כמה אויר צריך........

כמה אויר צריך........

עברתי בדיקת סוכר העמסה של 100 והיא תקינה כמובן שהזבל לא היה שם , עברתי בדיקה וגנלית בשבוע 31 כדי לראות את חדרי המח כמובן שהוא לא היה שם קשה לי מאוד ולבנתיים אני צריכה לסבול את הנוכחות שלו בגלל שהוא עוזר המון בבית ועם הילדה כי אני כבר ב 8 ומאוד קשה לי . עד שאלד אתאושש ונתחיל בגישור למרות הכל מנסה להיות אופטימית טוב שיש את אמא וחברים וכמובן את ליאור שהאור שלה נותן לי המון כח להמשיך. אגב אני צריכה עזרה בבחירת שם לילד אשמח להצעות מצדכן תודה על ההקשבה

ariane

New member
כל כך קשה לעבור את כל זה

בלי תמיכה מבן זוג. לא יכולה אפילו לדמיין מה עובר עליך ברגעים האלה. לגבי השם זה נושא שמאוד מעניין אותי אבל זה עניין כל כך אישי, לפי הטעם שלך או לפי משמעות השם במשפחה. יש אנשים שנותנים סתם שם כי יפה להם, כי זה אופנתי, כי רוצים לתת משמעות יותר עמוקה לשם של הילד, או פשוט כי מתאים לפרצוף שלו כשרואים אותו אחרי הלידה. אצלי למשל תמיד השם היה ברור לי במהלך ההריון וגם משמעות השם מאוד חשובה לי. מאחלת לך המון הצלחה ושולחת לך כוחות להמשך

טאניוש

New member
לא קל...

האם הוא לא היה שם כי הוא לא רצה - או כי את לא רצית אותו שם? תראי, הוא עוזר לך המון עם הילדה, אז הוא אבא טוב ואוהב, נכון? לא רק לליאורי, גם לתינוק החדש
. את תרצי אותו, כאבא, כשותף לגידול ילדייך, גם אחרי שתלדי ותוכלי להתמודד לבד עם עבודות הבית. את פגועה מאד, זה ברור, ואת צודקת ב-200%. אבל להעניש אותו בכך שלא תתני לא להיות שותף אפילו לא לבחירת השם של התינוק... הרי את לא רוצה להעניש את עצמך, ובטח לא את הילדים, נכון? אז כן, לא מגיע לו, אבל לך ולילדים הרי כן מגיע את כל מה שאבא יכול לתת. שמחה לדעת שאת מוצאת נקודות אור. חיבוקים...

למעלה