כל מילה יצוקה מבטון

דורי 1981

Well-known member

Harrington

Well-known member
מנהל

כל מילה יצוקה מבטון​

חחחח, מצחיק אתה לפעמים :). ברק סרי? Seriously? האיש לא יודע להוציא מילה "יצוקה מבטון" מפיו גם אם תשלם לו (והרי עושים זאת ;-)) :cool:. מגדולי הדבילים שמסתובבים היום בין פרשני האולפנים ויש לומר, התחרות לא פשוטה שם :).

jackie111

Well-known member
חחחח, מצחיק אתה לפעמים :). ברק סרי? Seriously? האיש לא יודע להוציא מילה "יצוקה מבטון" מפיו גם אם תשלם לו (והרי עושים זאת ;-)) :cool:. מגדולי הדבילים שמסתובבים היום בין פרשני האולפנים ויש לומר, התחרות לא פשוטה שם :).
מה זה משנה מי אומר את זה?
אתה מסכים או לאו?

jackie111

Well-known member
לי ברור שהמון ספינים מתרוצצים כדי להסיח
את הדעת מהבגידה הגדולה בלשכת נתניהו.

אל תדאגו יגיעו לראש ויערפו אותו.

נסיך.333

Well-known member
רגע, הוא לא מתכוון לבגידה של המרגל הישראלי בתחילת המלחמה?
גם לא לבגידה של גולן?
גם לא של בר??

evglev1

Well-known member
מנהל
גם לא לבגידה של גולן?
גם לא של בר??
קשה לדעת מה חמור יותר להפקיר את העורף לפני מלחמה או לשתף פעולה עם האויב או במקרה הזה הספונסר של האויב בשעת מלחמה. והשיא שראש הממשלה עצמו טען שהמדינה שממננת את האויב שהוא נלחם בו (חמאס) היא לא מדינת אויב.

נסיך.333

Well-known member
קשה לדעת מה חמור יותר להפקיר את העורף לפני מלחמה או לשתף פעולה עם האויב או במקרה הזה הספונסר של האויב בשעת מלחמה. והשיא שראש הממשלה עצמו טען שהמדינה שממננת את האויב שהוא נלחם בו (חמאס) היא לא מדינת אויב.
ראש הממשלה השתמש בפתגם "כשצריך את הגנב מורידים אותו מעץ התלייה"
הוא האמין שהם יכולים לעזור בהחזרת החטופים.
להזכירך שלפני טבח קפלן בר ישב ביציע עם הראש של קאטר, ולא רק הוא

1ספי11

Well-known member
ראש הממשלה השתמש בפתגם "כשצריך את הגנב מורידים אותו מעץ התלייה"
הוא האמין שהם יכולים לעזור בהחזרת החטופים.
להזכירך שלפני טבח קפלן בר ישב ביציע עם הראש של קאטר, ולא רק הוא
תזהר במה שאתה אומר.
אם קשר עם קטאר הוא בגידה, מה זה אומר על נתניהו ולישכתו.

1ספי11

Well-known member
גם לא לבגידה של גולן?
גם לא של בר??
אולי תשתף אותנו בסיפור על המרגל שלא היה ולא נברא?
ובאיזו בגידה אתה מאשים את גולן או את בר?

דורי 1981

Well-known member
מגדולי הדבילים שמסתובבים היום בין פרשני האולפנים ויש לומר, התחרות לא פשוטה שם :).
אתה מזלזל בו כי הוא במקורו איש ליכוד מזרחי, שנאמן לאמת. מסכן מי שנתניהו אלוהים שלו. כמו שאמר ההוא שהתפרץ במשפט, טינופת באקווריום. הוא, אנשיו ולצערי גם חלק מתומכיו.

Harrington

Well-known member
מנהל
אתה מזלזל בו כי הוא במקורו איש ליכוד מזרחי, שנאמן לאמת. מסכן מי שנתניהו אלוהים שלו. כמו שאמר ההוא שהתפרץ במשפט, טינופת באקווריום. הוא, אנשיו ולצערי גם חלק מתומכיו.
פעם ראשונה שאני שומע שהוא "איש ליכוד". חדש לי לחלוטין ואני רחוק מלהיות בטוח שיש בזה אמת כלשהי. אבל גם אם כן, אתה טועה לחלוטין :). אני לא מזלזל בו כי הוא איש ליכוד ולא כי הוא "איש ליכוד מזרחי" כביכול. אני מזלזל בו מהטעם הפשוט, שב100% מהמקרים בהם זכיתי לשמוע את האיש, הוא דיבר שטויות בקצב של ילד בן 4.5. אז אמנם בדיוק על זה הוא מקבל משכורת. יש לו תפקיד ויש לו הצגה לשחק. זה בסדר גמור. אבל לפעמים הוא גם מתבטא שלא לצורך הכסף ואז הדברים הם לכאורה דבריו שלו נטו, האמיתיים. כאמור, לא יצא לי ששמעתי אותו ודבריו לא היו או שקריים לחלוטין או פשוט מטומטמים לחלוטין.

לגבי סיפא דבריך, אציע שתבדוק את כוונת האיש ב"טינופת באקווריום". גם בשרשור הראשון שפתחת בעניין וגם כעת אתה פשוט מביע שאינך מבין מה הוא אמר. בכל מקרה זה לא רלוונטי לשום דבר כאן, אבל בכל זאת חבל.

certified.woke

Well-known member
פעם ראשונה שאני שומע שהוא "איש ליכוד". חדש לי לחלוטין ואני רחוק מלהיות בטוח שיש בזה אמת כלשהי. אבל גם אם כן, אתה טועה לחלוטין :). אני לא מזלזל בו כי הוא איש ליכוד ולא כי הוא "איש ליכוד מזרחי" כביכול. אני מזלזל בו מהטעם הפשוט, שב100% מהמקרים בהם זכיתי לשמוע את האיש, הוא דיבר שטויות בקצב של ילד בן 4.5. אז אמנם בדיוק על זה הוא מקבל משכורת. יש לו תפקיד ויש לו הצגה לשחק. זה בסדר גמור. אבל לפעמים הוא גם מתבטא שלא לצורך הכסף ואז הדברים הם לכאורה דבריו שלו נטו, האמיתיים. כאמור, לא יצא לי ששמעתי אותו ודבריו לא היו או שקריים לחלוטין או פשוט מטומטמים לחלוטין.

לגבי סיפא דבריך, אציע שתבדוק את כוונת האיש ב"טינופת באקווריום". גם בשרשור הראשון שפתחת בעניין וגם כעת אתה פשוט מביע שאינך מבין מה הוא אמר. בכל מקרה זה לא רלוונטי לשום דבר כאן, אבל בכל זאת חבל.
קולע!
אכן טינופת באקווריום...

certified.woke

Well-known member
יבוא יום ואבין את הרעיון שמניע אנשים להצהיר, באופן מיותר לחלוטין, על בורותם ברבים. אבל בינתיים זה די מהנה למען האמת :).
לא גידלת דגי-נוי כתחביב בילדותך...או שמא לא היתה לך ילדוּת?
המונח הזה אמור להיות ברור אינטואיטיבית גם למי שלא התנסה בתחביב זה...

evglev1

Well-known member
מנהל
או שאולי הוא מזלזל בו כי הוא תומך בבנט, כי לדעתי קשה לו להאמין שאפשר גם להיות אדם רציני וגם לתמוך בבנט.

למעלה