כל מיני

vaselius

New member
כל מיני

נכנסה לחדרי אישה יפה מטופחת עם חיוך מדהים, מדבק הרמתי את ראשי וחייכתי בחזרה יש לי כאבים מאחורי הברך היא אמרה לי. התחלתי לחקור אותה, איך התחילו? כמה זמן נמשכים? וכן הלאה כל השאלות הסטנדרטיות ואז שאלתי אותה, האם היא פעליה? כן בוודאי היא ענתה, מתעמלת רוקדת ו................ כל מיני הרמתי שוב את ראשי מהמחשב, היה משהו ב"כל מיני" שלה הסתכלתי בעיניה הנוצצות, במבט השובב, ליקקה את שפתיה באיטיות מכוונת, כן, יש משהו ב"כל מיני" שלה... טוב, אמרתי לה, אני חייב לבדוק אותך קמתי והובלתי אותה למיטת הטיפולים, תשכבי על הגב ותראי לי את הברכיים. היינו קרובים ניחוח בשנה מלאה את אפי קצוות שערה החלק דגדגו את עור פני פתחה את רוכסן הג'ינס הצמוד הפשילה אותם באיטיות, נשכבה על הגב, סקרתי את רגליה הארוכות, מציפורני בהונותיה המרוחות בצבע אדום, דרך שוקיה החטובות, ירכיה הצחורות, וכלה בגבעה הקטנה בין מפשעותיה, מוצנעת אך בקושי בתחתון תחרה שחורה גם היא סקרה אותי במבטה החודר, ובודאי קלטה את התפיחות המתגברת בין רגליי אויש, הידיים שלך קרות, נאנחה כשהתחלתי את הבדיקה, תן לי לחמם אותן רגע, אחזה בידיי, קרבה אותן לפניה, ונשפה עליהן, נשיפה חמה, לחה, הרגשתי רטט מתפשט לאורך גופי, קרבה אותן עוד, מוציאה לשון רטובה, והחלה ללקק אותן, אחת, אחריה שנייה התפיחות בין רגליי כבר נהפכה לגבעה מוצקה עוד לא היה טעם להסתיר עזרתי לה לפרום את כפתורי חולצתה, ולשחרר זוג שדייה מהחזייה השחורה, עזרה לי לפשוט את בגדי, הורתה לי לשכב אני על המיטה, והיא רוכנת מעלי, רגליה מפושקות, אוחזות את מותניי ניסיתי להושיט את ידי לעברה, ללטף את גופה החטוב, אך היא תפסה אותן, לא!!!! היא גערה בי, לא מרשה לך, תעשה רק מה שאני מרשה, ואל תעז לגעת , או שאני קמה ומסתלקת, והניחה את ידי מאחורי ראשי יושבת עלי, מצמידה את אגנה, אני מרגיש איך פס שיער ערותה, משפשף , מלטף את הזין שלי, בעת שהיא נעה קדימה ואחורה, התחילה גם ללקק את פטמותיי, בתנועות עגולות, איטיות, סביב סביב פעם מימין פעם משמאל אוחזת פטמה בין שיניה, נושכת, בחוזקה, בכל כוחה, נושכת, לא משחררת ומאיצה תנועות אגנה שפתיה התחתונות הרטובות מחליקות על איברי ואני מרחף בשיכרון חושים בין הכאב של הנשיכה לבין העונג המטריף מכיוון המפשעה משחררת את הפטמה ומתילה לטייל לאורך גופי עם פיה ולשונה מלקקת את עור בטני יורדת לכוון המפשעה, מלקקת את אשכי, מחדירה אותם לתוך הפה, ומוצצת בחוזקה, ניצבת מעלי, מחדירה אצבעות לתוך מערתה, מתחילה לאונן מולי, יד אחת מלטפת ומשפשפת את הדגדגן ופתח מערתה, בעוד ידה השנייה, חודרת ונסוגה , חודרת ונסוגה מתמלאת בנוזלי תאוותה, מפסיקה בפתאומיות מחייכת חיוך שטני אוחזת בירכיה מתרוממת קמעה נועצת מבטה אלי אני מרגיש בזרם של נוזל חם שזולג לאורך ירכיה ומכסה אותי נוזל חמים ומימי נוטף משיפולי הבטן והחזה נוטף לרצפה ושוב היא מחייכת ומחדירה את ידיה לתוך מערתה וכשידיה רטובות לחלוטין, מוציאה מתוך הכוס, ואוחזת בי שוב, מכסה אותי עם נוזליה, מלטפת את הזין ומקרב אותו אליה, פושקת את שפתיה, מוציאה לשון, ומלקקת את כיפת הזין מרטיבה אותי עוד מחדירה אותי לתוך פיה, סוגרת שפתיה עלי, מוצצת בחוזקה בעוד לשונה מלטפת את כיפתי, אני מנסה להזיז את אגני קדימה להיצמד יותר אליה לחדור יותר עמוק לתוך הפה נע קדימה ואחורה ואז היא מצמידה שיניה לקצה הזין, מצמידה ונושכת, אוחזת אותי בחוזקה בין שנייה ובאותו זמן ממשיכה למצוץ וללקק את פתח כיפתי נועצת מבטה אלי רואה איך אני נקרע בין הכאב של הנשיכה לבין העונג של המציצה ומחייכת משחררת אותי אוחזת בידי ומכוון אותן לאיברי ביחד אנחנו מלטפים ומעסים אותי, שני זוגות ידיים, עולים ויורדים מלטפים ומשפשפים אני מרגיש בגל התכווצויות המטפס מבסיס הבטן ופורץ בזרם נוזל חם ודביק שנוטף ומכסה את אצבעותינו ואז היא אוחזת בידי מקרבת אותן אלי ומצווה אותי ללקק את הידיים לנקותן מכל הנוזל מצמידה שפתיה אל שלי מנשקת אותי "כל מיני"

