כמה אפשר להבליג ?

yare28

New member
כמה אפשר להבליג ?

עד מתי ?

אחרי שעברנו משבר ענקי בזוגיות שבינהם היה מעורב גם הסמים הקלים החליט בעלי שיפסיק כי הבין שזה רק פוגע בנו , רק לידע כללי אינני מעשנת בכלל ולא שותה אלכוהול ומאחר והייתי"משעממת" לבעלי מצא לא משהי לעשן לשתות אלכוהול כיאלו אין מחר וכמובן שהשאר גם ידוע ,אינני מצטערת לרגע שלא נסחפתי טיפה בים המר שלו הרי "מה כבר יכול להיות ? " לי זה מפריע בגדול בעיקר אם יש לי ילדים קטנים בבית ראיתם אותם בעיניי ותו לא , אני לא יהרוס את בריאותי בגללו בכול אופן חלק מהתנאי שלי להישאר יחד זה להפסיק את הסמים הקלים וכמובן אלכוהול לבית לא נכנס כי אין לו גבול בשתייה .

והנה בעלי אחרי תקופה קצרה מידי פעם הולך לחבר מעשן והופ הוא כבר התחיל לקנות כיאלו אני אוויר , הוא זקוק לזה טענה כל כך מטופשת אמרתי לו מה מבטיח שלא תחזור על השטויות שלך גם הבטחת שלא תעשן והנה הסמים הקלים חזרו והוא עוד מעז לעשות לי פרצוף של מי את זה כ"כ הרגיז אותי ויצא מהבית וקנה , איפה אני בסיפור איך אני אמורה להתנהג ?

עד כמה הסמים הקלים במת אמורים להפריע לזוגיות ? מעצבן אותי שהוא מתנהג כאדיוט וכמיוחם ואציין שיחסי מין לא חסר אבל ברגע שהוא מעשן זה כיאלו לא מספיק לו לא מעניין אותו כלום או שהוא פשוט נרדם לסרוגין ובקושי מרגישים שהוא נמצא בבית והסברתי לו מה אני מרגישה והתשובה זה אני וחייב זאת !

זה מאוד פשוט לי לכתוב לך שתזרקי אותו.

רק שנישואין זה לא משהוא שצריך לקחת אותו בכזו קלות. אז לשם המתינות ושיקול הדעת אומר לך לקחת עזרה מקצועית.

רון1977

New member
מכשיר מקולקל

אותי מעניין האם ידעת כאשר היית בקשר איתו בהתחלה האים הוא השתמש בסמים קלים או תוך כדי הנישואין הוא החל לעשן,,,אני חושב שאם הדבר אינו משפיע על פרנסת הבים והוא לא פוגע בך לא מילולית ולא פיזית אז פשוט תניחי לו ,,,למה תמיד קיים רצון לשנות משהו אצל משהו רק בגלל
שלך הן הנאה מכך תמצאי לך משהו שיעניין אותך וגם את תהני מצב שבו צד אחד אין לא חיים משלו הוא הופך לתלותי וכיא מדוע אין לך אושר משלך מדוע את סומכת ושואבת אושר מאושרו ,,,אם ייש דבר לא בריא זה כשאחד מבני הזוג מתנהל בחייו רק אם בן הזוג שותף לכך ,,,זו הזדמנות פז משלך לגלות תחומי ענין כמו לצאת להצגות חוגים יצירת קשרים עם חברים חדשים,,,אולי תגיעי גרך כך להוולד מחדש ולברוא ולסדר לך חיים משלך ואז תבחני מה קורה איתו כאשר לך ייש חיים משלך שלא תלויים במה שהוא עושה ,,,,תראי אך הוא יקרקר סביבך וינטוש הכל על מנת להיות בטוח שאת מאושרת וזה יגרום לו חשק ורצון לכבוש אותך מחדש לכין אני אומר גם לבת שלי שסוד שגורם להצלחת קשרים זה לא לתת לגבר הרגשה שאת שלו לגמרי משום שיצור אינושי כשהוא מרגיש שתם המצוד אחר היצוד אז הוא מפסיק להשקיע ,,,פשוט לא לתת את כולך תמיד תיצרי אצלו חוסר ביטחון באשר לקשר שלך ,,,אם נגיד את יודעת בערך מתי הוא חוזר אז 5 דקות לפני כן את פשוט יוצאת לא משנא לאן ואים יגיע טלפון ששואל איכן את תומרי להם שיגידו שאת לא פה וכשה הוא יתחיל עם השאלות את תבואי למשא ומתן עם הרבה יותר כח ותומרי לו שאים הוא חושב שהוא ימצא לו עיסוק מענה וימצא אותך בבית אז טעות בידו ,,,,תביני גבר מסוגל להתאפך ב90 מעלות מגבר שכבר מכיר כל נקודה בגופך תתפלאי לראות אך את הופכת לועטת בעיניו ,,,ואים את רוצא שזה ימשך תפעילי את הדימיון שלך ותומרי לו שאת מבולבלת ומחר שלא יחכה לך משום שתגיעי מאוחר פעמיים של התנהגות מיסטורית יהפכו את בעלייך לארייה במיטה ורצון אז לרצות אותך ובהתאם תתגמלי אותו כ]פי שמאלפים חיה תנסיא בדוק שזה עובד אני נהגתי כך עם אישתי והפכתי לתלותי ובלתי נסבל וכאשר השקעתי מחשב אך לעורר ספק וייש מצב שאני מאושר וייש לי חיים משלי הגברת התחילה להביא לי את ארוחת הבוקר למיטה

