כל כמה זמן

jdpworld

New member
כל כמה זמן

יוצא לי לחבר תוכנות כאלו ואחרות לצרכים כאלו ואחרים ובזמן שממתין לעוסקים במלאכה מטיל לי פה ושם,עכשיו זה לא שלא יודע כי בכל זאת כבר פה קצת זמן זה רק שתמיד מופתע מחדש.{פעם טענתי בצחוק שעם כולם יפיקו אם השמות הכפולים אמצע שלמעה מדבר אני עם עצמי,אז צחקתי נכון לעכשיו כבר לא בטוח בכלל}מעל שלוש מאות כינוים פחות מחמישים כתובות,וזה אנשים כל הסיפור.ממוצע של אחד לשש בגדול ובהתחשב שיש כמה שמסתדרים עם פחות יש גם אחד לעשר ויותר. לא מפריע לי, וחשוב לי שיהיה ברור,גם לא אוטומטית חושב שרע.רק תוהה על הצורך שממלא,והסיבות שהצורך קיים.אישית החלפתי קרוב למאה כינוים אבל תמיד תחת אותו אחד לתקופה נתונה ובינינו העיברית העילגת שלי תמיד ליוותה אותי.ככה שקשה להגיד שהפתעתחי מישהו. בזמן האחרון פניתי לאנשי התפוז בהצעה לפתיחת פורום, לא אכנס כרגע לסיבות מלבד העובדה שאני ומספר לא מצומצם של מכרים חושבים שלמרות שהמקום נחמד {גרושים גרושות פרק ב וכמה אחרים}הצורך של הגרוש הטרי ושלנו שונה,והאמת העצובה שכל משתתף חדש מקבל מאתנו כל כך הרבה ציניות וסרקסטיות {שבאה ממקום טיבעי לגמרי}שהוא בורח לבד.והתחלופה שנראית לנגד עיניניו איננה אנשים חדשים אלא רק ניקים מתחלפים.בתאוריה יכול אני לפתוח עוד קומונה או איזה בלוג אבל זה ממש לא לעניין.אישית מעונין במקום זהה לפה {מבחינת ההרכב האנושי}רק שבו יכול להיות אני {גרוש לאחר שנים מספר} מבלי הפחד להרתיע את הגרוש הטרי שבאמת זקוק לתמיכה ואינפורמציה מבלי הצורך לפגוש את כל הציניות והסרקסטיות שנבנתה ברובנו באופן טיבעי כתוצאה של מיליון שאלות ומצבים שחוזרים על עצמם השכם וערב. מעונין לשמוע דעות בנושא.

jdpworld

New member
נ.ב.

כהרגלנו יש להוסיף האותיות הנדרשות במקומות הנכונים ולמחוק אחקרות שהתגנבו להם פנימה.....ניתן להתיח לזה כתשבץ הגיון. אגב...מחפש את האות סמך לנינשא שלי.מי שיש לו מיותר נא לפנות אלי במסר.

ומה יהיה שמו של הפורום..

מה תהייה הגדרתו.. ובכלל מהם הצרכים של גרוש ותיק?<כמה זה נחשב ותיק> ומה בעצם ההבדל..חוץ מעוד פורום..<לא שזה רע..עוד מקום לטייל בו..> רק ש.. עדיין לא פענחתי את ההגדרה של פרק ב'.. ובכל אופן ..בהצלחה.

jdpworld

New member
ההגדרה שנתתי

לאנשי הפרדס היתה "על אנשים ויחסים" ומטרתו לאגד בתוכו {ולא כתחליף} את כל האנשים שכרגע משתתפים בשלל הפורומים האחרים לכל הצד שאיננו מקושר אוטומטית לנושא הספציפי. אבל אינני עקשן,ולא מחפש עוד דיקטטורה אישית,אשמח שזה יהיה משהו שיצמח מכולנו.

רות 2

New member
אז ההגדרה כן

רלבנטית ורצוייה במקרה כזה ...כי אנשים ויחסים פשוט מכניס לתוכו הכל מהכל גם אנשים ויחסים עם החתול...ומה יוצא מזה אם לא עוד עץ בפרדס..? (משהו כמו גרושים/ות עם תיק ו-ותק" ?)

רות 2

New member
כוחה של טענה.........

"ותק"(פשוט לא מצאתי מילה יותר ממוקדת)כאן לפחות אין לו כל רלבנטיות כי טובע הוא בים של שאלות ונושאים שחוזרים על עצמם כל "דור" חדש של גולשים קחי לדוגמה את נושא "היזיזות" הרי אני ואת קראנו וזיפזפנו לא מעט דורות ושנים בפרדס ......... ואת דעתך אף נאחד לא ישנה ואת לא תוכלי לשנות ואו להאיר כי ... הוא האו היא שרק יצאו מזה (התגרשו) בתחילתו של תהליך שאת ואני שכחנו איך באמת מרגישים בו... וכל שנותר בהרבה שירשורים ... ובכיף מאוד יחסי!! זה ... לזפזפ ..

כמו בחיים וטלויזיה..

