כל מי שנבחן מחר...

OoלילךoO

New member
כל מי שנבחן מחר...

ב-ה-צ-ל-ח-ה !!!

בהצלחה!! ../images/Emo24.gif

מרוב שכמעט אף אחד לא נבחן שכחנו שיש מבחן בכלל
תבואו לספר איך היה!

arik 18

New member
../images/Emo2.gif

אצלך 50 נקודות יותר ממה שאת מצפה זה 800...

אל דופא

New member
אני אסביר לך במה "פשעת"

את בחורה שאפתנית ובטוחה בעצמך, וזה מרגיז את מי שצר עין ולא יודע לפרגן!

נו כן ברור ../images/Emo132.gif

רציתי משום מה לנסות להראות לו שזה מגוחך... אחרי זה האמת נכנסתי לכרטיס וגיליתי שהעסק עם ילד בן 18. חבל על הזמן. אפרופו אל דופא נשמע מוכר... איפה שמעתי את השם הזה?

arik 18

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

הכינוי זה arik 18, אז זה לא ברור בן כמה אני?????? מקווה שבפסיכומטרי התייחסת לפרטים הקטנים קצת יותר טוב... ועוד דבר, מה הקשר שאני בן 18?? אפילו מנהל הפורום כאן לא הבין את פשר הבטחון העצמי המופרז שהיבעת כאן וניסה להוריד אותך לקרקע.. ולא רק הוא אם קראת את התגובות...

חבל שאתה מוציא את דברי מהקשרם

רק רציתי שהיא תדע שהיא צריכה להשקיע טוב טוב לקראת המבחן ולא להיות שאננה.

arik 18

New member
אז אתה לא מתנסח כל כך טוב...

כי לפי איך שרשמת, חשבתי שאתה עם אותה דעה כמוני וכמו מי שגם הגיב שם... ולדעתי זה לא ממש יעיל לומר למישהי להשקיע טוב טוב ולא להיות שאננה כמה ימים לפני המבחן עצמו.. אבל אם אתה אומר אז שיהיה... אני לא אתווכח יותר, אני את הפסיכומטרי שלי כבר עשיתי..

עוד פעם אתה לא מבין

התכוונתי שלא תזלזל במבחן, ושתלמד אליו כמו שצריך כי עם גישה של "אני מוציאה 750 בטוח, אני צריכה להתאמץ קצת כדי להוציא יותר" היא לא תגיע רחוק. מה הקשר שלא תהיה שאננה כמה ימים לפני המבחן? איך הבנת את זה?

arik 18

New member
אוף איתכם...

בגלל שרשמת את זה לפני כמה ימים בסך הכל, ככה שלא היה לה עוד הרבה זמן ללמוד (את המבחן היא עשתה שלשום לא?). טוב, בוא נסגור את הסיפור הזה כבר... אני מאחל לכולם שיקבלו את הציונים שהם רוצים ויותר גבוה, אבל לה, בגלל היהירות הבלתי נסבלת שלה, אני מאחל שתתקע עם ציון מסריח. שונא אנשים כאלה, אולי בגלל זה הבנתי את התגובה שלך כפי שהבנתי..

מה פתאום.......

היא דיברה על לעשות את המבחן בעוד הרבה זמן... איך הבנת שהיא נבחנה שלשום?

אולי זה אתה שלא מבין חמוד

המבחן שלי בעוד שנתיים... וילד חורף זודק בדבריו כאשר ממליץ ללמוד. וזה למעשה מה שאני עושה. רק שנתיים מראש. כדי להוציא ציון גבוה.

למעלה