כל מה שרציתי להגיד... זה שתהיה שבת שלום שבת נפלאה לכולם אוהבת והמון אורית
L lifie New member 13/12/02 #1 כל מה שרציתי להגיד... זה שתהיה שבת שלום שבת נפלאה לכולם אוהבת והמון אורית
נ ניקולי New member 13/12/02 #3 אוירתושקה שבת שלום נפלאה לך אני מקווה שאת מבלה השבת ושיהיה לך נעים וטוב ד"ש לחברים ותאמרי להם הכל יהיה טוב!! אוהבת ניקול*
אוירתושקה שבת שלום נפלאה לך אני מקווה שאת מבלה השבת ושיהיה לך נעים וטוב ד"ש לחברים ותאמרי להם הכל יהיה טוב!! אוהבת ניקול*
S snowe New member 13/12/02 #4 אורית תראי את התמונה שהכנסתי ואחר כך תכנסי לשואה דור שני ותראי מסמכים שהכנסתי על אבא שלי כמובן מקסימה שלי שאת לא חייבת רק אם בא לך כמו כן מה קרה בין? חתול שחור עבר שוב? אני מקווה שאני טועה קראתי רק עכשיו שיש איזו בעייה
אורית תראי את התמונה שהכנסתי ואחר כך תכנסי לשואה דור שני ותראי מסמכים שהכנסתי על אבא שלי כמובן מקסימה שלי שאת לא חייבת רק אם בא לך כמו כן מה קרה בין? חתול שחור עבר שוב? אני מקווה שאני טועה קראתי רק עכשיו שיש איזו בעייה
L lifie New member 14/12/02 #5 אבל מאמי... איך הכתובת של האתר ??? ואני אכנס בשמחה ... (מה לא עושים בשביל אמא...) אוהבת אורית
S snowe New member 14/12/02 #7 לא אתר בפורום תפוז ראי בפורום תפוז- שואה דור שני שורשים ותרבות הונגריה ביי
G GALI02 New member 14/12/02 #6 אוריתוש המסר בדרך../images/Emo8.gif כי עכשיו אמא קוראת לי לבוא לאכול צהריים (חחח רק קמתי לפני חצי שעה)
אוריתוש המסר בדרך../images/Emo8.gif כי עכשיו אמא קוראת לי לבוא לאכול צהריים (חחח רק קמתי לפני חצי שעה)