עד כמה הסמים הקלים במת אמורים להפריע לזוגיות?

זה מאוד תלוי במשתמש. יש (מעטים) שמצליחים לשמור על זה בשליטה ותמיד תמיד זוכרים את המקום של זה בחייהם - צ'ופר קטן, להזדמנויות מיוחדות ורק כאשר אין בסביבה מי שזה עלול להפריע לו (ילדים או בת הזוג) ובטח שלא על חשבון מצב כלכלי לא טוב בבית.
האם ככה זה אצל בעלך? נדמה לי שלא.

Amazona

New member
כלב נובח לא נושך

תגידי, חוץ מלהתלונן ולאיים חדשות לבקרים, את עשית משהו? עושה? תעשי?

בעלך לא סופר אותך, וזה לא הולך להשתנות - רק להסלים.

באמת טיפשי מצידו יהיה לרצות להתגרש.
הוא מכיר אותך, את הפיקים שלך ואת עוצמתם,
יודע שמילה שלך - לא מילה
איום שלך - לא איום
ובתאכלס, את לא הולכת לשום מקום.

והכי הרבה... את הכאב ראש שתגרמי לו יעביר לו ב No Time - ג'ויינט שמן ועסיסי.

yare28

New member
הייתי איתו ברבנות

והוא הבטיח לפני הרב שאכן יפסיק כי המשפחה חשובה והנה האדון חזר לסורו .... כנראה רק איומים עובדים אצלו

מסובכת

New member
תגידי, עד כמה אפשר לסבול? עד איפה את רוצה

להמשיך את זה? מה את עושה עם אחד כזה? ״סמים״? ״אלכוהול״?
טוב, כנראה שהילדים שלך יגדלו ויחקו את אביכם-וכרגיל את תבליגי.
איפה הגבול שלך עומד? יש לך קווים אדומים?

לא סופר אותך ממטר, שותה ומעשן-איזה יופי של גבר לגדל איתו ילדים.
מכיוו ואני מניחה שהכרת אותו ככה - אז תתמודדי, אם לא ואת רוצה להפסיק את שינת היופי שלך - יש מה שנקרא עו״ד ובתי משפט.

קשה מאוד לרחם על נשים כמוך, נשים שעוצמות עיניים ואין להן עמוד שידרה ומרשות שידרכו עליהן.
בן אדם מתנהג איך שאת משדרת שיתנהג, לו יש אישור.
בחורה שלא רוצה חיים ןיחס כזה כבר מזמן הוא היה על טיל, ואם מצטער אז זה היה נעשה על ארבע, כי מה לעשות, התנצלות צריך להוכיח ולא רק להגיד.

זה בידיים שלך...

yare28

New member
אני מסכימה אם מילה שלך אבל

כואב לי על הילדים לפעמים אני מנחמת את עצמי בכך שיגדלו עוד קצת אז יהיה לי יותר קל ללכת כי אלה החיים שלי גם

אם

אם מדובר בסמים קלים הרי שידוע שאין שום תלות אז ה"זקוק לזה" זה סתם חוסר התחשבות מינימלית! תציבי פעם אחת ולתמיד אולטימטום "או אני או הסמים" כי "אם אתה זקוק לסמים אני זקוקה לבעל לא לילד מפונק"

אייבורי

New member
עד 7

ואת באמת נשמעת נודניקית נורא
כי צדקניות שחיות למען הילדים זה באמת מבאס תחת.

למעלה