כל מיני

כל מיני

16H פטילתו של כל הבית נמשכה שעות מעטות בלבד יוסף אינו אדם פטול כשלונו של יוסי אינו מפטיל על יכולתו מכייון שלא ידעתי שהטיסה נחדתה הפטלתי לך יותר משעה מה זה מחית ומגבעת? נתונים: יש למדנים, ואיש מהם אינו רקדן ואינו כותב שירים. כל הלמדנים כותבים סיפורים. איזה מהטענות הבאות סותרת את צירוף הנתונים: 1)יש כותבי סיפורים שאינם כותבים שירים ואינם למדנים 2) כל מי שאינו כותב שירים אינו כותב סיפורים 3) יש רקדנים שכותבים סיפורים וכותבים שירים 4) כל הרקדנים אינם כותבים שירים מספר הבנים בכיתה הוא 4\3 ממספר הבנות בכיתה. איזה מספרים מהבאים יכול להיות מספר בתלמידים בכיתה (בנים ובנות)? 1(18 2)21 3)32 4)40 (איך פותרים את זה בצורה נורמלית, ולא בהצבת תשובות?..) 23) 0>x-y X+Y חלקי X-Y קטן מ 1 איזה מהאי שוויונים הבאים נכון בהכרח? 1) X קטן מ0 2) X+Y גדול מ0 3) X גדול מ0 4) Y קטן מ0 (האם יש דרך סבירה שהיא לא ע"י הצבה?) 25) במעבר חציה מספר הפסים השחורים גדול ב1 ממספר הפסים הלבנים, ורוחב פס לבן שווה לרוחב פס שחור. סכום רוחבי הפסים הלבנים הוא 40% מרוחב הכביש. כמה פסים לבנים יש במעבר החציה? 1) 5 2) 2 3) 6 4) 4 (כנ"ל- האם רק הצבה או שיש גם דרכים אחרות לפתרון?) שאלה 22 פרק 1 (זה עם סרטוט בגלל זה אני לא רושם אותה )

ועוד משהו

19) שני פועלים עוסקים בהעמסת משאית, כל אחד בקצב קבוע משלו. יחד הם מסיימים להעמיס את המשאית בשעתיים. כאשר הפועל הראשון עובד לבדו, הוא מסייפ את ההעמסה ב3 שעות. כמה שעות ידרשו לפועל השני כדי להעמיס את המשאית לבד? 1) 6 2) 9 3) 3 4) 4 ובכלל, כל מי שעשה את 16H, איך היה לכם יחסית לסימולציות אחרות?

אני אשתדל להיות יותר מפורטת

בשאלה הזו..: פועל א': 3 שעות----- 1 משאית 1 שעה------ 1/3 משאית 2 שעות----- 2/3 משאית. זה אומר שהפועל השני עושה 1/3 משאית בעשתיים (כי הם משלימים למשאית 1) וכדי שהוא יסיים משאית 1 הוא צריך 6 שעות..

אני אנסה

לענות על חלק: אז ככה: שורש צ.ב.ע בפטל. מחית- פירה, מגבעת- כובע מס' הבנים ומס' הבנות: נניח שיש לנו 8 בנות, אז צריכים להיות לנו 6 בנים (לפי הנתון). מה שיוצר 14 שזה כפולה של 7. ו- 21 הוא הכפולה היחידה של 7 מכל התשובות. מעבר חציה: צריך להבין שהפער בין הלבנים לשחורים הוא 20% בלבד ולכן יש לנו 2 פסים לבנים כי כל פס= 20% ו- 3 שחורים. 22 בפרק 1: שאלה ממש מעצבנת... הרעיון הוא שאתה יכול לשחק עם הגדלים של אלפא ו-ביתא לפי הזווית של הישרים ולכן זה לא יחס קבוע שאפשר להגיד מי יותר ומי פחות.... מקווה שהייתי מובנת...

sdsdsd45

New member
ביחס לאחרות

אנגלית היו לי פחות טעויות בצורה משמעותית. (מ7-8 טעויות ל3-4) מילולי- היה שונה, יותר טעויות מהסימולציות. כמותי- פחות טעויות מהסימולציות. ובכמותי בידיוק רציתי לשאול את אותן שאלות מפרק 6.

למעלה