כמה אירוניה.

כמה אירוניה.

אני כל כך שמחה שסוף סוף יש משהו מעניין לראות בטלויזיה זו אחת הסדרות המדהימות! מה שמצחיק שהיא באה לי בשלב כזה מוזר בחיים , כי בדיוק התחלתי קשר "אסור" ומה שאירוני בדבר הוא שאימא שלי מכורה למרחק נגיעה ברמות מאוד קשו, כל היום מחפשת באינטרנט מידע משגעת אותי לגבי פרקים וגם לגבי כמה חתיך הנרי דוד. מה שמצחיק זה שאני את הקשר אסור שלי מקיימת בכל מקרה למרות אי הסכמתה אבל היא כל פעם מנסה לתת טיעונים משכנעים למה זוריק ורוחל'ה צריכים להיות ביחד , וזה מצחיק אותי כל פעם מחדש , הצביעות הזו תמיד אנשים מנסים להיות פוליטים ולהגיד שזה בסדר שחילוני ודתיה יהיו ביחד ויהודיה וגוי זה לא כזה נורא אבל שזה מגיע אליהם לפתח הדלת מתנגן ניגון אחר. אני עדיין לא יודעת מה רוחל'ה תעשה ואם היא בכלל תצא כנגד ההורים אבל אני יודעת שאני שונאת צביעות , והסדרה הזו גרמ לגלות אותה חבל שזה קורה בבית שלי...

ת ט י ס

New member
אכן אירוניה...

אבל כל מקרה לגופו...לא שאני מצדיקה את ההורים שלך, אבל אהבות אסורות קורות כל יום כל היום... והכל תלוי רק, בך.. ההורים שלך לא יוותרו עלייך, ואת צריכה להיות שלמה עם הבחירה שלך ותלכי על זה... ותזמיני את אמא שלך לבוא לבקר אצלנו בקומונה של הנרי... אנחנו כבר נטפל בה

היא כבר ביקרה.

והזילה ריר על התמונות של הנרי דוד. במקרה הזה זו רק אימא שלי ההורים שלי גרושים, אבל עם כל הכבוד לאימא האושר שלי במקום הראשון.

עצמי1111

New member
אם את מרגישה שאת צודקת

אז תמשיכי במה שאת רוצה עם הקשר העיקר שתיהיה שלמה עם עצמך!

זה לא אותו דבר ../images/Emo4.gif

יש הבדל עצום בין דתי/ה וחילוני/ה (ששניהם יהודים), לבין יהודי/ה וגוי/ה (יותר בעיה עם הבן יהודי והבת גויה).

למעלה