כל מיני

KFiRcc

New member
המגפיים של ברוך

מה עניינים? (פעם ראשונה בפורום..) איך זה שאף אחד לא מדבר על החידוש שלו לכוורת - המגפיים של ברוך?! הוא חידש במיוחד לרשת גימל למצעד השנתי שהיה החודש.. (ואם כן דברתם אז סליחה מראש.. חיפשתי ולא מצאתי..) אני מחפש אותו בנרות, אפילו רק לשמוע!! מישהו יודע אולי פרטים על העניין הזה? איפה אולי אפשר לשמוע את זה אונליין ברשת!?

עכשיו חזרתי,עשיתי סיבוב קטן בקניון

שלנו,אז נכנסתי ל TOWER RECORDS ויש בכניסה את הדוכן עם ה 25 אלבומים הכי נמכרים בסניף. הדיסק של אריק מקום 15

קמנטילה

New member
מישהו יודע אולי איך אפשר להעביר מכתבים

אישיים לאריק ברמן? למשל מייל או משהו בסגנון? תודה מראש

I מ י ר ב I

New member
יפה מאוד.תודה!

אני הייתי לפני שבועיים או משהו כזה,האלבום היה מקום 22

קמנטילה

New member
אין לו אולי איזה אתר אינטרנט שאתם יודעים עליו

אני מצאתי אותו בmyspace אבל אני לא רואה שם איזה קישור לשליחת מכתבים.. ד"א תודה רבה על העזרה

I מ י ר ב I

New member
לגבי המייספייס

לא נראה לי שאריק נכנס לשם בעצמו ועונה,אמיר יכול לעדכן אותנו... בקשר לשליחת מכתבים,אני בטוחה שאריק מקבל ים פניות ומכתבים שזה קצת בעייתי לענות לכולם. תנסי באמת להגיע לאחת ההופעות ולתת לו את המכתב.

ההצעה היחידה שעולה בראשי היא

בוא להופעה תמסור לו מכתב ו/או תגיד לו מה שברצונך אחרי ההופעה הנאה מובטחת בהופעה

I מ י ר ב I

New member
ברוך הבא!

אכן,השיר חודש ע"י אריק למצעד השנתי של רשת ג',הוא משודר רק שם ולפעמים ברשת ב'(שמעתי אותו פעם 1 שם). גם אני אוהבת את החידוש,הוא מדליק ביותר!

KFiRcc

New member
..

הלוואי והייתי יכול לדעת... לא שמעתי את החידוש וזה מסקרן אותי!!

במילה אחת חצוף

יעשה הכל בשביל פרסום אחרי הכל זה האדם, היצור שהוציא הודעה שמת מסמים ולו רק כדי לקבל פרסום על הדיסק שלו... הרי ברור לו ולנו שאריק כרגע על הכותרות הוא אולי לא טיפש אבל גם לא חכם שונאת פרובקציות

למעלה