כל מי שגר בצפון

כל מי שגר בצפון

והפעם ברצינות: הגיעה הזמן גם שיהיו הופעות בצפון(חיפה-צפונה),כל מי דיוע על להקות הצפון שירשום פה(גם לי יש להקה) וגם מקומות שאפשר לעשות שם הופעות, אם יש פה להקה שמוכנה להגיע לצפון אז סבבה אבל העיקר שיהיו פה כבר הופעות כי משעמם....

Expl oi ted

New member
אסף לא החלפת איי סי קיו?

למה אתה לא נכנס לאיי סי קיו? זה אני זה שפגשתי אותך אז בעיר כשנסעת בסקייטבורד עם רפי

themisfits

New member
אני גר בצפון..

ויש לי להקה ומחודש הבא נשמח להופיע בכל חור.. תרגן הופעות ונבוא בכיף אחי.. אנחנו מחיפה אם זה עוזר!

סבבה, הנה האיי סי קיו שלי כדי

שכאני יארגן משהו אני יגיד לך, אגב אנחנו בתהליכי בניה של מיני סקייטפארק עם במה ואני יכול לסדר הגברבה ואפשר לעשות שם הופעות ממש מעולות וגם המקוםש שייך לנו אז אין בעיה... באי סי קיו שלי:86380697 אגב כמה אנשים אתם בלהקה?

themisfits

New member
אחלה אחי..

אנחנו בינתיים טריו אבל אולי נוסיף עוד חבר ללהקה..יעני אולי נהיה ארבע...כאילו דה.. תביא רק עוד פרטים איפה איזה עוד להקות מה מי מו בלאגנים ...

Pagazcom

New member
לי יש להקה

אנחנו מנשר! אנחנו עכשיו עובדים על חומר שנוכל להופיע איתו אני גם מקים להקת קאברים לשירים ישראליים עם חברים אז דבר איתי באיציק מספר: 75406782

Lozin Must

New member
להקה?

איך אתם מתחילים לעבוד על שיר חדש? כמה אתם מתאמנים?

איפה זה נשר(מוכר לי)

והכנסתי אותך לאיי סי קיו שלי ואני יודיע לך כשיהיה משהו!

איפה זה נשר(מוכר לי)

והכנסתי אותך לאיי סי קיו שלי ואני יודיע לך כשיהיה משהו!

xero1

New member
מישהו מכיר איזו דיקלה אחת מנשר?

בכיתה י´ וניראה לי בנועל

Pagazcom

New member
אם שאלת אותי אז

אנחנו כותבים לחוד ואז נותנים את העיבוד ביחד כולם משפרים מוסיפים משפצים

שיהיה...

הוא התחיל את ההודעות (אלה שבכרטיס האישי שגרמו לך לחשוב שהוא דתי) במשפט "ראשית עליי לציין שאני אדם חילוני וכל השקפותיי חילוניות", כך שאני מניחה שלא...

למעלה