bugbuster

New member
כל מיני. מהה...

אווו... ויסליוס... יש לך איתך את מכשיר הלחץדם?

טאKילה

New member
נו מה מה?../images/Emo3.gif

"כל מיני" למה למדוד לחץ? עדיף להוריד חום, לא? נ.ב. יש לך אקמולי? הוא כתב נהדר ..

bugbuster

New member
חום ניתן להוריד.. אבל להעלות לי ככה

ת'לחץדם, זה קליני! (והוא עושה את זה כל פעם...)

*g99

New member
לוזיג???

טאטש?? לך???
לא זכור לי דבר כזה..

bugbuster

New member
וירטואלי לפחות.. וחוץ..

הכוונה למי שמאבד שליטה.. לא רק מי שאצבעותיו חולפות על פיטמה זקורה. מה קרה לך? יו לוזינג יור טיט?

bugbuster

New member
וואו..../images/Emo9.gif לא האמנתי שתיכשלי ככה!

שמעתם! וירטואלי, מה! את האצבע המרחפת במגע פרפר על הפיטמה..! היא לא הכחישה! זו עובדה!

*g99

New member
דווקא כן הכחשתי..אולי לא הבנת

באגי מאבד את זה בשנית

*g99

New member
חומד שלי,

אני חצי פולניה,לא כדאי לך להתעסק איתי..אני יותר גרועה מ"אמא פולניה" (אוי,איזה מסכנים יהיו ילדיי חחחחח).

bugbuster

New member
../images/Emo25.gif אני עם שפתיים DD כלומר...

מסוגל לנשק את עצמי?

*g99

New member
הממממ

אם ככה אני מניחה שאתה מסתפק בנשיקת שפתייך.. ההפסד כולו שלך

*g99

New member
זהו? כבר נעצרת???

אוי ואבוי לנו..עוד לא התחיל וכבר עוצר.. באגי,היום (אתמול) אתה מאבד הרבה דברים
חומד.....

bugbuster

New member
ג'י.. כבר הוכח שניצחת.. מה רצית שאו

-דה בזה ש... אהמממ. אה.. גמיש.. ו.. ץץץ לעצמי?

למעלה