כל מיני

bugbuster

New member
כן.. אבל קודם נוניו! ../images/Emo46.gif

נוניו היא בדיחה מגעילה למדי... לספר..? רק על תעשי לי את הרישעות הזאת... ג'י.. וקשהה..! אל תגידי לי לא לספר אותה...

bugbuster

New member
נוניו

קבוצת מטיילים... ניתפסת בידי שבט.. (לא פוליטקלי להגיד פרימיטיבי - אז אומרים מתרבות "אחרת") הם מובלים למרכז מעגל הביקתות וניקשרים. יוצא ראש הכפר ואומר להם? מוות או נוניו! איך הוא אמר להם? באיזה שפה? מאיפוא הוא ידע? בבדיחה הזו'תי, הוא ידע! אף אחד מהם לא ידע מה זה נוניו ודי פחדו לשאול, אבל מוות כל אחד מבין. אפילו המיתנשאים בפורום "סקס אחר". (אני מת עליהם..!) הראשון אמר - נוניו! ראש הכפר ראשון, ואחריו כל הגברים, זיינו לו ת'צורה. מיכל ההחורים. בכל הנקבים. כולל במה שניתלש. מעיים.. אוזניים... כל חור! קרעו אותו. למוות. מגעיל נכון? וככה כולם. אחד אחרי השני. גם תיסלחו את הנשים. אחרון נשאר הישראלי התחמן. הגיע תורו והוא צעק! מוות! 'סעמק. מוות! כבר עדיף! הביט בו ראש הכפר במבט מעריך לאומץ, (ראו שהיה בסיירת... היום הוא כותב בסקס אחר..) ואמר, בסדר.. אבל קודם נונין!

פאקבאזדאר... אוייש... באגבאסטר,

אני מיתנצלת דז'וקים- קילר שלא כתבתי נכון ת'שם שלך. אני במיקרה מסקס אחר, ואתה לא מספיק דוחה בשבילנו. אל תחזיק מעצמך! דנה ו

*g99

New member
אני? משאירה??

בלי באגי לא זזה .. חחח אם הוא ירצה (וחסר לו שלא..) אז הוא ישאר..אם לא מתאים לו (חחחחח אין מצב..) הוא יכול להישאר. באגי,איי לאב יוווווו..תישאר..

bugbuster

New member
פאקקק! היא בכוונה עושה לי את זה!

היא יודעת שזה בשבילי תחת החגורה.. אהממ.. כן, בענבים! להגיד לי לאב יו! היא בטח פולניה לרישעות כזו'תי!

*g99

New member
חחחחח

לא רק ש"לאב יו",חולה עליך.. ופולניה כן (חצי) אבל לא לרשעות נשמה שלי,כפרות עליך עיוני..

vaselius

New member
מישהו קרא לי ../images/Emo9.gif

יש לך חום? אהההההה לדוקטור יש כל מיני דרכים לטפל
ושוב תודה על המחמאות גם לך באגי איך זה עושה לי טוב שמה שעושה לי טוב עושה גם לכם טוב עכשיו איבדתי את הטאץ' שלי חחחחחחחח

טאKילה

New member
מה איבדת???

את המד חום? תראה מה קרה כאן, חם חם לו לה לי והכל הכל בגללך :)

../images/Emo94.gif נכן דוק... הבננה... ../images/Emo94.gif

התיישרה לי! סתתםםם...
ואס... הגבתי לך בפורום שלנו. בסקס אחר.

vaselius

New member
דנה , הגבת לי בסקס אחר../images/Emo3.gif

תמיד אמרו לי שיש סקס אחר ובאמת מחכה לך שם תגובה ולגבי הבננה קשה קשה הבעיה חבל שכשלימדו את זה בפקולטה הייתי עסוק ב(פורום )סטוצים אז אני באמת לא יודע מה לעשות אולי לעסות ????????????????

19 נועה

New member
אהבתי

אהבתי את המקצב. סיפור ישיר בלי עכבות. אם היא היתה כותבת זה היה נשמע יותר מסוייג. עושה חשק להיות חולה...

למעלה