כל מי שחושב

YaLdoNet 4 EveR

New member
כל מי שחושב

שהיה אחד הדברים המדהימים בעולם הקורס הזה והכיף מדצים, שיצעק "אתה חייב לפמפם, אם לא תפמפם הנרגילה תיסתם"!!! נהניתי. שרשרו תגובות והצעות שיפור. לתרומות מזון יש לפנות לקובי

נטשה 59

New member
מת פה

היה סבבה אבל היה קצת מבאס. הייתה לי קבוצה סבבה אבל לא יותר מידי חבל שלא עברתי קבוצה

נטשה 59

New member
עכשיו נזכרתי בדברים הטובים

היה מצחיק להיות באותו בניין עם המד"חמים זיוה עשתה לי ת'יום פליץ הסוהו מחכה רק לנו האוכל היה זוועה בצורה מדהימה (למרות שהיה גם אכיל לפעמים) היה רק RC בקיוסק.. כנראה שלשבור משקפיים זה לא דבר רע אחרי הכל (ביליתי בבית נהדר) נהנתי מהעובדה שכל יום בערך ביקרו אותנו והביאו לנו קולה היה נהדר להתקלח :] (אופיר אני סוגדת) והיה נהדר לפגוש את סגל..ואת יונתן ממד"צים ואת אחותי באה לבקר ואת אמא ואבא שהביאוני עד הלום. לישון בק'יפם זה אחלה זהו.

YaLdoNet 4 EveR

New member
בכיף, בכיף.. והדברים הטובים שלי -->

ערדדדדדדדדדד וואי איזה כיף עולמי היה!! קטע מצחיק שהיה: *אנחנו נכנסות לחנות, טרללילי, טרלילילהה.* "סליחה, בנות. סתם שאלה. למה לעזאזל אתן באות לפסטיבל ערד?!" *מה, רואים עלינו שאנחנו "לא מהאזור"?* "אנחנו מופיעות. ^_^" *תופסת גיטרה ושרות* איזה כיףףף אבל לא עשיתי צמות בסוף :(( אבל כןןן ראיתי את ספיידרמן 2
הקבוצה שלי הייתה סבבית לחלוטין.. היו לי בקבוצה 3 בנים - בר, ג'וני וליעד שהם היו פשוט שיא הפיגור והפרחיות (הם היו פרחים.. שלושתם היו כאלה כוסוניםםם) וכל הזמןןן הם פשוט צחקו. מסתכלים אחד על השני ומתפקעים מצחוק. ובל נשכח: "ו... גם חרמן גם תקליטן אה אה אה אה" וכמובן "אתה חייב לפמפם, אם לא תפמפם הנרגילה תיסתם" וואי שמעתי ת'שיר הזה כל כך הרבה בהפסקות.. ואת משינההההה בעעעעעעעע יצא לי מכל החורים!! הקבוצה שלי היתה חולת משינה. קבוצת משינה אם תרצו. והיה גם "אחותי, את בסדר?" "אני בסדר - אתה לא בסדר!" וכל הטקס סיום במדמים היה פשוט גאוני.. התומר הזאת כל כך כלה אני חולה עליה "השביל הזה מתחיל כאן"..
מה עוד.. מממ.. אה כאן "the wall" חח התחילו התערבויות על כמה זמן ייקח למישו לשרוף אותה.. איזה צחוקים מדח"מים --> פשוט הייתם מצחיקים! אבל אתם מזוייפים.. ישנים בכיתות עם מזגן, מתקלחים.. פחח החדר אוכל תמיד היה מבדר.. "סליחה, סליחה!!! תשירו שירים אחר כך, פה תתנו לאכול בשקט!!!" (האישה הזקנה מהחדר אוכל) וואי בכיף מדצים היה ממש מצחיק גמכן.. לא נשכח את זיוה שהייתה האירוע המרכזי אה כן היה גם דיסקו מעולהההההה גם במדמים וגם בלונה גל אבל הכי מבדר: *השעה: 20:30, נכנסים לבריכה בלונה גל* *השעה: 21:00, המתקנים כולם נסגרים.* כמה מעצבן!! ודפוק! אבל לפחות היה אוכל נחמד. הכינרת כל כך שווההההההה דייייייייייי אני פשוט מאוהבת בכינרת.. לגולנצ'יקים כל כך כיףףף
עוד דבר מבדר: גילינו מועצות כמו גן רווה וברנר שפעם בכלל לא שמעו אותם.. "אני יפה, אני שווה אני מברנר, גן רווה" חחח מצחיקים לא רוצה עמק חפר, הם מפילי סבון
אה וואי הכרתי פול אנשים חדשים.. ממש נהניתי אני כותבת מפוזר, אבל לוכפת לי.. ת'ם הומואים ולב שרון היו די הומואים בכלליות אבל היה סוטול זיוה הגנובה

YaLdoNet 4 EveR

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אלללללללללל תלכוווווווווווווווווווווו לסווווווההההההההההווווווו!!!! אוקיי.
אממ זה נסגר לרגל שיפוצים.. שמעתי ממקור מהימן.

נטשה 59

New member
חבל שלא באת לבקר..

היית צריך להשים חולצה כחולה להגיד שאתה מש"צ שבא לבקר את לב שרון והיו נותנים לך להיכנס (אותנו ביקרו לפחות 4 פעמים)

היה ענקקקקקק

אפילו אני בתור בןאדם שאף פעם לא אומר על משהו שהיה ממש כיפי, אומר שהיה פשוט הכי הכי הכי כיף בעולםםםםםםםםםםםםם אני כל כך רוצה לחזור לשם, לפגוש שוב את כל האנשים הכלים שפגשתי, לשיר את שירי המורל הדביליים, להתקלח במקלחות שדה, לאכול אוכל סביר. אוף היום עבדתי ובמהלך כל העבודה אני מחליף עם עצמי חוויות משם...זין.

למעלה