כל ספרי המפלצות

Jack the Reaper

New member
כל ספרי המפלצות

מישהו יודע על רשימה של כל ספרי המפלצות למיניהם - manuals, catalogs, bestiaries וכו', של כל ההוצאות לאור, שקיימים עבור D20? אני לא מתכוון כמובן רק לספרים הקלאסיים הרגילים, אלא לכל מה שקיים בתחום. פשוט לפני שנה-שנתיים קראתי באינטרנט על איזה ספר מפלצות שמכיר יצורים חדשים וייחודיים שלא נראו קודם, אבל אני לא זוכר עכשיו איך קוראים לו ושום דבר עליו, חוץ מזה שיש בו תמונות צבעוניות ברמה גבוהה של כל המפלצות (ושיש שם משהו שדומה לגורילה). אם למישהו יש מושג, אשמח לשמוע.

Blue Beetle

New member
שמע

אתה מדבר על כמה אלפי ספרים שכנראה קיימים שם. אם לא תהיה ממוקד יותר, קשה יהיה לעזור לך..

Jack the Reaper

New member
אל תגזים...

ספרי המפלצות של D20 לחוד לא מגיעים לאלפי ספרים; יותר באזור של עשרות, מקסימום 100 ומשהו. אני לא מדבר על כל הספרים בכלל, רק על אסופות המפלצות למיניהן. יותר ממוקד? מה שקשור ל-D&D מהדורה 3, 3.5 ו-4 אני חושב. וכמו שאמרתי מדובר באיורים צבעוניים, שזה כבר משאיר בחוץ את רוב הספרים.

DDN

New member
כשאני חושב על זה, הוא לא לגמרי מגזים

הרי כמעט לכל עולם או מערכה יצא ספר מפלצות משלו, חלקם כן יצאו בצבע מלא. .. בעידן הOGL השתוללו הרבה עם הD20. . . אין לך עוד רמז לתת לנו?

דרגורן

New member
מצ"ב כל אוגדני המפלצות

http://en.wikipedia.org/wiki/Monster_Manual אבל בלי נתונים קצת יותר מדויקים, יהיה קשה למצוא לאיזה מהם אתה מתכוון. יש כ-10 אוגדני מפלצות ל-D20, כולם צבעוניים עם תמונות מושקעות, ובכולם יש "מפלצות שלא נראו קודם!" (אתה יכול לדמיין אוגדן שכתוב בו "מכיל רק מפלצות שאתם מכירים!"?) ולגבי "דומה לגורילה" - זה יכול להיות הרבה מפלצות שונות (גורילה, סוגים מסוימים של שדים, ועוד מיני מפלצות שיכולים להראות כמו גורילה...)

DDN

New member
לא כולם. . ..

מתייחסים שם רק לספרים עם השם הרשמי. אין שם התייחסות לספרים של PATHFINDER, ועוד כל הספרים של הוצאות אחרות. . .

Blue Beetle

New member

יש המוני אוגדני מפלצות של מוצאים לאור צד שלישי. הרבה מזה זה זבל, הרבה מזה בשפות זרות. אבל יש גם כמה טובים כמו advanced beastery של green ronin או מתוך האפלה של הפונדק.

Jack the Reaper

New member
תודה, אבל...

יש שם רק את האסופות הרשמיות של D&D, לא את מה שיצא בהוצאות האחרות. אני יודע שהמידע שלי קצת קלוש, פשוט קיוויתי שמישהו מכיר אתר שכן עשה רשימה מקיפה של כל מה שקיים בתחום. אגב, למישהו יצא להיתקל בספר המפלצות Denizens of Avadnu? קראתי שהוא קיבל שבחים ותגובות נלהבות ביותר על היצורים הייחודיים שבו, אבל לאחרונה יצא לי לעלעל בו, ולפחות ממבט ראשון לא קלטתי משהו שנראה לי מרשים במיוחד. על זה נאמר: עוד ספר כזה ו-avadnu... :) או שאולי אם קוראים לעומק מגלים שיש ממה להתלהב? ידוע לכם?

למעלה