כמה אפשר לטעות

hermis1

New member
כמה אפשר לטעות

ואני חשבתי שבמהלך שנותי מאחורי ברים שמעתי די הרבה עיוותים של שמות משקאות, דוגמאות? ג'ק לייבל, ארקדי פריזר (בקרדי בריזר), קוסמופולושן (שיכול להיות קוקטיל מי ביבים בגרנד מרטיני אבל הכוונה הייתה קוסמופוליטן), וודקה סאקר (סאוור) ועוד רבים. אבל שמישהי ביקשה "SPIRITS OF LIFE" שאחרי תאור התברר כסמירנוף אייס, זה כבר מוגזם.

siete

New member
../images/Emo6.gif קוסמופולושן נשמע משקה מגניב!

קוקטייל מחתרתי כזה, שמורד באופנת הקוסמופוליטן... או משהו כמו הDirty Martini.

Harness

New member
../images/Emo6.gif , קרעת אותי הרמיס1 !

אני לא ברמן, ובדר"כ נמצא בצד השני של הבר (שמח וטוב לבב...) אבל יצא לי להיתקל באלה
סאותרן קומפקט (האחים
) גלן ורן G (גלנמורנג'י) אמנם
אבל כמה מהגדולים: Excuse me while I kiss this guy (במקום דה סקיי של הנדריקס) ו... Shamoo the Mysterious whale (במקום She moves in Mysterious ways ) של U2. מאז יש לי חיבה לדולפינים.

hermis1

New member
את "פאג'לינג" אתם מכירים?

פאג'לינג הוא סוג של שנאפס תאנים. ולך תביו שזאת שמבקשת "וודקה תנינים עם קרח" מתכוונת לזה...

lao lao

New member
זה לא יכול להיות וודקה

כי יש בזה סוכר (מנוגד להגדרת הוודקה) זה הופך לליקר מרגע שהוסיפו לו סוכר

Angel of Chaos

New member
:) גדול, בהחלט גדול

מה הייתי נותן בכדי לראות את הפרצוף של הבחורה באותו רגע :) אני אולי לא ברמן אבל גם לי יש אחד: הייתי עם בחורה לפני שנים רבות, והיא ביקשה כך: "אפשר וייט ראשן, רק עם שמנת במקום חלב, ואייריש במקום ודקה", אחרי 20 שניות המלצרית חזרה והסבירה לה בעדינות שהיא הרבה יותר קרובה לאורגזמה מאשר לוייט ראשן :)

lao lao

New member
שלא לדבר על

הגאון שביקש ממני ראסטי נייל אבל עם הרבה ראסטי " ובלי טעויות, כי אני מבין באלכוהול"....

thenewone

New member
אני מקווה ששמת לו את הראסטי

כמו שהוא ביקש... חבל שלא הצעת לו לחזק בקולה, זה הולך מצוין עם הראסטי, בעיקר אם שמים הרבה.

Orrza

New member
האם כולנו משלימים כבר עם ג'י בי???

או שפשוט אין לנו כח?

hermis1

New member
השם המלא הוא ג'יביקולה

שחושבים על זה אפשר כמו "סמירנוף אייס" לייצר בקבוקי "ג'יביקולה"

למעלה