מזפזפים..עש שמוצאים משהו לראות.. וכשאין מכבים טלויזיה..ולוקחים ספר למיטה..ונרדמים.

jdpworld

New member
מסכים לגמרי

אבל חושב שרצוי שהשם והתוכן יעלו מהאנשים בעצמם ובאבלוציה טיבעית.ולא ממני וכמה עשרות חברים.

jdpworld

New member
"חוץ מעוד פורום"

וזה נכון...לא מתווכח על זה בכלל.אבל חושב יהיה זה נחמד מקום בו לא צריך לדאוג ממחיקה או הצמדה {אין בכך שום תלונה על עבודת המנהלת שהינה צורך הכרחי במצב נתון} אני לדוגמא, היתי כותב פה בעבר סיפורים שלמים ובהמשכים {זוכרת את ימי שישי?} מה שכיום לא מרגיש נוח מספיק לעשות.ולי אישית זה חסר. אנשים אנא לא להסס, דעות רעיונות גם במידה ושוללים הרעיון.

הנקודה...

"צורך אישי שלך".. ולא המחשבה על ה"גרושים גרושות הטריים".. הכנות.. זה נשמע לי כמו עוד קומונה.. יודע.. שכל הקומונות שהיו פתוחות ..נסגרו. מחשש של אי נוחות.. פגיעה בכותבים.. הדלפה החוצה... זה רק מיקרי הטימינג..?

jdpworld

New member
לא יודע בהקשר לקומונות

לא משכו אותי אף פעם...אבל לא, לא מיקרי בכלל. ניסיתי לפתוח מקום אחר מאותם הסיבות וזה לא התרומם בכלל.יש לכך כל מיני סיבות אבל לא ממש רלוונטי כרגע. כבר תקופה לא ממש מתחבר למה שקורה כאן,והתוצאה הינה מין התנגשות חזיתית של צרכים ורצונות.אני מחפש את החופש שלי,מבלי לדרוך לאף אחד על בהונות,מעריך {מתוך דיאלוגים ואבחנות} שיש כמוני עוד.יכול בקלות לקחת כל דף מצוי פה בפורום ולחלק אותו לשנים,מה לפה שייך רצוי ומצוי,ומה היתי לוקח לשם,ומפתח עוד יותר...לוותק יש חשיבות רק כדוגמא.לאיך זה שצרכים שמתנגשים גורמים ליותר נזקים מאשר תועלת.

תימניה

New member
לדעתי.....

לעסנו את המסטיק יותר מידי. כבר אבד לו הטעם. פורומים, קומונות, בלוגים. הכל אותו דבר. סיפורים בהמשכים....זה מה שחסר לך? אני לא רואה שאתה מנצל את הבמה שלך "העולם בכף היד" בשביל זה. ד"א זכור לי בלוג יפה שלך.... שמשום מה עף עם הרוח.

jdpworld

New member
לא רצית לערבב הדברים

אבל מכוון שהעלית זאת אסביר...האתר קם למטרות רווח.ושיקוליו כאלו הם. מה שמוציע ממני דברים שלא אוהב.היתי רוצה לנתק בין הנאת הכתיבה שלי וחברים שהיתי רוצה לשמוע מהם שוב,והחלטות כלכליות.

תימניה

New member
למה לא....

לשלב בין השניים? גם עסק כללי וגם הנאת הכתיבה. יש יותר טוב מזה? אבל...אלה שיקולים שלך. אז שאני אבין, אתה רוצה להקים פורום נוסף?

jdpworld

New member
קודם כל כן.

רוצה לפתוח פורום נוסף...ובנגוד לעבר מעוניין לעשות זאת בתפוז.אלף,כי בעברית זהו הפורום היציב ביותר,נכון לעכשיו. ובית, כי פתוח הוא למכסימום חשיפה.מעונין לעשות זאת עלמנת למלא צרכים אישים ומתוך מחשבה שעוזר זה גם לאחרים,כמו גם למקום הספציפי הזה.מעונין להחזיר אותך ואותו, מעונין להוציא אותם מתא הדואר שלי חזרה לפורום ומעונין לעשות זאת בסביבה שאין למספר המשתתפים השפעה על כיסי מעוניין בהרבה, ויודע זאת, מכוון גבוהה, ובכוונה.

Chivalrous

New member
שאלה טובה !!!

מודה ומתוודה, שאיני אובייקטיבי. הרי... בכל זאת... זוגתי. אבל... למה באמת, לא לשלב בין השניים ? אישית, לא ממש מעונין, להעשיר עוד את "תפוז". ואם ב"עולם" שלך... היה ארכיון מסודר, הייתי יכול לחפש קישור, לכתבה של Ynet, על עשרות המיליונים שהם כבר עשו. על הגב שלי, שלך, ושל עוד רבים וטובים. מעבר לזה... אהיה קצת פחות מנומס ממך... ואזכיר שהמילה הגסה: "ה נ י ה ו ל" מאוד מאוד רלוונטית. והרבה מעבר לזה... אסכים עם חיפושית, שאת העבר, אותו לא ניתן לשחזר. היׁה היה... ואיננו עוד. הייתי ממשיך לפתח את הנושא, אילו הייתי בטוח שלא אמחק... אבל בכל מקרה, השעה מאוחרת... וכנראה שחבל על הטירחה. ואם כבר... אציין... שבכינוי המקורי שלי, אני עדיין חסום. ד"ש לכל אלה, שיודעים שהוא מכוון אליהם. Lonely In Blue

jdpworld

New member
דש בחזרה

ונשיקה לאישה... יש שם ארכיון מסודר, זה רק בעל הבית שלא יודע מה הוא רוצה מעצמו. היתי רוצה לחשוב שכבר סלחת לי...מותר לי?

למעלה