כמה אפשר לסבול?

odedwarez

New member
כמה אפשר לסבול?

אני מרגיש שמתנהגים במרכז הארצי כמו בפרסומת של פריגת כל היום משחקים.... כל יום שעובר הסבל רק מתגבר....כמה אפשר לחכות עוד? אני כבר חושב שאני משתגע...(ואני בטוח שהרבה מרגישים כמוני) אני נכנס לאתר של המרכז הארצי לפחות 4 פעמים ביום ..ועכשיו ששמעתי על האופציה של אתרי האוניברסיטאות.....אני לא רוצה לדעת כמה אני הולך להדרדר עכשיו. אני מבקש מהמרכז הארצי בכל תוקף פרסמו את הציונים כבר!!!....ותנו לנו לנוח כי לצערי מה שהופך את המבחן הזה לכל כך קשה זו ההמתנה הארוכה והמייגעת לציונים. אני קורא לתנועת מחאה.....נפגין מול המרכז הארצי לשיפור השירות למועמדים..זה לא ייתכן שהמבחן עולה כל כך הרבה כסף...ועוד האבסורד הוא שהם מבקשים ממך לעמוד בזמנים קצרים מאוד בעוד שהם לוקחים את הזמן .

חיה1988

New member
נמאס כבר!!!

אני שמעתי שהם לא מתכוונים לפרסם ת'ציונים השבוע!!!מה נראה להם? אני לא יכולה להתקבל ככה ללימודים...זה לא פייר!!!!

galithen

New member
תגידו-

ככה זה כל מועד אפריל או שבנו הם נהנים להתעלל?

SHARON 103

New member
אני דווקא מעריך שיש סיכוי לא רע שזה יתפרסם

במהלך השבוע הזה.... מקווה לא להתבדות!!! בהצלחה לכולם

crazy bitch17

New member
........

"ועכשיו ששמעתי על האופציה של אתרי האוניברסיטאות.....אני לא רוצה לדעת כמה אני הולך להדרדר עכשיו." איזה אופציה יש לאתרי האונברסיטאות?

mountaingds

New member
אם נרשמת לאוניבסטיה

את/ה יכול/ה לבדוק באתר שלהם את הציון. בד"כ הם מפרסמים את זה שם יום לפני שהמרכז מפרסם באתר שלו.. בהצלחה!

זה רק אני או מי שנרשם לאונ' חיפה

לא יהנה מהלוקסוס של שאר האוניברסיטאות (לראות את הציון לפני הפרסום האתר המרכז הארצי)?

tlaiper

New member
ברישום של האוניברסיטה

אמרו לי שזה יתפרסם במהלך השבוע הראשון של מאי..מה שאומר בשבוע הקרוב.. נקווה שזה נכון.

odedwarez

New member
עדיין לא פורסם באוניברסיטאות

בדקתי בבן גוריון ובר אילן

למעלה