כל מה שיש לי להגיד זה..............

a Warming Sign

New member
כל מה שיש לי להגיד זה..............

http://www.youtube.com/watch?v=1FIeDPH69l4 מי בא לאוסטרליה?!?
הסינגל Lovelight והDVD החדש יצאו אתמול באופן רשמי[לחלק מהמדינות בעולם,לא כולל ישראל ששייכת לחלק השני
], אז א.לlovelight מצורף בי-סייד,אם מישהו משיג אותו נא ליצור איתי קשר
ב.השמועות אומרות שהDVD מדהים ובאיכות מצויינת. מי לא מסוגל לחכות יותר וכבר אין לו ציפורניים לכסוס??

Velma Kelly

New member
../images/Emo45.gif אני!!

אוף טאוור רקורדס האלו.. לא יודעים כלום לגבי זה!

a Warming Sign

New member
נראה לי שאני נשברת ומחר מזמינה

ממוזיקהנטו
,אמנם זה +14 ש"ח משלוח אבל זה במילא אמור להיות יותר זול.. אני לא חושבת שאני אוכל לחכות עד שזה יגיע לטוואר,מה גם שבסניף שקרוב אליי אף פעם אין דברים שאני רוצה,שלא נדבר על DVD
,זה כבר פריבילגיה. אם זה באמת יהיה במלאי[באינטרנט] ב16 אז זה יגיע אליי שבוע הבא

Velma Kelly

New member
אני מתלבטת..

אם להציק שוב לטאוור רקורדס, או להתקשר גם לאוזן השלישית, או בכלל להזמין ממוזיקה נטו.. מה הכתובת שלהם בכלל?

a Warming Sign

New member
תנסי באוזן השלישית,

אני תמיד מתאכזבת מטוואר רקורדס,בעיקר בהמזנות
www.musicaneto.com

Berliner star

New member
אתן

מבלבלות אותי נורא.. חחחחח הDVD יגיע נכון? רק באיחור.. והוא לא יגיע לטאוור?

Velma Kelly

New member
אנחנו בעצמו לא יודעות..

אנחנו מחפשות מה הדרך הכי מהירה לקנות בארץ את ה-DVD.. אבל כן, אני מניחה שהוא יגיע לארץ.. השאלה היא לאיזו חנות!

Velma Kelly

New member
שימו ../images/Emo23.gif ../images/Emo70.gif

התקשרתי לאוזן השלישית וזה מגיע אליהם מחר!! שאלתי אם אפשר לשים עותק בצד והם אמרו שאין בעיה כל עוד אני באה לקחת את זה מחרר... אזזז השארתי טלפון והם יחזרו אליי מחר איך שזה יגיע להגיד לי "בעלך מחכה, בואי לקחת אותו" אני מציעה שתעשו אותו דבר

Berliner star

New member
יופי!!!!!!!!!

הייתי אומרת שבעלך מחכה לי.. לא לך אבל... אסור לי לגלות. חחחחח תגידי לי בבקשה כשאת הולכת לקנות=]]]

a Warming Sign

New member
../images/Emo2.gif..והם בטח נמצאים בת"א נכון?:/

שיט,אם זה לא חדרה-נתניה-והאיזור זה לא ממש עוזר לי
אני מרגישה כמו במירוץ!

Velma Kelly

New member
לא נראה לי../images/Emo3.gif

יש בת"א ובחיפה סניף קטן ממה שאני יודעת..

חחחח, אצלנו

בטאוור הם מביאים אולי שניים שלושה עותקים מהאלבומים החדשים שלו וזהו!:-O זה מ'זה מעצבן, ככה שאם יש מישהי שמקדימה אותי, אני צריכה לבקש שיביאו לי עותק במיוחד, ואז הם כזה- "תשאירי לנו מס' טלפון ואנחנו נודיע לך כשזה יגיע....", למרות שכבר קניתי ממקום אחר, אני עדיין מחכה שיתקשרו ויודיעו לי שהדיסק שלי סופסוף הגיע!
עילגים.....

למעלה