כמה אפשר?

itamar argaman

New member
כמה אפשר?

ברצינות.. הפועל מתדרדרת מרגע לרגע, כמה אפשר?? אני מסתקל על הקבוצה ובא לי לבכות, אפילו אם נירד ללגיה ארצית אני תמיד אהיה איתם, אבל די! אי אפשר עם זה יותר.. הפועל ניהית קבוצה של הפסדים הפסדים והפסדים. נקווה רק לטוב במשחק נגד פ"ת..

שאנחנו היינו...

בתחתית כל הזמן צחקתם עלינו אה... עכשיו תרגישו על בשרכם מה זה להיות בתחתית... שיהיה שבוע טוב ל-כ-ו-ל-ם

מה שבוע טוב אח שלי?!?!?.....

שיהיה שבוע מצויין ושימשיכו ככה עד סוף העונה אמן.....

אילוניק

New member
זה השיר הצלחתי אפילו לדקלם אותו

שער חמש להתעורר לצעוק עכשיו חזק יותר אם רק תתנו את הנשמה תרעד פה כול האדמה (מנהל פורום כותבים כל ולא כול ) שער שתיים גם עכשיו שער שבע אחריו כי בלומפילד (אוסישקין) של האדומים ואין כניסה לצהובים מי שלא קופץ צהוב מי שלא קופץ צהוב ומי שכן קופץ הוא אדום אבל עם חור ענק בלב וכאב בנשמה ואלי ביטון נשמה אגב בטלויזה אתם נראים שקטים כאילו דגים אדומים בתך אקווריום אדום

|../images/Emo57.gifאדומים שלי אני עצובה היום../images/Emo7.gif

בגלל ההפסד הכואב. ולא רק בגלל. בגלל האטימות של ההנהלה.. עד מתי חנין יהיה מאמן? איזה שגיעות עשה בחילוף. ממש מזעזע. נכון שאבוקסיס חלש. אבל השתדל רץ והזיע. מה עשה חנין החליף אותו. מסאי דגו היה באמת טוב. החליף אותו. ורוזן כל כך עלוב. ממש כואב לראות אותו.חייבים להחליף אותו במישהו אחר. או פשוט להעיף אותו. הוא נתן כל הזמן מתנות לצהובים." קחו תכניסו גול. "ממש ככה. הברזילאים היו חושך. ואיפה קנפו? ולמה צרפתי לא התחיל יחד עם אבוקסיס? כל כך הרבה שאלות מנקרות. וכל כך עצוב. אין לנו קבוצה. אין דרך. אין מי שיוביל את האדומים למעלה. כאילו לא רוצים לשחק. איפה איפה הימים האחרים? שפזרו את כל האדומים האמיתים. אני מקווה שימים אחרים יבואו לפועל. יותר שמחים עם בשורה טובה. עם סנונית ראשונה. אני מקווה שהאדומים ירימו ראש בתקווה שמשהו ישתנה. מכינרת אחרת האדומה תמיד לנצח נצחים. כי אין לי קבוצה אחרת ואין לי ארץ אחרת. זה שלי לעולמים. חמסה חמסה שום בצל יין

כן המצב קשה ../images/Emo4.gif

גם יש לנו זרים עלובים (ואלדיירו קיבל היום ציון 1 ...בחיים שלי לא ראיתי כזה דבררר
) גם הישראלים לא משחקים טוב ...והזכרתי תמאמן ?? והלוואי שהייתי יכול לעודד אותך אבל אני בעצמי מיואש ..............

למעלה