כמה אתם מבזבזים?

SomebodyElse

New member
כמה אתם מבזבזים?

תתייחסו לזה כסקר, או דיון, או לא יודעת מה. פשוט שמתי לב, שאני מבזבזת המון. המון המון המון. וכשחושבים על זה, אין לי ממש איפה לקצץ, אבל מצד שני כשהייתה לי משכורת של 700 שקל לחודש [על רבע משרה בזמן הלימודים], היא הספיקה לי לגמרי ובכלל לא היה חסר לי, ועכשיו אני מכפילה את מה שבזבזתי פעם ואפילו יותר - פשוט כסף שהולך על כלום ונוזל לי מבין הידיים. אז.. על מה אתם מבזבזים, ואיפה חוסכים, ואיך מסתדרים אחרי הגיוס עם משכורת של חייל?

Drorrrrrr

New member
האמ

באתי להגיד ש"לא הרבה" ואז נזכרתי שכל שבוע אני לוקח שיעור גיטרה. ופלאפון. אבל את זה לא אני משלם. בלי אלה אני באמת לא מבזבז הרבה.

hell cen be fun

New member
האמת?....

על לא ממש הרבה דברים. פלאפון, לא ממש הרבה, הכי הרבה 200. בשבוע קשה. זהו.

shira245

New member
לדעתי,

כשאת מרוויחה יותר,את גם מבזבזת ביותר.זהו טבעו של האדם..כשיש יותר-מבזבזים יותר. אני בן-אדם בזבזן אבל אני לא רוצה לראות את עצמי מבזבזת משכורת שלמה על בגדים/בילויים/דיסקים וכו' אז אני מקציבה לעצמי סכ' מסויים מהמשכורת לאותם צרכים-פינוקים שלי ואת רוב המשכורת אני חוסכת למטרה מסוימת(טיול,אייפוד ועוד כל-מיני דברים
).ככה אני מקדימה רפואה למכה ויודעת שאני לא אבזבז את כל המשכורת ואחסוך את הכסף לחפץ/טיול שאני חושקת בו
. מצד שני,אני לא יכולה להגיד שאני חיה אך ורק על חשבוני.ההורים שלי עדיין מוציאים עלי כסף -אם אני ארצה או לא ארצה.

QAF Fan Block

New member
מקדימה רפואה למכה? חחחחחחח

מותק כנראה התכוונת ל מקדימה תרופה למכה........
את גם יכולה להחליט שסכום מסויים מהמשכורת הולך לחשבון חסכון

shira245

New member
../images/Emo12.gif.אין לי מושג למה כתבתי רפואה;[

המנילה השפיעה עליי

הרי החדשות, ועיקרן תחילה-

טלפון נייד- 500-700 בתי קפה/פאבים/מסעדות- 1000 נסיעות- (אין לי רשיון.. =() - 300 הוצאות מוכרות המשתנות מדי חודש- 250 . מעניין איך זה הולך להיות עכשיו כשאני לא עובדת..

מ.

אני קמצנית. חסכנית. מוציאה כשממש צריך
וגם אז זה מההורים. פשוט לא יוצאים כל יום לבית קפה/מסעדה/משו כזה, אלא פעם ב...
. או שפשוט לא קונים משהו גדול שם
. בגדים וכאלה מעולם לא קרצו לי ככה שאין לי עם זה בעיה. מחפשים בילויים שלא כוללים בהכרח כסף.

MsUnderstood

New member
נממממ

אני מקבלת משו כמו 2000 שקל מהקיבוץ... 1000 בערך יוצא במזומן על כל מיני יציאות ונסיעות(לת"א בעיקר) 400 פלא 200 פיתוח קול... שאני אהיה בצבא אני אקבל משו כמו 1500 שקל...את הרוב אני אחסוך כי אני לא אהיה בבית..

MsUnderstood

New member
בקיבוץ../images/Emo13.gif ואני אקבל 1500 שקל..

אפחד לא אמר שאני אקבל אותם מהצבא.. אמרתי שכשאני אהיה בצבא יהיה לי 1500 שקל..

Infin1ty

New member
אני מבזבזן המון, חלק של ההורים

חלק שלי. בעיקר על ציוד לאופניים, ביגוד וכו'.. זה יוצא המון, תאמת אני לא סופר כמה
.

../images/Emo67.gif

מאז שהתחלתי לעבוד אני כמעט לא מבזבזת כסף. על חברים ומשפחה ושטויות אני תמיד אבזבז [כמו בד"כ], אבל על עצמי בכלל לא. ולפני שבוע בערך סידרתי את הארון [חורף-קיץ] ונדהמתי לגלות את כמות הבגדים שיש לי שאני לא משתמשת בה [בעיקר כי שכחתי ממנה], אז אני עושה הפוגה בקניות בגדים. גג 200 שח בחודש

../images/Emo13.gifגם אני

אני חוסכת אם אני צריכה לקנות מתנה לחבר שלי - כי אני פשוט מוציאה סכומים גדולים. אני מבזבזת על כל מיני דברים כמו בגדים,נעלים,תכשיטים. אני מבזבזת המון... אין לי עבודה

../images/Emo6.gifוהמוניות זה החיים שלי

פעם הייתי נוסעת ב-3 או 4 מוניות - כי הייתי הולכת במונית לבית-ספר וחזרה. היום זה ירד ל 1 או 2 - שאני יוצאת עם חברות למסעדה או סתם שאין לי איך להגיע למקום מסוים.

למעלה