פעם ראשונה שאני שומע שהוא "איש ליכוד". חדש לי לחלוטין ואני רחוק מלהיות בטוח שיש בזה אמת כלשהי. אבל גם אם כן, אתה טועה לחלוטין

. אני לא מזלזל בו כי הוא איש ליכוד ולא כי הוא "איש ליכוד מזרחי" כביכול. אני מזלזל בו מהטעם הפשוט, שב100% מהמקרים בהם זכיתי לשמוע את האיש, הוא דיבר שטויות בקצב של ילד בן 4.5. אז אמנם בדיוק על זה הוא מקבל משכורת. יש לו תפקיד ויש לו הצגה לשחק. זה בסדר גמור. אבל לפעמים הוא גם מתבטא שלא לצורך הכסף ואז הדברים הם לכאורה דבריו שלו נטו, האמיתיים. כאמור, לא יצא לי ששמעתי אותו ודבריו לא היו או שקריים לחלוטין או פשוט מטומטמים לחלוטין.
לגבי סיפא דבריך, אציע שתבדוק את כוונת האיש ב"טינופת באקווריום". גם בשרשור הראשון שפתחת בעניין וגם כעת אתה פשוט מביע שאינך מבין מה הוא אמר. בכל מקרה זה לא רלוונטי לשום דבר כאן, אבל בכל זאת חבל.