כמה אתם שותים?

thenewone

New member
כמה אתם שותים?

אוקיי, אז יש לכם בר ביתי מפואר, ציידתם אותו במיטב המשקאות שאתם אוהבים, וכעת השאלה? כמה אתם שותים? פעם ביום איזה דרינק מול הטלווזיה? פעם בשבוע משהו מיוחד? סתם איך שבא? אני שואל את זה כי לאחרונה ציידתי מאוד את הבר שלי (באופן יחסי) אבל אני מרגיש לא נוח ממשקה כל יום, למרות שזה נורא קורץ כי יש לי דברים נחמדים בבר, כאילו נהייתי אלכוהוליסט או משהו.

סניפטר

New member
בוא ניראה

עם השקעתה באלכוהול במטרה לשתות את הכל אז רוב הסיכויים ידידי שאתה אלכוהוליסט כמו רובנו. אבל כוסית/מנה ליום זה לא נורא בכלל ואף בריא עם הינך שותה כוס יין אדום יבש או כוסית ברנדי/קוניאק ליום . אני לדוגמה שותה יין או קוניאק ביום ובדרך כלל בסוף השבוע אני מפנק את עצמי בוויסקי או בנדיקטין מדי פעם אני מוסיף קלוהה אמרטו ליקר שמנת או גליאנו לקפה . יוצא לי 4-6 מנות אלכוהול שבועיות (לא כולל יין).

siete

New member
אני שותה פחות

לימודים, עניינים, אני גם לא אוהבת לשתות לבד. אבל תלוי בתקופה, היו מקרים ששתיתי כוסית כל יום, פשוט היה חופש ויצאתי הרבה. היו שבועות שהתנזרתי. אני מניחה בממוצע 3 משקאות לשבוע. אני גם משתכרת דיי מהר, אז משקה או שניים זה מקסימום לערב.

סניפטר

New member
אני מכין את עצמי לתאילנד כי

שם בחופים שותים קוקטיילים בדלי (של הילדים שממלאים בו חול) וכמובן מקוקוסים אננסים ושאר ירקות . * גם לי היו שבועות של התנזרות זה היה אחרי הברית מילה ונשמך עד התקופה שהתחלתי לזכור דברים וללכת

שנים שלא הייתי פה...

בעקרון זה תלוי. אצלי הבקבוקים הם בחדר על מדף אז זה תמיד קורץ לי... אך איני שותה הרבה בבית לרוב יוצא לשתות עם חברים בבר פאבים או סתם... יש לי גם את החוק לא לקנות מה שאני יכול להכין בבית.... אך בסופו של דבר אני שותה כ 3 מנות בשבוע (לפעמים יותר ולפעמים פחות)

thenewone

New member
בקיצור אם השיבס

החדש שקיבלתי (הוא לא הפייבוריט שלי, אבל אני מאוד אוהב אותו) קורץ לי על המדף, אתם אומרים שאפשר כוסית ביום בלי חשבון?

MEIMIS

New member
אני לא שותה כמעט כלום....

מזמן לא שתיתי משהו מיוחד אבל ממשיך לקנות אלכוהול וגם מתכנן לבנות איזה מדף ענק על הקיר של החדר

Javelin

New member
גם אני לא שותה הרבה אם בכלל

אם אתה מפחד להיות אלכוהוליסט ראה הגדרה רפואית בשאלה דומה של איזה ילדון. אתה לא תתקרב אליה עם כוסית ליום, רק שתדע שכוסית ליום זה התחלה של נורה אדומה. שתיה לבד היא גם נורה אדומה. שתיה כשמשעמם וכן הלאה ... יין אדום אפשר בלי בעיה כוסית ליום אבל כהילים חזקים הייתי חושב פעמים. עצם העובדה שבאת לשאול אותנו אומרת שאתה חושב שזה לא בהכרח רעיון טוב. מצד שני אל תיישן את הויסקי לנצח, פעמיים שלוש בשבוע אין בעיה בכלל.

thenewone

New member
אני לא פוחד מהתמכרות או

משהו כזה. אני שותה במשך שנים, אף פעם בחיים לא השכרתי, אני לא אחד שמוריד כמו מטורף. אבל בבית אף פעם מאז שעזבתי את הבית של ההורים לא החזקתי שתייה רצינית. בזמן האחרון התחלתי להחזיק והקטע שהם אצלי בבית די מלהיב אותי. ז"א אני מסתכל על הבר וחושב אם לעשות לי איזה קוקטייל או לשתות משהו. זה לא קטע של התמכרות, זה קטע של התלהבות מהעניין. אבל רציתי לדעת כמה אחרים שותים בגבול הסביר.

Crazy_Bitch

New member
נראה לי ש...

המצב כרגע (קיץ...) עומד על חמישה-שבעה דרינקים בשבוע. אנחנו לא כוללים בירה נכון?? אני כמעט שלא שותה לבד בבית, רק פעם ב... בעיקר בבית אם יש חברים מסביב או כשיוצאים. גם בעבודה אני שותה מדי פעם...

siete

New member
אין כמו לעבוד תחת ההשפעה ../images/Emo42.gif

של אלכוהול. ללא ספק עושה דברים יותר שמחים! אולי טיפה יותר איטיים... אני בעד!

Crazy_Bitch

New member
לצערי,

האלכוהול לא משפיע עלי כל כך מהר. ככה שגם אחרי כמה שוטים של טקילה ואיזה שתי קאיפיריניות אני מסתדרת טוב מאד... ולאט זו פשוט לא אופציה אצלי.

cloclo

New member
אני לעולם לא שותה לבד. חלק מחוויית

הסינגל מאלט שלי זה לחלוק את ההתרשמויות. יין אני לא שותה לבד כי אני לא גומרת בקבוק לבד וחבל להשקיע ביין טוב ואז לזרוק חצי, אז רק בארוחות רבות משתתפים (טוב, שניים...
). בירה זה לא אלכוהול, זה אוכל. זה לא נחשב. בד"כ בקבוק גינס מול הטלויזיה, עם צ'יטוס גבינה. כן כן. דווקא צ'יטוס גבינה.

Orrza

New member
איזה יופי שעוד מישהו אוהב צ'יטוס!!!

אבל רק גבינה, על השאר (כאפות וכאלה) ממש מגעילים... אני, אם מדברים על שתייה בבית, שותה לא יותר מפעם פעמיים בשבוע. חוץ מזה יש יציאות וארוחות משפחתיות שאני דיי דואג לשתות טוב בהן. בעיקרון,newone, אין בעייה שתשתה מנה של אלכוהול כל יום כל עוד אתה לא מרגיש את ה"צריייייך מנה" הזה... שתה ותהנה.

קודם כל

אני לא מכור, אני יכול להפסיק מתי שאני רוצה.
היות והעבודה גוזלת הרבה מזמני, אני לא יוצא הרבה באמצע השבוע -- מקסימום פעם פעמיים. בד"כ כשאני יוצא באמצע השבוע זה אומר בירה אחת (גג שתיים), או וויסקי אחד (ולפעמים חולק בקבוק יין [אדום] עם מישהו/י) בבית, לעתים וויסקי אחד, אם באים חברים אז יכול להיות גם גולדסטאר/יין אדום, תלוי בחברים
בימי שישי כמעט תמיד יין אדום עם האבא (עוד אנשים שותים, אנחנו את הרוב), פעם ב-לוקחים מזיגה מהרמי-מרטן. לפני יציאות בסופ"ש (אם אני לא נוהג, כמובן
) אני בד"כ מוריד שוט או שתיים של טקילה טובה ו/או וויסקי, לפי המצב-רוח.

למעלה