כל פעם מחדש...

s e r a 26

New member
כל פעם מחדש...

כל פעם זה קורה לי מחדש... עד שנדמה שהכל מתחיל ל"הסתדר" אני מקבלת את המכה החדשה... נשואים פחות משנה מרגישה כאילו כל החיים איתו... נתתי לו לקחת לי את החופש העצאות... אפילו רצונות משלי כבר אין לי{ואני יודעת שרוב המצב המחורבן הזה שאני נמצאת בו בגללי}. לא יודעת כבר מה לעשות...

seeyou

New member
../images/Emo4.gif=לפי התחלת שלך אפשר להבין

שהיית הרבה פעמים נשואה? איך אפשר להבין מה הגורם ובכלל מה הבעיה? keep smiling יוסי Advice is what we ask for when we already know the answer but wish we didn't. Erica Jong:

לי רז1

New member
לא מאוחר

אף פעם לא מאוחר להתחיל פרק ב' בחיים, אם את מרגישה שלא טוב לך תנסי קודם לשוחח איתו על כך, אפשרות נוספת ללכת ליעוץ משפחתי או פשוט לסיים,עם כל הכאב ולהחיל מהתחלה.... זה קשה אבל לפעמים שמסתכלים אחורה אומרים טוב שזה קרה.... מקווה שכל דרך שתבחרי היא תהיה לטובה

אומברה

New member
זו הבעיה שלך ואת צעירה עדיין...

את נתת שיקחו לך את החופש ואת העצמאות, אל תאשימי אף אחד. אם לא תתחילי לשמור על "הטריטוריה" שלך, את תישארי מרוקנת ועם הזמן לא ניתן לתיקון. לדעתי, כיוון שגילית את הבעייה בתחילת הקשר - אם את רוצה, את יכולה לשנות את המצב בצורה פשוטה שלא תתני בפועל שיפגעו בדברים שחשובים לך. זה יהיה כרוך במאבק ואולי אפשר להפוך את המאבק למשהו לא כוחני (כי הוא כן) וזה רק במקרה ואתם אוהבים ורוצים להישאר יחד. יעוץ מקצועי יכול לעזור לך ולכם שתבינו את הצרכים של שניכם מבלי שזה יבוא על חשבון מישהו. למרות שלעולם אין שוויון מלא, ניתן רק לשאוף אליו. יום טוב לך ומה לעשות? לעשות.

למעלה