כל שנה בקיץ

כל שנה בקיץ

כל שנה בסתיו מתחילות המילים של שיר יפיפה ואצלי כל שנה בקיץ, בשנתיים האחרונות מתגייס לי ילד לצבא. כל שנה בקיץ זה הופך להיות יותר קשה. כל שנה בקיץ אני מבשילה בדור שלם. כל שנה בקיץ מכינה איתו את התיק הגדול שיסחוב על הגב. וחושבת על הילקוט של כיתה א. כמה קטן היה הילד וכמה גדול היה הילקוט. אז , התינוק שלי, שצרח שלשה חודשים בינקות עד ששמנו אותו לישון במרפסת, (למה לא אמרת קודם, טיפשון שאתה רוצה להציץ לשכנים?) זה שבא עם כרית לבית ספר כי המורה אמרה לו שאם הוא רוצה לישון שיביא כרית (למה לא הבנת שזו הייתה אמירה עוקצנית,ילדון?) זה ש12 שנה אני אומרת לו ,בשנה הבאה הלמודים יהיו קשים, תהיה חייב להשקיע (למה לא ספרו לי שאפשר לעבור את המערכת טוב בלי להשתמש דקה בעט וישבן?) זה שניסה וטעם שתה וחישש והתאהב באישה בוגרת, (למה לא אמרו לי שיש ילד אחד שחייב לנסות את הכל?) זה שרודף צדק והגינות ומוכן עבור כך לריב עם כל העולם ואשתו. (למה לא סיפרו לי שהוא הופך שולחנות עבור הצבור ולא מרים כיסא עבור עצמו) זה שמוכן להצטרף אליי לכל נסיעה בעולם,רק שיתנו לו את המפה לנווט (למה לא אמרו לו שאת המפה כדאי להתאים לצפון,כדי שלא נגיע לכוון ההפוך) הילד שלי התינוק תנין שלי הלך לצבא הוא יחזור משם ירוק יותר וארוך יותר. עם קשקשים נוקשים ועם שיניים חדות. כל שנה בקיץ ילד שלי הולך לצבא ואני מתגעגעת כבר.

AYELET1

New member
אש"ש

שילך בשלום ויחזור בשלום ושיהיה עם הרבה הצלחה ומזל
ושלך יהיו ימי שקט ורוגע!

גליה12

New member
מתנגנת בי המנגינה של "עוף גוזל"

ואולי גם השיר "אלוהים שומר על ילדי הגן" כל כך מבינה אותך- הרי הייתי שם לפני שנה- ומה שמנחם (אולי קצת)הוא שהזמן חולף עובר מהר מאד- ואני למשל מחקתי כבר 9 חודשים (רבע) בטבלת היאוש הפרטית שלי

גלי®

New member
אש"שית שלנו .... קבלי ../images/Emo24.gif חם

ומועך כזה ... רק אצלנו , בשלש השנים של השרות הצבאי , האימהות מזקינות בעשור שלם ...

bimbo.

New member
יקירתי, מה זה שלוש שנים? ../images/Emo60.gif

ומה עם המילואים? וצווי 8?

למעלה