כמה ארוניי...........!

libi k

New member
כמה ארוניי...........!

הזמרת\שחקנית אאליה נהרגה ביום שבת ודווקא באותו היום יצא במקרה הסרט "רומאו חייב למות" בהום סינמה ...כמה עצוב...בכזה גיל צעיר כשכול כך הרבה לפניה.... גם לא נראה אותה ב"מטריקס 2" כמו שזה תוכנן......

Chot

New member
נו באמת

"כל כך הרבה לפניה". את לא חושבת שמשפט כזה נכון לגבי כל צעיר שנהרג בצורה זו או אחרת? שטויות

חזיר בר

New member
כן באמת נמאס

כל יום מתים איזה 10,000 אנשים בני 20 ומטה ואף אחד לא שם,פתאום מתה אחת שהוציאה איזה סינגל מזופת אחד או שנים אז חצי מהעולם צריך לכתוב עליה.

IC4

New member
לא שהכרתי את אלייה

אבל הוא צודק העובדה שכן שמענו על מותה ולא על עשרים אלף האחרים מראה שלפניה כן היה עוד הרבה אבל למי איכפת ממש (אגב קראתי שתאילנדי בגיל 22 שיקח יותר מדי במחשב ב HALF LIFE משהו כמו 20 שעות רצופות ופשוט התפגר

בןלי

New member
גועל נפש

ההתייחסות שלך. בשיא הרצינות יכול להיות שאתה לא אוהב מוזיקה שחורה בכלל או את אאליה בפרט, אבל זו לא סיבה לזלזל בכל מה שהיא עשתה. הבחורה מוציאה אלבומי זהב ופלטינה מגיל 14!!!! יותר מזה? זכתה בכמה פרסי גראמי ובכלל היו לה הרבה יותר מ -"שניי סינגלים מזופתים". לא בדיוק הבנתי מאיפה בא הזילזול הזה? אולי אם באמת תרצה להכיר אותה תקשיב ביום שישי ב - 11 בלילה ל 88FM ואז תבין כמה טעית...

חזיר בר

New member
סלח לי אבל קולו של מומי לוי

לא עושה לי את זה. ואיך בדיוק הסקת שאני לא אוהב מוזיקה שחורה בגלל שלא אכפת לי מאאליה הזאת..מוזיקה שחורה היא הרבה יותר מגוונת מהדברים שהבחורה הזאת עשתה או מהדברים שמומי לוי שם ברדיו

בןלי

New member
ממש לא הנקודה

ריבר פיניקס מת ממנת יתר ודיברו עליו. קורט קוביין מת ודיברו עליו. כנ"ל לגבי עוד המון אומנים אחרים אז מה ההבדל עם אאליה - עדיין לא הבנתי. זה חדש לכם שסלבס שמתים מושכים יותר תשומת לב ומקום בעיתון.

חזיר בר

New member
זאת בדיוק הנקודה

אאליה היא לא קורט קובין ולא ריבר פיניקס,לא כל בן אדם שהופיע בטלווזיה צריכים להתאבל עליו שבוע כשהוא מת

Chot

New member
בווללשששיטט

ערוצי הטלויזיה בימינו יכולים להנפיק לכל קטינה אלבומי פלטינה. חבל על מייטריקס, כי היא דמות חביבה. הנקודה היא שלא אמרתם "הו החיים היו עוד לפניו" על ההוא שנרצח בהפגנות נגד הגלובליזציה למששלללל. ויכולהיות שכן אמרתם. בכל מקרה זה לא היה נכנס לפורום סרטים, ואני לא חושבת שגם ההודעה המקורית של הדיון הייתה אמורה להכנס לפה.

GK_FF

New member
אבל היא הייתה שחקנית!

בטח שזה המקום לשים את זה! הפורום לא יפתח "פורום התאבלות"!!!! (חחחחחח)

^nurv^

New member
פששש

אני שמח לדעת שיש עוד אנשים שיודעים משהו על המאבק בגלובליזציה

IC4

New member
אהה אז הוא לא מת לשווא ?

איזה באסה לחשוב שמישהו מת בכזה דבר

BlackShadow

New member
ואתה עוד בפורום רוק??

עכשיו אני מבין למה אתה אוהב את לינקין פארק

בןלי

New member
מה קשור?

לבנאדם כבר אסור לאהוב מוזיקה שחורה ורוק ביחד?

BlackShadow

New member
מה הקשר בין אלייה למוסיקה שחורה?

אלייה זה פופ, הקשר היחיד בינה לבין מוסיקה שחורה היא שהיא כהת עור... זהו. איזה סממנים של מוסיקה שחורה יש בשירים שלה? אני לא יכול להבדיל בינה לבין ביצ´ני ספירס...

leeloo

New member
זה גם לא פופ

אליאה שרה מוסיקת R&B - רית´ם אנד בלוז´. זה לא פופ. ואני אוהב את השירים שלה, גם אם אין בהם מסר עמוק, הייתה לה דרך מיוחדת לעשות שירים, ומאוד אהבתי את הקול שלה ואת המוסיקה שלה. גם אם היא לא הייתה קורט קוביין עדיין מגיע לה כבוד כי היא הייתה מצליחה ומוכשרת.

BlackShadow

New member
מצליחה ומוכשרת...

לא מכבדים זמרת בגלל שהיא מצליחה... כי היום כל אחד יכול להצליח, לעשות שיר קליט באם.טי.וי ומיליון ילדות בנות 12 יקנו את הדיסק ואת הפוסטרים והמדבקות והברביות של הזמרת. אני לא רואה פה כישרון...

למעלה