כמה אומנים (די נדירים)

arkrub

New member
כמה אומנים (די נדירים)

שלום לכולם.. השתחררתי מצה"ל לפני שנה ו..התנתקתי מכל המודרניזציה,חלק ממה שאני שומע זה מהדור הישן,עוד לפני sub6,astrix וכל הבררות שיש היום.הייתי גם בונה ועורך המון מוזיקה ונטשתי את התחום מחוסר זמן. מה שמעניין אותי האם יש עדיין סרוטים ששומעים את המוזיקה של האומנים הבאים..: beat bizzare...blt...boo reka...cpu...Deviant Species....artax...zerotonine...etnica...kox box...x-dream... hux flux.. simon posford...Mandalavandalz..maskalin...mino...nomad...xenomorph...psyside...synchro...synthetic... the delta...The Cujorius One...tripiatrik... קיצר הרשימה לא תיגמר אם לא אפסיק עכשיו...כמובן שחלק מההרכבים הם מתחומים שונים ולא רק פסיי או פולאון... מחכה לתגובות...!

arkrub

New member
ואלללהה....

אחרי שדיפדפתי לי כמה דפים אחורה...שמתי לב שעוד נשארו כמה אנשים שזוכרים כמה אומנים מיושנים שאהובים עלי...סחטיין...

arkrub

New member
זה לא שהתנתקתי באמת..זה..

בעיה אחרת.. תראה,תקשיב תשמע...אני יותר בן אדם של תקופה מסויימת,די קשה לי להסתגל להרבה הרכבים ואומנים בימינו,כי זה לא מה שאני מחפש..היום יש הרבה פולאון,דארק,goa ופסיי,שהכל באמת יפה ואני לא מזלזל,אבל זה לא מה שהיה פעם...לא שזה רע,תמיד צריך שינוי... השאלה שלי..אם חלק מהאנשים פה יכולים להמליץ לי (מי שמכיר) על הרכבים חדשים בסגנון של mino,atmos,magus הישנים מי שמכיר,כבר מבין לאיזה סגנון אני חותר.

Palombini

New member
אמממ

שמע... magus כי קרוב שמזכיר לי אותם זה paps mino.... לא עולה לי בראש כרגע משהו שדומה לסגנון שלו... atmos.... תנסה tegma \ green oms \ ticon \ 4D ומה עוד? כנס ל Discogs וסתכל שם על דברים שיצאו בלייבלים הבאים.... creamcrop records plusquam records flying rhino records atomic records hadshot haheizar

arkrub

New member
תודה,כנס...

כמובן שגם paps אני שומע,הרי לפחות בזמנו...yumade ו paps יצרו את tripiatrik ואז בא magus. בנוגע ל mino הכי קרוב אליו זה כמה רצועות מהאלבום x-dream-radio,ואולי עוד כמה מיושנים שלא עולים לי בראש כרגע.. tegma,ticon כמובן שזה יצירות מופת בשבילי... ואיך לא flying rhino records הוותיקים... תודה על השמות האחרים,אני אבדוק...

GoaTrans

New member
אחח דני דני...

מתי יצא לי לבוא אלייך לחדש את המוזיקה.. ואני מאוד מאוד מאוד מקווה שנרים איזה מסיבונת עם חברים שלך וכמובן כמה קוזינות בירות וכל הבא לי.!!! דבר איתי

DorDassa

New member
אהלן arkrub

דבר ראשון ברוך הבא! דבר שני, אכן יש עוד אנשים ששומעים את אתנטיקה, אקס דרים, הוקס פלוקס, סיימון, קסנו ועוד... את האמת רוב האנשים שומעים פה עוד את האמנים האלה.. אתה מוזמן להצטרף לקהילה בשמחה, ואני מקווה שתהנה! למען האמת... KOX BOX הוציאו אלבום לא מזמן תחת טוויסטד רקורדס.. לאלבום קוראים U-Turn NP - Chi-A.D - Pathfinder תהנה!

arkrub

New member
ואללה..איזה קבלת פנים מכובדת,תודה.

תודה על ההמלצה לאלבום.

Misha345

New member
CUJORIUS

הביא לייב מטורף בפסטיבל של טאז משהו חזק ברמות

arkrub

New member
אחלה,תודה..כנסו..

תגידו...מה קורה עם kino oko..יצא משהו חדש מאז האלבום Lost Entertainment? אגב,יש לי משהו טוב שלהם...למי שעוד לא שמע...karta invalida מהאוסף של arise לשנת 2004... אגב פרוש המילה ברוסית karta invalida -מפה של נכה.

GoaTrans

New member
חחח אל תדאגי מותק...

יש לו מספיק אינפקטד וסיכוי טוב גם דברים שאת לא מכירה שלהם.

למעלה