כמה בעיות בIPAQ 3715...

Weinstock

New member
כמה בעיות בIPAQ 3715...

הורדתי כמה תוכנות מאתרי הורדה לפוקט (הורדתי דרך הפוקט), קבצי EXE וCAB, וכשאני מנסה לפתוח אותן הוא מראה לי הודעה כזו: "cannot find ____ (or one of its components). make sure the path and filename are correct and all the required libraries are avaliable" מה אני יכול לעשות כדי להתקין קבצים אלו? יש לציין שהקבצים הורדו מאתרים שונים... -------------------------------- בעבר התקנתי כמה תוכנות ל30 יום, לאחר מכן מחקתי אותן אבל אני רואה עדיין את האייקון שלהן כשאני נכנס לתפריט PROGRAMS, איך אני יכול למחוק את זה? -------------------------------- דבר שלישי לגבי הזיכרון: קודם כל אני לא מצליח להבין את הגרף ואת המידע שיש ב:START> Settins> System> memory הבעיה נובעת כשתוכנת הניווט iGO פועלת ומופיעה לי הודעה לסגור תוכניות כי אין מספיק זיכרון, אבל!- כל התוכניות סגורות חוץ מהiGO והBT פועל בשביל הGPS. מה אני יכול לעשות? תודה רבה!.

BravoMan

Active member
פרוש ההודעה

הוא שחסרים קבצים (ככל הנראה DLL שונים). זה קורה בדרך כלל כשהתוכנה לא מותקנת טוב, או לא מותקנת במקום הנכון או שפשוט מה שהורדתה לא טוב. עוד אפשרות: לרוב כשנותנים EXE להורדה מדובר בתוכנת התקנה שנועדה לרוץ על הPC כשהמכשיר מסונכרן.

Weinstock

New member
אוקיי תודה על התשובות

אתה יודע אולי לגבי הבעיה עם הזיכון ועם המחיקת תוכנות?

AYELET1

New member
לגבי הזכרון

מומלץ להתקין את רוב התוכנות (מלבד תוכנת עברית, SPB PLUS ואולי עוד יוצאי דופן כאלו) על ה-File storage ולא על הזכרון הראשי כי אז עלולה להיווצר בעיה כמו זו שתיארת. בנוסף איך אתה יודע שהתוכנות באמת סגורות? ה-WM לא סוגר תוכנות לחלוטין כשאתה מקיש על ה-X או OK. כדי לסגור אותן ניתן לבצע SR (סופט ריסט) לפני הפעלת הIGO או להשתמש ב-MAGIC BUTTON: http://www.pdace.com/kb/kb.php?kb=182

למעלה