זה כי את סוטת מין. בובה יפה שלי. ואין לזה מזור.
W wish2 New member 26/2/13 #59 יש מזור מכופף מיוסר. תספקו את תאוותי לסטיות. ואני אדאג שלילוש תספק אתכם.
מ מכופף ונועץ New member 26/2/13 #65 אפרופו לילוש ... היא בודקת לחות למטה. ואני יודע שאת לא רוצה להגיע אחרונה.
W wish2 New member 26/2/13 #58 הילד אוהב ללבוש חצאית ולהבריק שפתיים בעוד המכופף לובש הבעה רצינית. אז נראה לי שהוא הסמרטוט! אבל בינינו לילוש. מה זה משנה מי פאסיבי ומי אקטיבי. כל עוד שניהם נושכים בכאב כריות?
הילד אוהב ללבוש חצאית ולהבריק שפתיים בעוד המכופף לובש הבעה רצינית. אז נראה לי שהוא הסמרטוט! אבל בינינו לילוש. מה זה משנה מי פאסיבי ומי אקטיבי. כל עוד שניהם נושכים בכאב כריות?
י ילד רע ומר New member 27/2/13 #89 הכל שיגעון. (עד מתי אנחנו נותנים את הפוזה הזאת? אמרת ששתי אלה חולות על מתהפכים ותוך יום-יומיים אנחנו מפרקים להן ת'תחת.) למה זה מתעכב?
הכל שיגעון. (עד מתי אנחנו נותנים את הפוזה הזאת? אמרת ששתי אלה חולות על מתהפכים ותוך יום-יומיים אנחנו מפרקים להן ת'תחת.) למה זה מתעכב?
נ נסחפת עם הגלים New member 26/2/13 #79 הכל טוסט נשמה עכשיו תשלים עם מכופפו, הוא מתגעגע אליך ילד, לחיוך שלך, לשפתיים, אפילו לזמנים שבהם אתה מתנהג כמו פאקצה נשכנית
הכל טוסט נשמה עכשיו תשלים עם מכופפו, הוא מתגעגע אליך ילד, לחיוך שלך, לשפתיים, אפילו לזמנים שבהם אתה מתנהג כמו פאקצה נשכנית
W wish2 New member 26/2/13 #81 תגידי לו שהמיטה של המכופף חמה ומזמינה. יש לו מצעים מסטן אדום כמו בבית זונות סוג ז'. הוא ירגיש כמו בבית.
תגידי לו שהמיטה של המכופף חמה ומזמינה. יש לו מצעים מסטן אדום כמו בבית זונות סוג ז'. הוא ירגיש כמו בבית.
W wish2 New member 26/2/13 #39 אז אתה מוכן לקבל בתחת. לא התכוונתי לצעוק את זה. שאלתי בשביל המכופף. הילד במילואים.