"כל שנה מחדש"

גננת אא

New member
"כל שנה מחדש"

האם מישהי מכירה תוכנה בשם "כל שנה מחדש". זהו תקליטור עם מאגר בנושא חגי ישראל למחנכי הגיל הרך. האם מישהי רכשה אותה לגן? אני רוצה לדעת האם כדאי לרכוש אותה. תודה מראש

yochyb

New member
../images/Emo127.gifהמאגר פשוט ונהדר

כן, רכשתי את המאגר והוא פשוט נהדר. יש בו קטעי מידע על החגים רעיונות נהדרים איך להכניס את החג "מזויות חדשות", יצירות ספרותיות תמונות קטעי קול , מגוון רעיונות לפעילויות, אוסף סיפורים לכל חג ולכל נושא לחלק מהסיפורים יש רעיונות לפעילויות מעניינות.אוסף סמלים ומושגים מנהגי חג אפשר לאמר שהצוות שהכין את המאגר בנה אותו על פי כל ההיבטים הקשורים: הלכתי, חברתי, טבע, חושי וכו... וחשוב: קישור לאתרים רלוונטים באנטרנט. המאגר לדעתי ידידותי אני משתמשת בו המון טוב בעיקר למי שמחפשת חומר זמין ונוח ורוצה כמובן להתחדש.. אשמח לענות לך על שאלות נוספות אם תרצי.

קרני12

New member
שאלה?

האם המאגר יכול לשמש גם לגננות שעובדות עם פעוטות? משום שהבנתי שאת המאגר הזה מנפיק משרד החינוך (לא?!)

ישלי מס שאלות לגבי המאגר

1. ןאיזה גילאים הוא פונה? 2. איפה ניתן לרכוש אותו? 3. כמה הוא עולה? תודה עינתי

אלהלה

New member
"כל שנה מחדש"

המאגר מיועד לגננת ולא לילדים. במאגר מרוכזים חומרים על ראש השנה ויום כיפור, סוכות ושמחת תורה, חנוכה, טו בשבט ויום העצמאות. המשך החגים בעשיה ואני מקווה שיצא בשנה הקרובה המאגר השני. נתתי את מספר הטלפון שדרכו אפשר להזמין את המאגר והעלות שלו היתה 110 ש"ח (או 120
) ושוב אפשר להתקשר ל 03-6450876 מפ"ט עמל קהילת קייב 17 תל אביב או לפנות לדוא"ל [email protected]

אלהלה

New member
כל שנה מחדש

השנה עברתי השתלמות בנושא ובמאגר "כל שנה מחדש". הוא באמת מצויין ויש בו מגוון חומרים, פעילויות בכל תחומי החגים ועוד תוספות שאפשר לקשר לנושאים אחרים. הוא קל מאוד לשימוש. המאגר לא משווק מטעם משרד החינוך אם כי המשרד מעורב בהפקתו. מפט עמל הוציאו אותו וניתן לרכוש אותו מהם. טל' 03-6472717 הוא מיועד לשימוש הגננת ואפשר להציג חלקים ממנו גם לילדים - כמו הדפסת תמונות מהמאגר, סיפורים וכו..

למעלה