כמה אפשר לדרוש ??

• פותח הנושא gfyg
  • פורסם בתאריך

gfyg

New member
כמה אפשר לדרוש ??../images/Emo91.gif

איזה סכום מבקשים בעבור התהליך? מהם הזכויות של הפונדקאית ומה הם הגבולות שאי אפשר לחצות???

מירבי*

New member
היה עדיף שנימנע מלנקוב בסכום

כל זוג עורך חוזה אחר בהתאם ליכולתו, חשיפת הסכומים עלולה לפגוע בפונדקאיות ובהורים המיועדים. כנסי לקטגוריית הקישורים של הפורום, שם תוכלי לקרוא סיפורים על פונדקאיות. לגבי הגבולות, יש חשיבות רבה להיותך אמינה, ישרה ועם כוונות אמיתיות. בהצלחה ספרי על עצמך בכמה מלים..יש לך כוונות להיות פונדקאית, את עומדת בקריטריונים?

gfyg

New member
כמה דברים שרציתי לומר.....

נכון...הדרדסית צודקת, אני אכן נשואה- אך לא לזמן רב. הספקתי כבר להבין את הבנתכן לגבי מצב ה"בין נשואה לגרושה " הזה , הוא אכן מערער אתכן ,והאמת אינני מצליחה להבין מדוע .. הרי אישה שמגיעה למצב שבו היא החליטה לפרק קשר של זוגיות המעורבים בתוכו ילדים קטנים ,עוברת תהליך של חשיבה רבת מימדי הסתכלות על החיים , לא רק שלה אלה גם של ילדיה באחרית הימים, דבר שנעשה בכובד ראש לא ביום יומיים וגם לא בכמה חודשים... לכן בנות לגבי סוגית ה"נשואה-גרושה" אינני יוצאת בהצהרה אך גם תקנו אותי אם אני טועה, אישה שנכנסת לתהליך הפונדקאות ,היא אישה שהגיעה לידי החלטה שזה באמת |בתמיםמה שהיא רוצה לעשות כדי לתת למישהי שנפצר ממנה להביא ילד לעולם-שהוא עולם ומלואו את המתנה היפה ביותר שניתן לתת, וכזאת אנוכי. לאחר קריאת ספרות,מאמרים וצפייה בתוכניות בנושא נולדה בי ההחלטה להציע עצמי, מתוך זכות ,להיות פונדקאית-בדרך הטובה ביותר שיכולה להיות.הנני בטוחה בהחלטותי,ומציעה עצמי בלב שלם שזהו הדבר הנשגב ביותר שאישה יכולה לעשות למען אישה אחרת....

מירבי*

New member
gfyg, עניין היותך נשואה או גרושה

לא מפריע לנו בכלל, העניין הוא שאין סיכוי שהוועדה לנשיאת עוברים תאשר אותך להיות פונדקאית אם את לא גרושה. התנאים לפונדקאיות הם: גיל 22-40 חד הורית (לפחות שנה מהלידה האחרונה) תושבת הארץ מעל 3 שנים בת אותה הדת של זוג ההורים המיועדים כמו כן תדרשי לעבור אבחונים פסיכולוגים ובדיקות רפואיות. בהצלחה

שורצמן

New member
הלללללווווווו????????איפה את???

לאן נעלמת???????? מה קורה איתך???????? יש התקדמות???????????? תגידי מה קורה!!! בייי סיגל

טוב קודם תשובה למתחילת השירשור

אז ככה מתוקה, אני פונדקאית ושאלך כבר מההתחלה היתה די צורמת, ישר ולכסף? קודם כל זה סיפור הרבה יותר מורכב מכסף, זה סיפור של מכלול רגשות קודם כל תציגי את עצמך כמו שהצגת עכשיו, ואז במסר אישי ניתן לשאול שאלות יותר עסקיות, כי כאן אנחנו למעשה פורום די תומך רגישית ועוזר האחד לשני, כי זו סיטואציה לא קלה, לכן עניתי בצורה שכזו. עכשיו לעניינך, לגבי הפונדקאות, אכן את צריכה להרגיש כמו שאמרת שאת רוצה לעשות זאת מכל ליבך, ואני רואה שכך את מרגישה, החשוב מכל שתהיי גרושה, מכיוון שלא יאשרו אותך אם לא תהיי, ולגבי כסף אם תרצי יותר אינפורמציה אשמח לנדב לך בפרטי. יום נפלא יקירה

ועכשיו לך סיגלוששששש../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

אז ככה יום שני או שלישי הבא אנחנו אצל הרופא כי אני אמורה לקבל מחזור וסבירות גבוהה שאנחנו מתחילים מיד את הטיפול....אני ממש ממש נרגשת. סוף שבוע הזה אנחנו גם טסים לאילת אני ארפי והילדים, למלון מג´יק סאן רייז, קצת להתפנן. חוץ מזה אני כאן קורת אתכם כל הזמן, ושמרגישה שצריכה להגיב מגיבה, אבל אל דאגה אני כאן איתכם תמיד, או צופה פסיבית, או כותבת אקטיבית. ועל הדרך נשיקות וחיבוקים
ממני לכולם!!

מירבי*

New member
דרדסית, אני שמחה לשמוע שאתם

בדרך לטיפול, יופי שנפתרו הבעיות, מסרי ד"ש חמה לרונית והמון איחולי הצלחה. תעשו חיים באילת, זו תקופה נהדרת עכשיו, עוד לא ממש חם ואפשר להנות גם כשלא נמצאים במקום ממוזג. נשיקות וחיבוקים יקירה, בהצלחה

למעלה