כל עניין הקהילה

cafesito

New member
ממלאים טופס../images/Emo72.gif וחולקים עם כולם

כל דבר חדש שלומדים או מגלים. אחר כך מזמינים את המקובלים למדורה בחוף הים, שותים איתם חביונית 5 ליטר בירה (אני רואה חיוכים בקהל?), ולפי הזמן הפנוי מציקים ותורמים לקהילה לחילופין. וקבל הגיג על בירה שכתבתי לפני המון זמן. והכי חשוב אתה צריך לפרסם כל מקום שגילית שמחזיק יותר מ30 סוגי בירה (ויש כאלה).

siete

New member
אם זה כלכך חשוב...

הייתי במקום כזה לא מזמן, שהיה לו שלט "30 סוגי בירה". לא התלהבתי מהם כי הם מזגו לי אפליכם בלי קמצוץ של קצף ועד לקצה-קצה של הכוס (במקום עד לקו של 1/2 ליטר). מלבד האפליכם היה להם גם מרפיס, בקס, בארבר וגולדסטר מהחבית. ועוד כמה דברים מבקבוק. גם משום מה לא ראיתי 30 בירות בתפריט. אבל ככה היה בשלט. ג'וי גריל אנד באר - עמק רפאים 24 י-ם.

אם אתם רוצים

אז אני יכול להמליץ על הבית השני שלי (לפחות היה פעם) לה-מורס רחובות על הרחוב הראשי אני דיי בטוח שיש יותר מ30 (40) למרות שלא ספרתי אבל מבחר מכובד לכל הדעות ובכלל אם אתם בסביבה תגידו שלום

Orrza

New member
אני לא שתיין בירות מהולל, אז רק

אתמול טעמתי לראשונה את האפליכם בלונד (בעצם בקבוק שלם ולא רק טעימה) ציון 8+ מבחינתי. ממש נהניתי, למרות שמי שלקחתי ממנו טען שזו "סתם חרא של בירה" הוא אמר שהיא בסגנון של לף בלונד רק הרבה פחות טובה. מה תגידו על זה? יאללה, תגובות, תגובות!!

למעלה