כמה איכסה

דורמון

New member
כמה איכסה

לפני כמה זמן לקחו את כל היחידה שלי להרצאה לא ברורה שכזאת בבסיס, מין משהו שאחד מאנשי הקבע ארגן.. הבחור שהרצה, קראו לו יקיר אני חושבת, בכל אופן לא ממש קשה לזהות אותו יש לו יד אחת.. דיבר איזה שעה על איך הוא הצליח להתגייס עם יד אחת.. וכבר חשבתי טוב.. עוד הרצאה על כוח רצון בלה בלה.. בסדר.. נרדמתי.. כששמעתי גלובליזציה התעוררתי.. ומפה והלאה ההרצאה התדרדרה באופן מדהים תוך 20 דקות.. הבחור התחיל לדבר על איך הוא ראה כמה נערים מפגינים ושאל אותם למה הם מפגינים.. הם ענו לו שנגד פיטום אווזים.. "פיטום אווזים???!!! פיטום אווזים? הייתם מאמינים שזה מה שיש לנוער להפגין נגדו? מה עם הזקנה משכונת התקווה שאין לה בשר בבית לאכול?" וככה הוא המשיך לקלל את כל אותם בני נוער שהעזו לעשות כל דבר שהוא לא ללכת לצבוע תבית של הזקנה משכונת התקווה.. אני נהייתי אדומה.. כל כך רציתי לצעוק עליו, איך הוא מעז לדבר ככה על אנשים.. על נוער שבניגוד לנערים שהוא ציין לשבח בתחילת ההרצאה, אלה שהחלום שלהם זה להיות חיילים או מלכות יופי.. הולכים ומפגינים למען העניים בכל העולם, החיות, איכות הסביבה, מנסים לשנות דברים.. (וגם מאכילים עניים משכונת התקווה).. בסוף לא צעקתי.. יצאתי החוצה ובכיתי קצת למפקדת שלי שאני לא מוכנה ללכת להרצאות כאלה שוב בחיים.. בכל אופן.. כל זה רק כי התחשק לי לספר.. וגם כדי שתדעו אם יצא לכם להתקל בהרצאה של היקיר הזה.. תהיו מוכנים..:)

doronimous

New member
בזכות ההרצאה

קל לזהות שחסרה לו יד, אך בזכות ההרצאה ניתן לזהות שחסר לו גם מוח

vegan

New member
זו עוד הוכחה לטעות שבניסויים בבע"ח

ניסויים בקופים באוניברביטה העברית הראו שהמוח נמצא בראש. והנה, ניסוי בבן אדם הראה שהמוח נמצא ביד.

haleth

New member
אמנון...

תשים איזה סמיילי ליד זה - אנשים עוד יחשבו שאתה רציני!

vegan

New member
כאן נמחקה הודעה

משום שלא עמדה בתקנון הפורומים

Neta558

New member
אמנון, אלון...אהההה!

רק בחסד השרשור ההוא לא נמחק ותויק באבדון, אז אתם עוד מזמינים לשם בשביל זה?
ואגב, רק שלא תתן להם רעיונות לנתח את הידיים של הקופים ולבדוק האם חלקים מהמוח מסתתרים גם שם... (ועם מה שהויויסקטורים עושים עם הידיים, קשה לי להאמין ששם נמצא המוח...)

vegan

New member
אופס, לא שמתי ../images/Emo23.gif שזה הפורום השני

אז מי שלא הבין על מה אני מדבר, זה חמור מאד, כי זה אומר שהוא לא מבקר גם בפורום האח - צמחונות וטבעונות. אז קדימה, ותביאו בדרך איזה מתכון טבעוני למרק (בלי טחינה, בשביל טלי) או מתכון שמן לחנוכה .

למעלה