כמה אתם מבזבזים?

../images/Emo4.gif אבל אני אאחר אם אני אלך ברגל

לא עולה על אוטובוסים - לא אוהבת

10GaZ

New member
בטח את מהאלה שיש להם בושם

בשירותים במקום המטהר אוויר...

Liza1987

New member
חחחחחחח..

לא מצחיק.. אני מאלה...
חחחחחחחחחחחחחחחח.. גוננוש', נראה לך?!?! חחח אני ממש לא מאלה.. תודה שהאמנת לרגע..
..
.
..

סיונתו

New member
וואי אין לי מושג...

פלאפון חדר כושר וכאלה אבאמא משלמים.... חוצמיזה בדרך כלל בסביבות ה-500 שקל בחודש.... בגדים, נעליים, יציאות... נסיעות לעיתים ממש רחוקות יש לי עכשיו בבנק 29.63 ש"ח
ועוד לא קיבלתי את המשכורת שלי (חוצפה...) נראה מה יהיה...

Liza1987

New member
אני..

אני בסדר אני.. חח.. לא בזבזנית כלל וכלל.. יוצאת לפאבים/בתי-קפה/מסעדות וכו'.. אבל בגבול... אני עובדת כעת.. כך ש.. הכל אחלה.. והפלאפון וכו' ההורים משלמים.

magic girl2

New member
מאז שהתחלתי לעבוד...

אני משלמת על יציאות (הופעות מסיבות מסעדות...כל יציאה מלבד אלו עם המשפחה כמובן),בגדים, ועל המתנות לחבר. עד אז כל אלה ההורים שילמו ואת השאר הם משלמים עד עכשיו (רישיון ופלאפון נגיד). אני מרגישה שאני חוסכת להם אבל מצד שני אני גם פוחדת להוציא יותר מידי.. לא עניין של קמצנות, עניין של חסכנות (
) בהתחלה היה לי מלא כסף בבנק ועכשיו הוא ירד ל2000 ומשהו (אבל ממשיך לעלות עד לגיוס) וכל חודש זה שונה...נראה לי שהחודש למשל עד עכשיו זה 400 שקל.

InBaLuLu

New member
דווקא אצלי לא כ"כ נורא תכלס

גמלי אין הרבה הוצאות בזמן האחרון... רוב החברים שלי התגייסו אז לא יוצא לי לצאת הרבה.. פלאפון ההורים משלמים וגם זה בקושי 150-200 שקל עדיף לדבר מהבית פחות קרינה חחח בגדים וכו' אני לא קונה הרבה ממילא צבא עוד מעט... נראה לי הכי הרבה הולך לי על נסיעות לחברים רחוקים... מה לעשות אין לי אוטו צמוד

SuGaRBabe1

New member
איי אני כזאת בזבזנית...

אני מקבלת מסבתא שלי 100 שקל כל יום שישי. יותר מחצי מזה מתבזבז כבר באותו ערב כשאני יוצאת עם חברות, ועוד בערך 20 שקל במוצ"ש. ככה שבכל שאר השבוע אני נשארת עם בערך 30 שקל. לפעמים מסתדרים עם זה, לפעמים לא... ובמקרים שלא - אז יש קצת כסף בחשבון בנק [כרגע יש שם 60 שקל.. אבל אמא מכניסה קצת כסף לחשבון לפעמים..], אבל אני משתדלת לא להוציא אותו, אני מתקמצנת עליו
ואממ, פלאפון וכאלה אמא משלמת, רוב הדברים שאני מבזבזת עליהם זה יציאות וסתם נסיעות באוטובוסים לכלמיני מקומות.. [ככה זה כשאין אוטו] למרות שבזמן האחרון התחלתי להתקמצן על אוטובוסים, אז אני הולכת הרבה ברגל במקום
[היום חזרתי הביתה ברגל מהרופא שיניים... זמן שיא של 25 דקות!] ודווקא אחרי הגיוס נראה לי שאני אסתדר יותר... סבתא לא תפסיק להביא לי כסף, אז יהיה לי 400 שקל ממנה, ועוד 400 שקל משכורת צבאית... זה כפול ממה שיש לי עכשיו :) וגם אני אהיה בבית רק בסופ"שים, אז לא יהיה לי את כל השבוע לבזבז בו, וכמה כבר מבזבזים בשק"ם בבסיס? וגם צריך פחות בגדים וכאלה... בקיצור... יהיה טוב... [מחר אני כנראה אדע מה נסגר איתי בעניין הצבא... שיסתדר כבר, אוף!]

למעלה