כל שנה

תגידי ניני, יש דבר אחד טוב שאת

יכולה לומר על הכלה שלך , זאת אומרת יחד עם הכל, יש משהו אחד שאת יכולה לומר שהיא עושה טוב, כי את נורא ביקורתית את יודעת, וקשה לחיות עם אנשים ביקורתיים. תביני, זה פשוט לא יכול להיות שהכל כלכך רע, ושהיא אמא רעה ועקרת בית לא טובה, ואשת איש לא טובה. את אולי רואה רק את חצי הכוס הרייקה יכול להיות? ואני שואלת לא אומרת, כי לפעמים צריך לחשוב על דברים לפעמים.

שש שבע

New member
אני, אני אגיד

זה שהיא ממשיכה להיות הכלה שלה לא נראה לי שזה בזכות ניני.

ניני5

New member
סיגי המקורית , טוב ששאלת.

ובכן הדברים הטובים של כלתי. היא אמא מאוד סבלנית. אף פעם לא עייפה ולא נראית כאילו ילדים מפריעים לה. להיפך, נראה לי שהיא הייתה מוכנה ללדת עוד 5 ילדים. היא מתה לבת. אבל הבן שלי לא מוכן עדיין. היא יודעת לשלב בין בית עבודה וילדים ללא בעיות. היא עושה את הבן שלי מאושר. מאז שהוא התחתן הוא רגוע ונינוח הוא אבא נפלא עם הילדים שלו, והוא מת עליהם. יש לו זוגיות מאוד מאוד טובה. זה נותן לי המון נחת. שניהם נראים מאוד אוהבים. לי הם נראים כמו שני יונים עמלניות עם 3 גוזלים בקן.
הם כל הזמן מתקשרים אחד לשני בנייד. גם כשהוא בחו"ל היא משוחחת איתו מספר פעמים ביום. היא מאפשרת לו לצאת ערב אחד כל שבועיים לערב גברים מהחבורה שלהם. היא שומרת על הגיזרה ולא נראית כמו אחת שיש לה 3 ילדים. מידה 38 היא צמחונית, ולמרות שיש לה גועל מבשר היא מבשלת עוף ובשר לילדים. היא נראית מסודרת, למרות שלא מתאפרת ולובשת בגדים בצבעים ניטרלים. היא מאוד מוכשרת בתחום שלה בעבודה. יש לה אי קיו גבוה. והיא נעימה ותופשת עניני עבודה מהר. (ככה אמרו לי). לאחרונה למדה להכין מאכלים למסיבות. והיא עושה אותם טוב. היא אופה עוגות מדהים, כאלה מושקעות. גם הבן שלי יודע לבשל. כי בישל בבית מגיל צעיר. הם מנהלים בית שיוויוני. היא יודעת מה שהיא רוצה ובדרך כלל משיגה את זה, לאט ובהתמדה. לפני שבוע אמרתי לה ביום ההולדת ה32 שלה, שהיא השיגה המון. גם מיקצוע יוקרתי גם 3 ילדים וגם דירה משלה. היא אהבה לשמוע את זה ממני וגם צחקה מהנאה.משהו שהוא לגמרי נכון היא פחות ביקורתית ממני, אבל גם פחות מפרגנת, חוץ מאשר לילדים. ובכל זאת הבן שלי בחר אשה הפוכה מאמו, כך שקשה לי ליצור איתה קשר קרוב.

אלוהים, כמה נקמנות יש בנשים ????

לא יותר פשוט לאמר תודה לשים את הגרביים בצד,ולשכוח מהענין במקום לטחון אותו כל כך הרבה ? האמנם זה מה שעושה אותנו מאושרות? לנקום, להחזיר, להעליב? אלו דברים שהופכים את החיים למכוערים.

לא יותר פשוט, לקנות משהו

נחמד, במידה הנכונה, שאפשר להשתמש בו, ולא לדחוף אותו עמוק בארון?????

Night Light

New member
נקמנות?

מותק, נקמנות זה ללכת לומר לה משהו ולגרום לה להרגיש רע עם זה. אני פשוט שותקת, ממשיכה לתת לה מתנות בראש השנה ובפסח, ונשארת עם ההחלטה לא לתת מתנה בחנוכה. זה הכל. זו לא נקמנות, ואת קופצת לך מהר מדי.

ניני5

New member
Night Light המתנה בחנוכה היא זכר

למוצא האמריקאי שלה. ששם נותים מתנות חשובות בקריסטמס ובשנה החדשה, שזה תמיד יוצא קרוב לחנוכה. ולכן המתנה שלה היא החנוכה.

saritoosh22

New member
ניני, לא בהכרח.

אני גדלתי בישראל ואצלנו בבית נותנים בכל יום מימיי החנוכה מתנה קטנה לכל ילד. וביום הראשון נותנים דמי חנוכה.ואני ממוצא עירקי/פולני. אמנם, אני חיה בארה"ב, אבל אני ממשיכה את המסורת הזו עם הבן שלי.

ניני5

New member
שריתוש, ככה זה נהוג אצל יהודי ארה"ב

כל יום מתנה קטנה. זה כדי שלא ירצו אשוח חג מולד

sovlanit

New member
NIGHT LIGHT

כן,תחתונים -רצוי חוטיני בצבע אדום לוהט...חחחחחחח המידה לא חשובה. הרי היא כבר לגמרי צפויה. ככה שוברים שגרה.
חג שמח

למעלה