כל נושא שהוא שלום אני לא מכיר אף אחד אני חדש אבל אני מאוד פתוח להרבה
I idobashi New member 29/11/02 #1 כל נושא שהוא שלום אני לא מכיר אף אחד אני חדש אבל אני מאוד פתוח להרבה
N nobodys girl New member 29/11/02 #2 שלום.. שלום! ברוך הבא אני אדוה, בת 15. פ"ת אני שורצת פה כל שעות היום... ספר משהו על עצמך.. איך קוראים לך? מאיפה? בן כמה? מה אתה אוהב עשות? הדברים הרגילים אתה יודע
שלום.. שלום! ברוך הבא אני אדוה, בת 15. פ"ת אני שורצת פה כל שעות היום... ספר משהו על עצמך.. איך קוראים לך? מאיפה? בן כמה? מה אתה אוהב עשות? הדברים הרגילים אתה יודע
A adam thats all New member 29/11/02 #3 נעים מאוד...../images/Emo13.gif אני אדם.... בן 17 מבת ים... מקווה שתהנה...
Q Queen of darkneeS New member 29/11/02 #4 היי! ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo15.gif אני שרון! ו...זהו...
ג גברת פלפלת New member 29/11/02 #5 ../images/Emo187.gifוואלקאם..../images/Emo13.gif מקווה שיהיה לך נחמד..! אז... בן כמה אתה ? מאיפה אתה בארץ ? יש לך חבר\ה ? בעיות תחביבים ? סומטינג ?
../images/Emo187.gifוואלקאם..../images/Emo13.gif מקווה שיהיה לך נחמד..! אז... בן כמה אתה ? מאיפה אתה בארץ ? יש לך חבר\ה ? בעיות תחביבים ? סומטינג ?