כמה אתם משלימים למשחק?

• פותח הנושא LRa
  • פורסם בתאריך

LRa

New member
כמה אתם משלימים למשחק?

וכמה דקות משחק. אני משחק ב110 ש"ח לשישה משחקים, 45 דקות ולדעתי זה יקר...

LRa

New member
כן שעות שיא.

לא יקר? אני משחק עם חבר וזה יוצא 37 שקלים למשחק לשנינו, ל-45 דקות. מישהי אמרה לי שהיא משחקת ב-20 שקלים אבל לא באזור שלי... גם אין אפשרות לעשות מנוי.

oferbar

New member
ברעננה משלמים יותר

אני חושב ששעות שיא ללא חבר זה 36 ש"ח ללא מנוי ו 20 ש"ח עם מנוי בהרצליה זה בערך אותו דבר עד כמה שאני זוכר

LRa

New member
שני דברים

גניבה יכולה להתפרש גם כעשיקה, תבדוק במילון. אדם=בן המין האנושי, שזה גם גבר וגם אישה. שמתי לב שאתה תמיד מתחכם ויוצא כשידך על התחתונה.

oferbar

New member
אתה צודק ואני מתנצל

אם דברי התפרשו כציניות כוונת דברי שהמחירים ששילמת אינם גבוהים במיוחד יחסית למה שחלקנו רגיל לשלם. עם זאת, לא ברור באיזה מגרשים מדובר ומה רמת השירות שאתה מקבל, ולכן קשה להשוות תפוחים למלפפונים. מקווה שההסבר ברור יותר אני אישית משחק ברעננה כבר כמה שנים, ומאד מרוצה מהמועדון, מהאנשים ומהאוירה הכללית, ולכן אני משלם ותומך בהם בכיף. אז קשה לקרוא לזה גניבה מכיוון שזה נעשה בהסכמת שני הצדדים והלקוח במקרה זה - גם מרוצה. יש אנשים שתמיד מחפשים את תו המחיר לכל דבר. העלות לפעמים כוללת יותר מזה. בעיקר בספורט כמו שלנו, שנמצא תמיד בסכנת הכחדה (בישראל לפחות). תודה

LRa

New member
צודק

לא חשבתי על ההיבטים האלו, למרות שאני מרוצה מהשירות לשם שינוי(אני משחק ליד אוניברסיטת ת"א). חות מזה נחמד לדעת שיש אנשים שעדיין יודעים להתנצל.

VMC

New member
אני משחק באוני' ת"א

באוף-פיק בעלות של 80 ש"ח ל6 משחקים ליחיד (או 3 לזוג ז"א..).

VMC

New member
עוד משהו

זה המחיר לסטודנטים\סגל\חיילים.. לאורחים רגילים המחיר גבוה יותר.

למעלה