כל מיני

סליחהההההההההההה ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif

אני נורא מצטערת
כי אני באתי
כחדשה כאן
לפורום
לפני 2 ימים ורק שתי בנות אמרו לי שלום
ואף אחת
מכן לא אמרה לי שלום או הסבירה לי מה קורה ואיך קוראים לכן בידיוק ומה יש בפורום ומה מתנהל ??.. וסליחההההההההההההההההההההההה שפתחתי הודעה חדשה

ממ.. הודעה שנמחקה...

על המנצחת בעונה 5 - למה? זאת הייתה הודעה נקייה מספוילרים שמיידעת על זה שהסתיימה העונה.. מה הקטע למחוק אותה?..

../images/Emo104.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים

היום ב-15:00 ליבי מזלסקי, יועצת לאוניברסיטאות בקנדה תענה על שאלות הגולשים בנושא לימודים בקנדה. אתם מוזמנים לשרשר שאלותיכם כבר עכשיו בפורום לומדים בחו"ל
לרגל יום זכויות האדם הבינלאומי, מארח הבלוג טי.וי של תפוז אנשים LIVE, שני לוחמי זכויות אדם בעלי שם עולמי, המחזיקים בהשקפות עולם הפוכות. נתן שרנסקי ובאסם עיד יתארחו ביום ב-17:00 בשידור חי, ואתם מוזמנים לשאול שאלות בפורום אקטואליה ל-BlogTV: http://www.tapuz.co.il/blogtv/

צומי?

כאילו.. סליחה.. אבל.. אני בד"כ לא אומר שלום לחדשים כי עצם פתיחת הודעה 'אני חדש/ה' ניראת לי חסרת טעם ואני מעולם לא עשיתי את זה.. איך מתנהל? יש שאלות? תשאלי.. אנחנו נענה בילוי מהנה ענבל

Beautiful SouI

New member
אני לא כתבתי הודעה..

ודר
אמרה לי לפתוח הודעה.. אז את לא יכולה לבוא אליי בטענות

באיזה טענות באתי אליך?

או אליה? רק אמרתי שהיא צריכה צומי.. והסברתי למה לא כולנו התנפלנו עליה באימורות ברוכה הבאה

JULI4561

New member
מצטערת שלא התייחסנו להודעה שלך

ואני לא חושבת שאת צריכה להעלב מזה שלא אמרנו אלא להתעדכן בעצמך ... ולפי דעתי כמו ענבל למעלה זה מראה על צומי אבל לא משנה .. נתחיל מחדש :] ברוכה הבאה אני ג'ולי

JULI4561

New member
נ.ב אני כן התייחסתי להודעה שלך

מקודם אבל לא משנה חחחח

One G

New member
אני בכלל לא ראיתי אותה,

אבל עדיף מאוחר, לא?
ברוכה הבאה מותק
ספרי על עצמך קצת, אם בא לך. שבת שלום.

purple rain2

New member