כמה בסולם ריכטר?

• פותח הנושא me82
  • פורסם בתאריך

me82

New member
כמה בסולם ריכטר?

כידוע, לכן הבחורות יש רפרטואר עשיר של ביטוי עונג. נשיפות, גניחות, תנועות, רעידות ורטיבות שיכולה למלא את הכנרת ואני מניח שכל אחד מגיע בשלב מסוים של עונג או בעוצמה שונה של גמירה... והמשימה... דרגו את הסימפטומים הנ"ל בסדר מה"חווה אותו כשנחמד" ועד ל"אני מגמרת!!! אני מגמרת!!!" אני מניח שגם בחורים יכולים להשתתף... זה רק פחות מעניין אותי כי... אתם יודעים :)

דם הבן

New member
ווי, לא הבנתי כלום.

ונראה לי שלא ממש רצוי להשתמש פה בלשון ציווי. לפחות לא במצב הזה...

me82

New member
ננסה שוב...

אותה בת יכולה לגמור או סתם להנות ברמות שונות (גם בנים מן הסתם). והרמות של ההנאה באות לביטוי בצורות שונות... גניחות, נשיפות, רעידות, רטיבות מעל ומעבר למצופה וכו'. אז העניין הוא שחברותנו לפורום ידרגו מה מהתסמינים האלו מופיע ברמות הפחות ענוגות ואילו מופיעות כשהן מתפוצצות מאושר. וכמובן ניתן להוסיף תסמינים שאני לא הזכרתי.

חופ שיה

New member
האמת היא

שאצלי כמות הקולות והעוצמה של הקולות תלויים בעיקר בבן זוג למיטה. אם הוא טוב הוא ישמע אותי חזק וירגיש אותי מתפתלת תחת ידיו/לשונו/זינו.
אם יש לו זין מכובד הוא ישמע אותי נוהמת כמו לביאה. אם הוא מזיין קצת יותר מעשרה פימפומים- סביר שאני אתחיל לזמר.:)
אם הוא מזיין בקצב ובעוצמה שמתאימה לי - גם השכנים ישמעו אותי.
בקיצור, אם יוצאים מנקודת הנחה שלצד השני אין בעיה להביע במיטה, הרי שזה תלוי בכימיה בין שניהם ובטיב ההנאה שנגרמת להם מהסקס שהם עושים.

פוEט

New member
מן הסתם

ב"אני מגמרת אני מגמרת" כל הסימפטומים יופיעו ובתדירות גבוהה. לא תראה מישהי שוכבת עם פנים אדישות וקפואות ואומרת בקול מונוטוני: "ואאו, גמרתי חבל על הזמן"

למעלה