כל ערב

כל ערב

בזמן האחרון כל ערב בקביעות, תפוז משגע אותי. לילה אחד שולח את הודעותיי אחרי שהן נכתבות בפעם השלישית לילה אחד זורק אותי החוצה כשחצי תאוותי בידי לילה אחד לא נותן לי בכלל להכנס. רפרטואר עשיר. אך לפתע-פתאום היכתה בי הארה - יש שם מישהו שלא סובל אותי אישית. אני פוצחת בשביתת-רעב! (עכשיו צוחקים) אוריאנה

יערית

New member
אני יכולה להפנות אותך

לאדם המתאים..:) ישנו אדם בשם מרק,מכנה את עצמו מרקי-קקטוס, תיכנסי לפורום הפורשים,יש עצומה בעיניין המימשק החדש של תפוז, בא לך לך לחתום בכדי שישנו אותו בחזרה לישן? אז תעשי זאת,אני אישית לא אוהבת לתת חתימות שלי מבלי לראות מסמכים לפניי, שלא ישתמשו בחתימתי כעריבה בבנק,או השד יודע מה:) הכל בהומור יקירתי.. אך לא רק את עוברת את זה ..כולנו, רק לא צריך להתיאש..ואני לא אוהבת מיואשים..אני אוהבת אנשים בעלי כרזימה! אז איפה הכריזמתיות שלך? תשארי עד שתיקלט כל הודעה.. יש הרבה צחוקים הערב..סטייל סיינפלד.. נשארת? יערית(שמחפשת פרגית)

יערית

New member
עד כדי כך כבדה את????:)

חשבתי שתגידי אפילו לא בנוצות יעיפו אותי..כגודל גופך.. אך בולדוזר? מה את תותחית? ;-) ואני חשבתי שהבריכה... השחייה... הבגד ים.... טוב נו..מקבלת אותך איך שאת!!!!!!!!! יערית.

האמת היא

ש: א. הבגד-ים מכוער ב. הגוף שלי עוד יותר ג. השחייה לא עוזרת בכלל ד. אני אמנם שוקלת כמו שכתוב אולם יש לי מוטת-כנפיים של תנשמת איזה מזל שאת מקבלת אותי ככה. אחרים בורחים. אוריאנה

אור-לך

New member
רגע רגע רגע...

אני רוצה להבין, מה זו הקטילה העצמית פה??? לא סיכמנו שאת מקבלת את עצמך כמו שאת? ועם שיר השממית איך את יכולה שלא?!!! אור (שזוכרת את השימלה האדומה...) נ.ב. מצטרפת למחאה נגד התפוז...לתשומת לב המנהלת. אגב היא נעלמה קצת, לא?

בשמלה אדומה ושתי צמות

עמדה ילדה ושאלה למה. למשל למה כלבים לא נובחים בירוק למה אין סוסים שמדברים עברית ולמה לשממיות אין ציפורניים בורוד-שוקינג. מה, זה ג`ונגל פה? ואגב, קיבלתי פרוטקציה מתפוז. הצלחתי להיכנס. אבל אולי עוד מוקדם לשמוח, נחכה לערב ונראה. אוריאנה

למעלה