כל מיני אנקדוטות..

Ez sLeeP

New member
כל מיני אנקדוטות..

טוב. לא ממש אנקדוטות. אל תתפסו אותי בהגדרה. אבל מעין תמיהות, מחשבות ונוסטלגיות שעלו במוחי. ראשית, למי ששם לב 'לא כולל שירות' חזר לשידורים חוזרים. שוב. שיר גוטליב, אהובתי - לאין נעלמה? כנראה שחקנית מתוסכלת. מורה. עקרת בית. מוכרת בטלמרקטינג. משהו לא נוצץ. והיא היתה כ"כ נוצצת. סהר, כוסון העל. אליל של בנות ישראל בתקופה חשוכת-האופנה שאני אוהב לכנות ה'ניינטיז'. מישהי שמה לב שהוא חד-גבה? הא? טל מוסרי תמיד עצבן אותי. עכשיו נזכרתי מדוע. צעירי תל-אביב. כיום, נפלטות אתי פולישוק, או ההפך. בוגרי 'לא כולל שירות' או שהפכו למנחים עליזים בערוץ הילדים (מישהו אמר סקס סמים וטל מוסרי?) או שנשכחו מן העולם. אשתר. הבנתי שהיא הצלחה מסחררת בחו"ל, וכעת באה לקצור פירותיה בארץ מולדתה. אני מניח שבעת שאומרים חול מתכוונים לצפון אפריקה או ארצות ערב באשר הן.. זוועה האישה הזו. לא שמעה שגזרה נמוכה קצה מן העולם? זהו. קצו רשמיי. ערב טוב.

lollapalooza

New member
חחח נדבי

אחותי ואני היינו מכורות ללא כולל שירות (וכל תכנית צעירי ת"א אחרת.) היו לנו כל הפרקים בוידאו ואחותי הייתה מאוהבת בסער. עד היום אני יכולה לצטט לך סצנות שלמות מהתכנית. וגם יש לנו עוד את הקלטת של ההופעה בסינרמה.
בשבילי זה תענוג לצפות בשידורים החוזרים (בפעם המיליון) ולדקלם את התכנית. אחחחח נוסטלגיה
וטל מוסרי חמוד. היה לי קראש ענקי עליו בכיתה ה'.

../images/Emo32.gif שהוא באמצם גם אוףףףף

אני מבין שאף אחד לא שם לב שבשבת האחרונה לא היה סיכום שבועי הא?
עדכון חיים.. אני אוכל (אתמול לצהריים אכלתי פסטה ברוטב שמנת ופטריות יאממ) אני כל היום במעבדה (היום מ10 בבוקר עד 9 בלילה) אבל הקלו עלינו עוד קצת בפרוייקט יהיה טוב יום חמישי מתקרב במהירות

Principesa Reut

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

גם אני ראיתי את זה היום והייתי בשוק
צעירי תל אביב היו הדבר בילדות שלי
(פעם פעם, לפני הרבה שנים
)
הו שושנה אל תלכי ווואווו ווואווו
אללל תלללכייי וקשע - שושנה
יש לי את כל הקלטות - וידיאו וטייפ, וגם דיסק אחד
חחחח *מתלהבת*. ובהזדמנות זו - מי שמשיג לי את המילים של "אופרת סבון" (
כוווווכבים של אופרת סבון, סגורים בתוך בועה...
) יוכתר מצידי כבן אדם הכי מושלם בעולם...

lollapalooza

New member
רעות../images/Emo70.gif

קודם כל- מה ז"א היה ה-דבר בילדות שלך
מתי הספקת
וחוצמזה את המילים אני חושבת שאני יכולה לשחזר לך בלי בעיות. דברי איתי באייסיקיו.

Ez sLeeP

New member
סליחה.

גם הילדות שלי היתה עמוסה בצעירי ת"א. וגם בברלי הילס. ועוד נוסטלגיות אחרות. ראשית, יש דבר הנקרא שידורים חוזרים. ומתוקף היותי אח קטן שנדבק לאחותו בכל מעשיה והתמכרותיה הטלויזיונית, גם ראיתי את הבכורה של רבים מן הדברים האלו. טוב, אני מיוחד.

אוי אוי אוי...

אמרת צעירי תל-אביב, או לחילופין, "לא כולל שירות" אמרת איש יקר בצעירותו. אוי לבושה. חבורת הצעירים הראשונה שהתמכרתי אליה. אפילו לפני חבורת בברלי ומלרוז. אבל איך יכולת לשכוח, את כוכבת התוכנית (ואל תגיד לי שיר גוטליב) שהיתה מלכת הבנות, שרה את התרגום של מדונה ל like a prayer: "כמו תפילה קטנה, אתה קורה בשמי, אני על ברכיי, אתה תהיה שלי, בלי רגשות אשם, אקח אותך לשם, אין לנו בררה, אין דרך חזרה", והיתה חברה של השווה בגברברי המסעדה (ואף נישקה אותו בפרק עמוס תהפוכות ויצרים מיניים מתפרצים) הלוא הוא גבע. זה קרה עוד לפני שסער וזוגתו לתוכנית דנה דבורין בכלל הגיעו ללהקה. הם הגיעו רק בעונה השניה. ובמילים אחרות, הגברת הראשונה של צעירי תל אביב, אלינור אהרון שמשיקה בימינו תקליט ראשון והתראיינה ל"רייטינג" לא מזמן. אך, ילד, הצלחת להחזיר אותי אחורה, עוד מעט אני גם יתחיל לצטט לך. אני אסתפק במשפט אחד, זכור לטובה, היצא מפי גברת הנוי, מגניבת המסעדה, בטי (כמה פריחה את כבר יכולה להיות) "תגידי לי בת-יענה, שאת דוחפת את הראש לחול, את עוצמת עיניים או משאירה אותן פקוחות" ותחשבו על זה... איש יקר

lollapalooza

New member
הציטוט החביב עליי../images/Emo70.gif

גל, ברגע זה חיפית על אהבתך לבריטני ושאר זבלים והוכחת שבכל זאת יש לך טעם משובח
ואלינור שולטת, כאילו דה. גבעעעעעע

גל אתה שולתתתתת../images/Emo187.gif

אבל השיר הוא : "אני רוצה שנחשוב שיהיה לנו טוב " של גבע ואלינור..

Ez sLeeP

New member
זה היה אתמול. ../images/Emo3.gif

בטי, אכן מעוז השכונתיות. אלינור זכורה לי גם הספק-סיטקום, ספק-הפקה מקצועית, 'חצי המנשה'. מצטער. שיר היא שיר, ואין אחרת.

אני מודה שאני מכורה../images/Emo187.gif

ועזבו אתכם מסער(חד-גבה) פיין גבע רולזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז ותומר - ברור ששמנו לב שאין סיכום שבועי אבל אנחנו יודעים שאין לך חיים אז אנחנו לא מציקים לך יותר מידי

Principesa Reut

New member
יווווו../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif

איך אהבתי שהוא התארח בהופעה בסינרמה
ושר את עוף גוזל
וכשהוא שר את "מחניק קצת בגרון" הוא נהיה אדום וזה היה ממש יפה
חחחחח

למעלה