כל שבוע שעבר והיום לא היה המומינים וכאן רשום שיש:( מדוע אין מישו יודע?
ב במבה לא של אוסם New member 3/1/06 #1 כל שבוע שעבר והיום לא היה המומינים וכאן רשום שיש מדוע אין מישו יודע?
L Ligeiro New member 3/1/06 #2 כן הממ הורידו את המומינים לטובת הקוסם מארץ עוץ אם אני לא טועה... אבל.. הייתי עצומה בפורום VOD ולפי מה שהבנתי יש סיכוי טוב שהמומינים יכנסו לVOD.
כן הממ הורידו את המומינים לטובת הקוסם מארץ עוץ אם אני לא טועה... אבל.. הייתי עצומה בפורום VOD ולפי מה שהבנתי יש סיכוי טוב שהמומינים יכנסו לVOD.
י ילד דימיוני New member 3/1/06 #3 אני בניתי את העצומה.. רק חבל שאחרי כמה זמן אי אפשר להגיד יותר להודעה הזו.. היא נעולה יש לך מושג למה??
אני בניתי את העצומה.. רק חבל שאחרי כמה זמן אי אפשר להגיד יותר להודעה הזו.. היא נעולה יש לך מושג למה??
L Ligeiro New member 3/1/06 #5 נעולה? אין דבר כזה במערכת הפורומים של תפוז... אולי לא קופצת, אבל שאי אפשר להגיב עליה? לא נשמע לי סביר...
נעולה? אין דבר כזה במערכת הפורומים של תפוז... אולי לא קופצת, אבל שאי אפשר להגיב עליה? לא נשמע לי סביר...
T TrAd RaD New member 7/1/06 #7 אממ אולי היא עברה לארכיון... ונראה לי שאי אפשר להגיב להודעות שנמצאות בארכיון