כל כמה זמן...

שאלה מוצלחת. אצלי זה יותר תחושות

אני משתדלת שאנשים מסויימים לא יראו אותי "חורשת" על פריט מסויים. כך שלא אכפת לי ללבוש בסופ"ש משהו ושוב ביום ראשון (אם הוא נקי). ולא אכפת לי ללכת עם משהו לעבודה ביום ראשון ולהשתלמות חיצונית ביום שלישי (כבר כובס
).
בנעליים אין חוקים. במכנסיים / חצאיות, תלוי בבולטות. אין לי בעיה למחזר ג'ינס כחול יום אחרי יום ואף יותר (בחורף, בקיץ אין מצב), ואילו מכנסיים / חצאית בצבע - לא.
לגבי חולצות / שמלות / טופים, אין לי ממש חוקים, משתדלת לא לעבור את גבול הטעם הטוב, והגבול הזה נקבע לפי גודל המלתחה בתקופה המסויימת וגם לפי סוג הפריט. גם אם אני מבחינה בין שתי שמלות שחורות, זה לא אומר שכל האחרים גם מבחינים אז אני משתדלת לא לחזור.
אגב, אני לא מרגישה שהחוק חל על "לוקים" אלא על פריטים, כך שאם לבשתי חולצה X עם חצאית Y, לא אמחזר אותה בקרוב גם אם זה עם מכנסיים Z ושרשרת סטייטמנט שונה.

ושאלת המשך: איך את עוקבת מה לבשת ולאן?

איך אתן עוקבות? פעם קראתי אוטוביוגרפיה של הברונית דה-רוטשילד שהיתה לה כרטסת של מה לבשה, מתי, לאן, ומי ראה אותה שם

לא הגיע הזמן שיפתחו אפליקציה לבניית לוקים + מעקב כזה? אבל לאנדרואיד! לאנדרואיד!

pixie lul

New member
די, את גאון!

תמכרי את זה למישהו! הרי לחננות המחשבים הרעיון הזה אפילו לא יעלה על הדעת.
כל כך הרבה פעמים אני מוצאת את עצמי מנסה להיזכר מה לעזאזל לבשתי למפגש X או לאירוע Y!

אה, זה נורא פשוט!

אני לא מחזירה את הבגדים לארון בזמן אף פעם

תמיד יש לי ערימת "לבשתי" על הכסא, כי אני אוהבת לאוורר את הבגדים אחרי שאני לובשת אותם,
ואז כיאה לבלגניסטית שכמוני,
אני שוכחת אותם שם עד שאני מקבלת פרצופים של "עוד פעם הארון שלך נמצא בכל הבית?"

בלאגניסטית נו...

שאלה כלבבי

בדרך כלל לא אלבש את אותה חולצה יום אחרי יום (צריך לכבס!) ולא בהפרש של שבוע בדיוק!
כלומר, לא אכפת לי לחזור על אאוטפיט בהפרש של 5 או 8 ימים, אבל אם לבשתי חולצה ביום שני אני מעדיפה לא ללבוש אותה שוב ביום שני שאחרי....
הסיבה: בלימודים מערכת השעות היא שבועית, כלומר יש אנשים שאני פוגשת רק ביום מסוים בשבוע, ובנוסף לזה מרגיש לי שעלולה להיווצר "התניה" בראש בין שיעור X לבגד Y (גם אם זה רק בראש שלי..
).

כל זה לא תקף כמובן למכנסיים ונעליים, עליהם לא אכפת לי לחרוש.

אני מהחורשות! לעולם לא מעבירה לאף אחת

זה דבר ראשון!
ולשאלתך, אין לי כללים מוגדרים. לא אלבש את אותו הלוק פעמיים בשבוע לאותו מקום, אבל למשל קניתי לא מזמן שמלה מקסימה אז חרשתי עליה.. לכל מקום הלכתי איתה

ממצו

New member
אני מהחורשות...

כשאני קונה פריט חדש אני לובשת אותו פעם בשבוע - שבועיים למשך העונה. הבעיה היא שבגדים נמאסים עלי מהר ואני מעיפה פריטים שנחרשו בדרך כלל אחרי 2 עונות. החברות והשכנות שלי מרוויחות מזה בגדול.ואני "מפנה" מקום בארון לפריטים חדשים ללא נקיפות מצפון. אני שונאת שהארון שלי דחוס.

למעלה