כמה ארוניי...........!

מימי

New member
אני מסכימה עם החזיר

לא על כל מי שמפורסם צריך להתאבל. זה שהאדם מפורסם לא עושה אותו אדם יותר טוב, או חכם. בדרך כלל זה רק אומר שיש לו יחצנים טובים. אנשים גדולים באמת, לא מפורסמים, מתים בשקט, בלי שכל העיתונים ידברו על זה. אז כשאיזושהי זמרת שאני בכלל לא מכירה מתה אני לא מתאבלת על זה יותר משאני מתאבלת כשאני שומעת על מישהו שמת שלא היה מפורסם. מיליוני אנשים מתים ברחבי העולם מתאונות דרכים, למשל, ואני חושבת שהמקום שהם כולם ביחד תפסו בתקשורת שווה בערך למקום שאליה תפסה. אז אתם אומרים שאליה שווה יותר מכל האנשים האלו? אני לא חושבת.

חזיר בר

New member
את לא צודקת לגמרי

טבעי שאנשים ירגישו לא נוח כאשר אנשים מפורסמים הולכים לעולמם,הרי הם מרגישים כאילו הם הכירו אותם,וזה עושה את המוות לקרוב יותר לפתח הבית. אבל יש מפורסמים ויש מפורסמים,וכל אחד יכול להתאבל על מי שהוא רוצה,אבל על א´ בפורום סרטים? מספיק. הפרופרציות בתקשורות מעצבנות לעיתים קרובות,מדוע 20 אנשים שנהרגו בתאונת רכבת בגרמניה מקבלים יותר אינצ´ים מ-1500 שנהרגו ברעידת אדמה באזרביג´ן, למה? ככה. כי זה מה שמעניין אנשים,ואנשים יקבלו מה שמצטלם יפה..זה מצב הענינים..

בןלי

New member
את מסכימה עם החזיר

אבל כנראה שהעולם לא מסכים איתך. עובדה - לפני משהו כמו שנה שנתיים השחקן מסוף סוף סוזן התאבד ועד כמה שאני זוכר גם עליו כתבו בעיתון. הנקודה שאני רוצה להעביר היא שעולם כמנהגו נוהג כאשר מישהו מוכר מת בצורה זו או אחרת באופן טבעי מקדישים לו יותר מקום בתקשורת. זה שאתם לא מעריכים אותה בתור זמרת - זו בעייה אחרת. העובדה היא ששירה TRY AGAIN היה המושמע ביותר בארה"ב בקיץ הקודם - תרצו או לא תרצו - ולצורך העניין אין לזה משמעות אם היא עושה מוזיקת פופ סול R&B או מוזיקה קלאסית.

למעלה