מי שרוצה לשמוע את השיר שלא יתקמצן ויקנה את הדיסק
T t0merm New member 29/12/08 #23 ../images/Emo202.gifמאחורי הקלעים של הפסטיבל - פרק 4 http://yes.walla.co.il/?w=4/7742/1406990
ר רומנטיקן מדופלם New member 29/12/08 #26 עוד כמה דקות בגיא פינס וככה זה רשום בממיר:מי הסבא שגורם לקרן פלס,ארז טל ואביב גפן לטוס לחו"ל כדי לפגוש אותו.
עוד כמה דקות בגיא פינס וככה זה רשום בממיר:מי הסבא שגורם לקרן פלס,ארז טל ואביב גפן לטוס לחו"ל כדי לפגוש אותו.
P polo03 New member 30/12/08 #30 יש להם צלמי סטילס שם בגיא פינס...../images/Emo3.gif לפנים לא עושה לי את זה הסבא'לה, אבל מבינה מאוד את ההרגשה של ארז
יש להם צלמי סטילס שם בגיא פינס...../images/Emo3.gif לפנים לא עושה לי את זה הסבא'לה, אבל מבינה מאוד את ההרגשה של ארז
I I מ י ר ב I New member 30/12/08 #31 צילום-תומר גרנצל גם לי לא ממש עושה,אבל רק לשמוע את כל הסיפורים עושה חשק. ראיתי איך לארז טל נפתחו העיניים שהוא דיבר עליו...
צילום-תומר גרנצל גם לי לא ממש עושה,אבל רק לשמוע את כל הסיפורים עושה חשק. ראיתי איך לארז טל נפתחו העיניים שהוא דיבר עליו...
L liatarazina New member 30/12/08 #32 קרן פלס בטרזינה ברחובות 5.1.09 פרטים נוספים: www.tarazina.co.il
א אליוש זאת אני New member 30/12/08 #33 הפרסומת היתה מרוחה לי על החלון של האוטו הבוקר לא שמים פרסומות בלילות גשומים! אבל תליתי את זה ליבוש באוטו
הפרסומת היתה מרוחה לי על החלון של האוטו הבוקר לא שמים פרסומות בלילות גשומים! אבל תליתי את זה ליבוש באוטו