כמה את שוקלת???(לא שרשור השקילה!)

יעל י

New member
כמה את שוקלת???(לא שרשור השקילה!)

האם אתן אומרת/עונות/מספרות כמה אתן שוקלות? אם כן אז למי?לכולם? אם לא אז למה לא? מעין סקר-דיון שתפו...

../images/Emo13.gifבזמן האחרון התחלתי לדבר על זה

עד עכשיו די הכחשתי ולא דיברתי במיוחד. אני מרגישה שחשוב להתמודד עם האמת ולהגיד כמה אני שוקלת ,בכדי שאני עצמי אוכל להתבונן בכך- כמו מראה עבורי.

nngr

New member
לא מספרת לאף אחד

האמת היא שאני גם לא יודעת בדיוק כמה אני שוקלת. יש לי משקל בבית ובו אני נשקלת מידי בוקר וכל פעם המשקל הוא אחר, הפער הוא של קילו בין בוקר אחד למשנהו.

לא מספרת לאף אחד!!! זה הסוד הפרטי שלי

עם עצמי... מקווה ביום מן הימים אחרי שארזה לספר כמה שקלתי... בשלב זה אין מצב!!!

jesie12

New member
בעבר לא העזתי לספר...

למזלי, תמיד העריכו את משקלי ב20 קילו פחות
היום, מספרת לכל דיכפין, וכשמישהו מרים גבה אני מספרת על משקל ההתחלתי שלי (האמיתי)

shirka

New member
אצלי...בהתחלה אף אחד, אבל אחד אחד לא ידע

כמה אני שוקלת...[אני ידעתי בערך] אפילו הבעל לא ידע. כשהגעתי ללדת ושאלו אותו כמה אני שוקלת [אני הייתי מטושטשת מהפטידין] כדי לתת לי אפידורל -הוא לא ידע לענות, לא בערך אפילו... [בסוף מתוך שינה עניתי 100 -זה היה יותר אבל זה היה הכי גבוה מבחינתי שאני מוכנה להגיד
]. הוא היה חסר אונים בקטע הזה. אחרי שהגעתי לבערך תשעים וקצת גיליתי לו כמה שקלתי וכמה אני שוקלת. וכשהגעתי לשמונים בערך גיליתי לחברות טובות אחרי שדיברנו ונשאלתי...מ74 בערך אני כבר עניתי לכל מי ששאל....והיום, חחח...זה כבר ממש לא אישיו...מספרת חופשי וממש גאה בזה [אפילו שאני לא נחשבת רזה 67 על 1.71]... אחרי שכל נושא הדיאטות היה טאבו וחל איסור מוחלט לדבר על הנושא [לא איסור מפורש, כן אבל...אתן מבינות
] כיף לי ואין לי שום בעיה לדבר על הנושא
.

רק חברה אחת יודעת

לאחרים, אפילו בעלי, אני לא מספרת, מתביישת... אני חושבת שאני יותר מתביישת שידעו כמה הייתי לפני הירידה מאשר שיידעו כמה אני עכשיו. לפעמים אני אומרת שכשאני אגיע למשקל הרצוי אני אספר מאיפה התחלתי, אבל האמת, לא בטוחה גם לגבי זה...

dor and more

New member
מספרת לכולם,

במיוחד עכשיו בתוך התהליך. אבל מה אני אעשה אני 93 קג' אני צריכה להתבייש להגיד את המספר הזה, אז אני חייבת לשהוציא אותו כדי להרגיש כמה זה המון.

גולדי40

New member
פעם לא הייתי מספרת...

הייתי מתביישת נורא שכולם ידעו כמה אני שוקלת ואפילו שמה שרואים לא משקף את המשקל האמיתי. אני נראת פחות ממה שהמשקל מראה. היום אני לא מתביישת וישר אומרת. כולם יודעים אצלי מה המשקל מאז התחלת הדיאטה והיום אומרת בגאווה שמה ירדתי וכמה אני היום. לילך

לילית462

New member
אומרת, לא מתביישת - מי שזה מביך אותו - בעיה

שלו. ודרך אגב אני שוקלת בערך 87 בשאיפה ל 75

לא מספרת

היחידים שיודעים זה בעלי, חברה הכי טובה שלה סיפרתי לפני שבועיים, הדיאטנית שלי ואתן
כאן בפורום החלטתי לספר כי אתן אל רואות איך אני נראת ולא יכולות רק מהסיפורים להבין עם כמה אני מתמודדת אז אני מספרת. רק ככה אני חושבת שאקבל את התמיכה הנכונה.

לא צריכה להגיד. רואים עלי כל גרם שאכלתי.

אותי דווקא שואלים מתי את מתחילה דיאטה ולא מעניין כמה אני שוקלת. דווקא היום בדקתי בקופת חולים בתינוקיה את המשקל שלי וקיבלתי חום. אומנם לא תלת ספרתי אבל בהחלט לא מספר שהייתי צריכה לראות. את המספר הזה לא ראיתי כמעט 16 שנה.

קרמבו 112

New member
כן תמיד אומרת כמה שוקלת אין לי בעיה../images/Emo4.gif

להגיד או בעיה מיוחדת עם המישקל אולי כי עדיין אני לא ממש חרגתי בגדול ואני עדיין בגדר הסביר בהחלט ... אבל אני טיפוס כזה שלא מתבייש או כמעט לא מחשבנת לדברים בחיים אז כנראה גם בגלל זה

יומטוב5

New member
מספרת כי אני לא מאד שמנה ופעם היתי הרבה יותר

אבל אני מרגישה דובונת וגם מרגיז אותי החסר יכולת שלי ליגמל מהמתוקים

למעלה