סאני המצליחה
New member
כמה אפשר ../images/Emo35.gif
אתמול הייתי מהבוקר בעבודה, ועל הבוקר באו שתי בנות עם התינוקות שלהן (שילדו לא מזמן) להשוויץ לחבר´ה. בהמשך היום באו אלי קבוצת הריוניות לבקש משהו טעים (כי תמיד יש לי, כי אני אוהבת להכין עוגות ועוגיות ותמיד מביאה איתי). אז לא היה לי אפילו אומץ להביט להן בעיניים. אבל נתתי להן ואמרתי לבריאות בצורה הכי מנומסת שאפשר. מקווה שלא שמו לב שלא ממש הסתכלתי, רק בהיתי במסך המחשב או בעוגה שחתכתי להן. (עמדתי בכל האירועים בגבורה
והיום מוקדם בבוקר התקשרה החברה הכי טובה שלי ואמרה לי שילדה בן. וסיפרה לי את כל "חווית" הלידה ואיך היא כואבת ודואבת ואיך התינוק קטן ולא יונק והיא כ"כ רוצה להניק... ואני כ"כ רוצה למות. לא רוצה לזכור את הלידה של התאומים שלי. זה היה בדיוק אותו הדבר. למה אי אפשר לעשות Delete על דברים שלא רוצים לזכור
ואני עדיין שומרת פאסון ולא בוכה. באמת. אבל כאילו יושבת לי אבן ענקית על הלב וקשה לי לנשום. אולי הייתי רוצה לבכות שיוקל לי.
מספיק לי להיום. רוצה להיות שמחה. סאני.
אתמול הייתי מהבוקר בעבודה, ועל הבוקר באו שתי בנות עם התינוקות שלהן (שילדו לא מזמן) להשוויץ לחבר´ה. בהמשך היום באו אלי קבוצת הריוניות לבקש משהו טעים (כי תמיד יש לי, כי אני אוהבת להכין עוגות ועוגיות ותמיד מביאה איתי). אז לא היה לי אפילו אומץ להביט להן בעיניים. אבל נתתי להן ואמרתי לבריאות בצורה הכי מנומסת שאפשר. מקווה שלא שמו לב שלא ממש הסתכלתי, רק בהיתי במסך המחשב או בעוגה שחתכתי להן. (עמדתי בכל האירועים בגבורה