כל לילה חלום צלול...

תולי 23

New member
כל לילה חלום צלול...

מה שלומכם? כמו שכבר אמרתי תמיד יש לי חלומות צלולים, ושהגעתי לכאן הבנתי שאפשר לעוף בחלום... אז ניסיתי וזה עובד... אבל שאני עפה אני לא מצליחה לעצור, אני מנסה לעצור במקום מסוים ומגיעה למקום אחר איך שולטים בזה? אה ודרך אגב אני מרגישה כמו קספר אני עוברת דרך קירות בחלום זה הגיוני<? ואני לא מבינה למה בחלום תמיד יש לי דחף כזה להיכנס לבתים של אנשים

תולי 23

New member
ועוד משהו שאני עפה-

אז התנועות ידיים שלי הם פעפ כמו תנועות של שחייה, ופעם כמו תנועות של ציפור... כאילו אני צריכה משהו שימשוך אותי קדימה ולמעלה...

The Kite Runner

New member
שלום תולי../images/Emo203.gif

בקשר להגיון, זה חלום והוא שלך, את יכולה לעשות מה שמתחשק לך. בחלום הכל הגיוני. בקשר לתעופה... בעקרון יכול להיות שרמת הצלילות שלך לא גבוהה מספיק ואת יכולה להגביר אותה[את יכולה לקרא על זה במאמרים], את יכולה לנסות גם פקודות בקול כמו "לעצור עכשיו!" או משהו כזה... בכל מקרה, שיהיה לך בהצלחה ו.. יום טוב!

jast

New member
עמרי תקרא,

אתה רואה אני לא המוזרה היחידה.

silverhawk

New member
שכיח מאוד

איבוד שליטה בתעופה זו תופעה נפוצה ביותר. השיטה שאני פיתחתי על מנת להתגבר על כך היא 'לשלוח את היד' לעבר המקום אליו אני רוצה להגיע (בניין גבוה, הר וכיוצ"ב) ולמשוך אותי אליו. הדבר מאפשר לי גם להגיע למקום הרצוי וגם להמנע מאיבוד שליטה והסחפות מעלה. שיטות נוספות שאת יכולה לנסות הם שימוש בחפץ כלשהו שיכוון אותך, הצמחת כנפיים, רקטות או כל דבר אחר שנראה לך. לגבי השאר (בייחוד השאלה האחרונה), אלו כבר דברים מאוד סובייקטיביים ואין לי תשובה לתת לך. לא לכל דבר יש הסבר רציונלי.

למעלה