כל כמה זמן

jdpworld

New member
האנלוגיה

לא ממש מדויקת...סטראט אפ מבטיח לא חיב למצוא נישה חדשה אלא רק ליצור האמונה שהוא ממלא משהו שאיננו.{אהבה לידה ומות זה הבסיס של כל ספר או סרט ועדין מאה דרכים לספר זאת}על פי זה הרי אין מקום ליותר ממערכת פורומים אחת ועדין...כמו פטריות אחרי הגשם.על השאר די מסכים וכאן חיב לישר איזה סידור. הפורום שאני מציע לא בא להחליף או ליצור משהו חדש,כי בזה אני לגמרי מסכים איתך.הוא בא לקחת מכאן ומפורומים אחרים חלק מהנושאים שממילא מוצאים עצמם מחוברים זה לזה ולפתח אותם שם,כל אחד לעצמו.עלידי זה שרשור בו אדם מבקש את עזרת החברים בנושא גרושין לא ימצא עצמו תוך חמש דקות בעמוד הרבעי ולו שני תגובות בעוד אני והפילסופים שלי תופסים את כל העמוד הראשון. תודה על ההתיחסות העינינית.

daniela1975

New member
ישנם כל כך הרבה פורומים

המיועדים לאוכלסיית הג"ג... הרעיון בבסיסו נחמד ואולי גם נכון לעשות, אך לא חושבת שהוא בר ביצוע שכן בפורום אינך יכול לשלוט בכמות ובסטטוס הכותבים. מאחר והאוכולסייה הכותבת כאן בוגרת מספיק, נדמה לי שפשוט יותר לשנות את אופן הכתיבה...לכבד כל אדם באשר הוא, לוותר על הציניות לפעמים..... לא לשכוח שגם אנחנו היינו שם (ולא משנה לפני כמה זמן).

deena

New member
ביקשת שאגיב בשרשור- קיבלת.

אני חושבת שיש צדק מסויים ובהחלט יש צורך למה שאתה מציע. זה נכון, לגרושים הותיקים, נמאס כבר לקרוא את אותם הודעות על מצוקות מול האקס/ית,ובליינד דייטים, ושאלות משפטיות. וזאת למרות שיש המון נושאים שמעלים גולשים חדשים יחסית, או מתגרשים בתהליכים מתחילים יחסית- שהם רלוונטיים גם לגרושים ותיקים, כיוון שהבעיות לא נפתרות לאחר מתן הגט וחתימת הסכם הגירושין- הבעיות האמיתיות רק מתחילות בשלב ההוא... התגובות הציניות/הסרקסטיות/התוקפניות לאו דווקא מגיעות מ'ותיקים' (ותיקי גירושין ו/או ותיקי פורום) אלא ברובם מגולשים יחסית חדשים- לפחות כך נראה לי לאחרונה.ותגובות שכאילו לא ימנעו בפתיחת פורום חדש, הם ימנעו כשאנשים ילמדו להבליג ולנצור לשון ולהפנות את האגרסיות שלהם לשק אגרוף בחדר כושר במקום למקלדת.התגובות המלגלגות בחלקן לפחות מגיעים בגלל שאותם אנשים פותחים את אותו שרשור, באותו נושא או מקביל לו-שוב ושוב, שבוע אחרי שבוע, וכל מי שקורא מודע לסיבות לפתיחת הודעות שכאילו ומטרתן העיקרית. (דעתי) יש המון פורומים קיימים כבר (אם רק בתפוז, שלא לדבר על פורטליםפ אחרים שמכילים את אוצתם תכנים בדיוק בפורמטים דומים) שמתאימים לגרושים שכבר 'אחרי'. יש פרק ב', יש משפחות מורכבות, יש 30+ ו 40+ ו 50+. יש פורום זוגיות, הכרויות, הורות, וכו'. (וזה מבלי להזכיר את אלפי הקומונות שצמחו בכל נושא עלי אדמות, ולעיתים קרובות עם כפילויות ושילושים של אותו נושא בדיוק- והסיבות לפתיחה של אותו נושא בדיוק שמורות עם כל אותם מנהלי קומונות מרובות). לדעתי יקשה עליך מאוד למצוא נישה ספציפית ששייכים אליה גרושים ש'אחרי' - ולפתוח פורום שיהיה חידוש על פני הפורומים הקיימים, שאליו מתאימים דווקא בוגרי ג''ג לדורותיהם. (יש אפילו פורומים שנופלים תחת הכותרת- 'קשקשקת ברשת', בנוסף לפורומים שהפכו קשקשת למרות הנושא המוצהר בשם הפורום.) בכל מקרה, כל פורום שיפתח בתפוז יהיה מחוייב באותו תקנון, אותם חוקים מעצבנים ואותם מחיקות וכו' שעליהם מחוייב כל מנהל פורום בתפוז, בלי יוצא מהכלל. מאחלת הרבה הצלחה באם תצליח להגיע להגדרות הנכונות, ואם תרצה עזרה אח''כ, אשמח לנסות לעזור. בהצלחה!

jdpworld

New member
הגרושים אחרי...

מהווה רק דוגמא.אבל אין חובה להצמד דווקא לזה.הדוגמא היחידה שעולה לי כרגע לראש הינה המילה האחרונה, שחילקה את הפורום שלה לשנים. המקורי בו נשמרים התכנים הרלוונטים לתוכנית הספציפית ופורום ב "הגמילה האחרונה" לשאר. יושב המנהל בראשון וכל מה שנהג למחוק או להצמיד בגלל העדר הקשר {ולא חומרים שזקוקים למחיקה ממילא כמו זכויות יוצרים וכו} מועבר אחר כבוד לשני. כיום כבר אין צורך במעבר. הכותבים "חונכו" וזה מתנהל מעצמו. ההקשר לוותיקים הינו שדווקא החומרים שמסבים לי {ואני מעריך גם רבים אחרים} הנאה הינם אלו שההקשר למקום הינו רופף.אישית היתי מעונין לפתח שרשורים שנפתחים פה על פי צורך קיים,ומוצמדים {בצדק או לפחות הכרח} או נקברים,במקום אחר.ולבנות המקום על האנשים הקימים כבר בכל הפורומים שכבר צינת שסובלים מאותה התופעה. עלידי כך לפנות מקום בקימים {כמו גרושים גרושות}לקבלה בזרועות פתוחות לאנשים וצרכים חדשים. על מנת לסדר את האוזן...גם שבהחלט מעונין לפתח המקום,ולהיות שוטף פעיל בו אין לי עניין לנהלו באופן פרטי.הפניה לתפוז נעשתה על שמי כי זו היתה הדרך היחידה אבל במידה ויצא לפועל ינהלו המקום שנים אחרים להם אין היסטוריה או הקשר למאבקי כוח היסטורים.ושיתוף הפעולה של מנהלים כמו דינה ואחרים בהפנית שרשורים יהיה הכרחי. ראש בראש זה לא יעבוד...רצון ועבודה משותפת יכול להצמיח משהו טוב לכולם.

Mastul4u

New member
לפעמים התאוריה טובה.......

אז יאללה צא לדרך ונראה מה אם זה התינוק לו פיללנו...... אולי השם גו"ג ומגוג יתאים?

jdpworld

New member
הכדור גולגל

המחבט הונף...עכשיו בידים של מישהו אחר {הנהלת תפוז} וכן, גוג ומגוג נשמע לי נפלא. אין לי כוונה להציק,לרדוף,ולנסות לשכנע. ירצו יקבלו, לא ירצו לא יקבלו...תודה על התגובות.

למעלה