כל מי שזה מעניין אותו

כל מי שזה מעניין אותו

אני כאן
! למרות שהייתי אמורה לסגור שבת וחג ולחזור רק שבוע הבא, התנהגתי כמו חיילת למופת והוצאתי גימלים.. עכשיו אני בבית עד יום ראשון... חבל לי על חברות שלי ששומרות, אבל לפחות אני אבלה את ראש השנה עם המשפחה והחברים.. הקיצר (קיריל אני כבר יודעת שיש שרשור כזה..)- שנה טובה.. ותנצלו את החופש היטב...

l1zard

New member
:]

לדעתי זה מעניין את כולנו! :] חג שמח ושתהיה לך שנה טובה ומתוקה :]

ברוכה השבה

לפורום וחג שמח לך. אני חושב שזה היה רעיון מצוין לקבל גימלים ליפני החג הצבא המיותר הזה גם כך לא שווה את זה. ואל תישכחי תמיד אבל תמיד ראש קטן

אז זה מצויין

תקטיני עוד יותר ראש אסור לך לכחת שום דבר ברצינות מימה שיש שמה והכי חשוב: כל מי שחותם קבה ויהיה מפקד בצבא הוא 100 אחוז בנאדם מאוד טיפש או מפגר שאין לו שום סיכוי להצליח באזרחות ולכן בגלל הטימטום הכבד שלו היא נישאר כל החיים בצבא מסקנה: המפקדים בצבא הם חבורת אימפוטנטים

Evil Gremlin

New member
כן...אבל עושים קורס קצינים

אז אפשר לעשוף כסף ממש טוב בקבע וללכת לאזרחות עם התחלה ולא להיות תלוח בהורים ולעשות מה שרוצים....

AeroSlash

New member
נצל"ש גרררררררר ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

אוף!!!!!!! אני שונאת את אח שלי!!! כפי שכולכם יודעים אתמול הלכתי לים עם נסטיה ו"חגגנו" קצת את ראש השנה עם קצת שתייה וגלידה.. בקיצור, כשאני חוזרת הביתה, עדיין קצת שיכורה ומקווה שההורים שלי לא ישימו לב אני עולה הביתה ולשמחתי אבא עסוק ואמא יושנת, אפחד לא שם לב וכשאמא התעוררה ואבא סיים עם עיסוקיו כבר הייתי אני בחזרה.. מה הקטע שהיום פתאום אח שלי שואל אותי:"איפה היית אתמול באוטטובוס בשעה 11 בלילה?!" אז אמרתי שהלכתי לים ואז פתאום אמא שלי מתחילה להתעצבן על זה שלא דיברתי איתה על זה קודם וששיקרתי לה בכוונה כי אמרתי לה שאני ונסטיה נלך לקניון, מה שהיה נכון כי בהתחלה היינו בקניון וההחלטה ללכת לים הייתה ספונטנית!! גאד!!!!! אני תמיד הולכת לבד או עם חברות לאן שבא לי והיא לא אומרת על זה מילה ואזפתאום היא מתחילה להתעצבן!!! היא עוד עומדת על זה שאני משקת לה!!!!! היא בטוחה שהייתי עם איזה בחור לבד בים ומה רק לא עשיתי איתו! גאד! כמה פעמים צריך לחזור על זה שאין לי אף אחד?! קיצר, אח שלי ייבש אותה בזה שהוא ראה אותי רק עם נסטיה ועם זה היא נרגעה קצת. אבל הקטע שהיא התחילה להגיד ששקרים קטנים מביאים לשקרים מאוד גדולים ולקטסטרופות (זה קרה עם אח שלי כשהוא הסתבך בדברים דפוקים), התחלתי להתעצבן כי אני בחיים לא נתתי לה סיבות לחשוד בי ככה ואז פתאום היא באה אלי וטוענת שאני משקרת!!!!!! יוווווווו איך התעצבנתי לעזאזל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני שונאת את אח שלי עכשיו יותר מאשר את רוני סופרסטאר!!!!!!!! אז עכשיו, ברגעים אלו ממש, הדבר שהכי חסר לי זה השקט הנפשי שאין לי מאח שלי...

l1zard

New member
:/

בעעע... לא נחמד...... רוצה אני אהרוג את אח שלך תמורת 12 וחצי שקל? (חח.. עזבי בדיחה פרטים :/) אל תשימי לב... זה קורה לכולם.... תנסי להסביר למאמא שלך את המצב כמו שהוא באמת ותזכירי לה את העובדה שלא עשית אף פעם שום דבר מיוחד שיכול לגרום לה לחשוב בך.. אולי היא תבין...

AeroSlash

New member
תראי....

ניסיתי להסביר לה אבל זה פשוט לא הלך.. מה שכן אני יכולה לשלם לך בקלפים של קרלו וחצי בקבוק בושם אם תציקי לאח שלי כהוגן, לא צריך להרוג, חבל לי שתבלי את שנותייך היפות בכלא בגללו =\

l1zard

New member
:|

לא נחמד כשהם אוטמים את האוזניים ולא מוכנים להקשיב ולנסות להבין :/ ולגבי הכלא את יכולה לא לדאוג... אותי לא תופסים

AeroSlash

New member
נכון, לא נחמד...

ואח שלי כבר יראה שלא כדאי להתעסק איתי, מה זה משנה שהוא גדול ממני ב-14 שנה וכמות השרירים בגוף שלו יותר גדולה משלי פי 3, אני בכל זאת אכניס לו מכות.. השאלה אם הוא ירגיש אותן בכלל =\ בכל מקרה,
על העזרה יאנקה..
, אני אסתדר כבר

wildgirl1

New member
איזה כיף אני לא היחידה!!!!

אני לא היחידה ששונאת את רוני הזאתי!!! הייתי בטוחה שכבר משהו לא בסדר אצלי!!! כול החברות שלי מתות אליה!!! אוקיי שימחת אותי!! למרות שאת טוענת שאת שונאת את אח שלך יותר ממנה לא ניראה לי!!

Evil Gremlin

New member
איך אני שונא כשמישהו עושה את הקטע

של ה"איפה הית אתמול" דווקא ברגע שאת מקווה שכולם ישתקו....

AeroSlash

New member
סומכים עלי

אפילו מאוד... אבל לפעמים הם מתעוררים על רגל שמאל או שנופל להם דלי של רדבול על הראש ונופל להם איזה בורג אז הם מתחילים להגיד שטויות....

למעלה