נצל"ש גרררררררר ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif
אוף!!!!!!! אני שונאת את אח שלי!!! כפי שכולכם יודעים אתמול הלכתי לים עם נסטיה ו"חגגנו" קצת את ראש השנה עם קצת שתייה וגלידה.. בקיצור, כשאני חוזרת הביתה, עדיין קצת שיכורה ומקווה שההורים שלי לא ישימו לב אני עולה הביתה ולשמחתי אבא עסוק ואמא יושנת, אפחד לא שם לב וכשאמא התעוררה ואבא סיים עם עיסוקיו כבר הייתי אני בחזרה.. מה הקטע שהיום פתאום אח שלי שואל אותי:"איפה היית אתמול באוטטובוס בשעה 11 בלילה?!" אז אמרתי שהלכתי לים ואז פתאום אמא שלי מתחילה להתעצבן על זה שלא דיברתי איתה על זה קודם וששיקרתי לה בכוונה כי אמרתי לה שאני ונסטיה נלך לקניון, מה שהיה נכון כי בהתחלה היינו בקניון וההחלטה ללכת לים הייתה ספונטנית!! גאד!!!!! אני תמיד הולכת לבד או עם חברות לאן שבא לי והיא לא אומרת על זה מילה ואזפתאום היא מתחילה להתעצבן!!! היא עוד עומדת על זה שאני משקת לה!!!!! היא בטוחה שהייתי עם איזה בחור לבד בים ומה רק לא עשיתי איתו! גאד! כמה פעמים צריך לחזור על זה שאין לי אף אחד?! קיצר, אח שלי ייבש אותה בזה שהוא ראה אותי רק עם נסטיה ועם זה היא נרגעה קצת. אבל הקטע שהיא התחילה להגיד ששקרים קטנים מביאים לשקרים מאוד גדולים ולקטסטרופות (זה קרה עם אח שלי כשהוא הסתבך בדברים דפוקים), התחלתי להתעצבן כי אני בחיים לא נתתי לה סיבות לחשוד בי ככה ואז פתאום היא באה אלי וטוענת שאני משקרת!!!!!! יוווווווו איך התעצבנתי לעזאזל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני שונאת את אח שלי עכשיו יותר מאשר את רוני סופרסטאר!!!!!!!! אז עכשיו, ברגעים אלו ממש, הדבר שהכי חסר לי זה השקט הנפשי שאין לי מאח שלי...