כל מיני
מסבירה: כמעט כל החג הייתי בלי אינטרנט. ברגעים הספורים שהיה לי אינטרנט לא היתה לי פרטיות. רואה שהפסדתי הרבה אקשן
גם אצלי היה אקשן. לצערי יכולה לשתף מעט מאוד מחשש להיחשף. עקב הזמן שעבר מנצלש״ת כאן גם כדי להגיב. מקווה שזה בסדר. לא כל כך בקיאה בכללים...(אפשר להמיר את העונש בעבודות שירות?
) משתפת: בפסח הזה עשיתי צעד גדול לקראת השגת חירותי המלאה. היתה שיחה (קשה ונוקבת) והיו הסכמות והיתה הקלה גדולה. השיחה הזו באה אחרי שנים של ספקות והתחבטויות שהביאו לתסכול גדול ולחוסר אונים משווע. רק לאחרונה הגעתי להכרה ולהבנה וגם אזרתי את האומץ. זה קרה רק אחרי שנתתי לעצמי לחשוב מהלב. ואין מאושרת ממני. צדקו חז"לינו כשאמרו "אין שמחה כשמחת התרת ספקות" [עליתם עלי...לשעבר...]. אז הנה סוף סוף עשיתי את הצעד הראשון ואני כבר מכינה את עצמי לצעד הבא. מרגישה נחושה וחזקה ומפוקסת ובטוחה בדרכי - והרבה בזכות הפורום הזה והנשים המדהימות שתומכות בי ומחזקות אותי. תודה מיוחדת ל-nuritpm, לאוקינוס1 ולתוהה8 . תודה יקרות!
אני יודעת שהדרך לא תהיה קלה אבל בטוחה שזו הדרך הנכונה לי ולילדיי, ובסופה אני מקווה למצוא את אהבת חיי, את אהובת חיי. ואוכל להיות שלה. כולי שלה. ואוכל לנוח מלהיות חזקה. רוצה כבר שיגיע היום. מגיבה: לאלפקה אפילפטית: קצת יותר רגישות. למילים יש כח עצום לטוב ולרע. ולא, להודות בטעות זו לא חולשה. להיפך. לפאמקי: מעריכה אותך על הגישה וההתייחסות ומעריכה אותך על הניהול האלגנטי של האירוע (אל דאגה, זו לא רשימה סגורה
). לתוהה8: אוי כמה שאני מזדהה איתך. כואבת איתך נרגשת איתך ושמחה איתך. מחבקת אותך ומחזקת אותך. יקירתי, מאחלת לך שתגיעי ליעדך בקרוב מאוד. שיהיה לך טוב! יציאה מהארון: יציאה מהארון תלויה אומנם בקבלה עצמית אך לא רק. אם הייתי לבד בעולם ללא ספק הייתי כבר מחוץ לארון. אבל אני לא לבד. חייבת לקחת בחשבון גם את ההשלכה על יקיריי. במיוחד על ילדיי. אז לא ממהרת. זה יקרה אבל בהדרגה. לקסם שבפשטות: לא מסוגלת לענות על השאלון שלך וגם לשמור על הכללים שקבעת. מה זה אומר עלי? לאוקינוס1: ספרי נא לבנות הנחמדות שהגבתי לך, רק לא בפורום. (ההסבר למעלה). שלא יחשבו שאני כזו לא מנומסת... למחפשת את האומץ: אכן אהבת אמת. היתה ועודנה. תודה. מה איתך מצאת את האומץ? אשמח לעזור לך למצוא. בת כמה את דרך אגב? (לא מנסה להתחיל איתך...עדיין לא פנויה לזה רגשית ובכלל...). לא הזהירו אותי שזה ממכר...
מסבירה: כמעט כל החג הייתי בלי אינטרנט. ברגעים הספורים שהיה לי אינטרנט לא היתה לי פרטיות. רואה שהפסדתי הרבה אקשן