כמה אמיתי זה נראה?

Liraviv

New member
כמה אמיתי זה נראה?

הכנתי משטח דשא כחלק מתמונת נוף גדולה שאני עובד עליה ורציתי לקבל תגובות על איך זה ניראה בינתיים... נ.ב: רק הקטע הזה בנוי מ 6,291,456 פןליגונים ואין לי מושג איך אני אמשיך לתמונה ענקית... יכול להיות שאינ אצור חלקים נפרדים וחבר אותם בתוכנה לעריכת תמונות או משהו...

De-Panther

New member
אתה צריך להוסיף יותר קוים לדשא.....

והדשא שלך מקרוב נראה עבה מידיי ומרחוק נראה נקודות קטנות ולא ממש כמו קוים תבהיר קצת את התמונה

ejay

New member
נראה טוב.

העצות היחידות הן ליצור קימור קל בחלק מהעשבים , ולגוון קצת בצבעים- דשא הוא כמעט אף פעם לא ירוק לחלוטין. לגבי כמות הפוליגונים המפלצתית- חשוב מאד שהאובייקט המקורי יהיה דל בפוליגונים ככל האפשרי..רצוי אובייקט חד מימדי (בלי נפח) או משהו עם חתך של V . משהו עם 7 ורטקסים אמור להספיק. ואפשר גם להוריד את מספר העותקים שלו..העשב סמיך מאד כרגע ואולי זה לא הכרחי.. עם טקסטורה טובה לאדמה אפשר לדלל את הדשא- בעיקר באיזורים הרחוקים מהמצלמה.

draw4fun

New member
אני חושב ש

אולי אתה צריך לעשות אותם קצת יותר גבוהים ויאנו לא אחידים כלומר מבולגן כזה יותר נטיות לצדדים גיוון צבעים כמו שאי גיי אמר

themeny

New member
TIP

הייתי ממליץ לך לעזוב את השיטה הנ"ל ליצירת דשא ולעשות את זה עם SHAG:FUR אם יש לך. מנסיון, זה לא ילך לך להתקדם עם הסצנה כשהדשא כל כך כבד פוליגונלית. חוץ מזה שהדשא שתיצור עם SHAG:FUR יכול להיות ריאליסטי לחלוטין + אנימציה (רוח וכד´). צירפתי תמונה *לא שלי* שהדשא נעשה ב SHAG:FUR (אני חושב). ולינק לתמונה *שלי* http://www.3dluvr.com/themeny/1024/galleries/3d/3d_image08.htm

draw4fun

New member
בן אדם אתה תותח בטירוף:)

אהבתי מאוד את התמונה שלך והתמונה השניה שלא שלך היא חידוש של המישחק הישן יומו של הטטנקל למי שמכיר:)) עכשיו יש לי שאלה מאיפה אפשר להשיג את shag fur ו shag hair

Liraviv

New member
אוקיי, הפנמתי

התוצאות של הSHAG:FUR באמת ניראות "קצת" יותר טוב. אני אנסה להשיג אותה, אבל אני אצטרך, מין הסתם, גם ללמוד אותה... היא מסובכת? היא רצה רק על 3D MAX? כי אם כן, צריך להשיג גם את זה (כן, אין לי את מקס או מאיה או רינו או לייטוייב וכ´, מה לעשות, לא כולם מושלמים...)

Pdark

New member
מה אתה מסטול למה לעשות כזה בלאגן

אני יכול להסביר לך איך לעשות את זה מאיזה 10 פוליגונים

למעלה