כל כמה זמן נפתח קורס?

after1212

New member
ועוד שאלה

ברור לי שתהיה פה בעיית כנות - ועדיין - מה (בערך, פחות או יותר וכו')המשכורת הממוצעת (בערך) של דייל אויר מתחיל (פחות או יותר)? תהיו נחמדים...

get well

New member
יש שכר לשעת אוויר

שהוא בערך 56 שקל לשעה (סופרים רק מרגע שנסגרות הדלתות) בנוסף אתה מקבל כסף לאוכל עבוד כל שעת שהייה בחו"ל בערך 10 ש"ח לשעה. המשכורת משתנה בהתאם לשעות הטיסה שאת/ה עושה

ירון212

New member
אז תכלס בגדול זה יוצא.....

הכסף הנוסף שמקבלים זה רק לאוכל ? או שעוד הוצאות כלשהן בחו"ל. או שבזבוזים אחרים זה כבר על חשבון הדייל נכון ? התעריף לשעה עלה אם ככה . כי אני פעם קראתי פה בפורום שזה 50 שקל שעה.

get well

New member
לא השתנה

זה 50 ומשהו ש"ח (56 אם אני לא טועה או משהו באזור) ממש לא נותנים לך כסף ל"בזבוזים" (למה שייתנו???) הכסף על שהייה בחו"ל נועד לאוכל

ירון212

New member
עדיין יש משהו שאני רוצה לדעת.....

אז איך בעצם בנויה המשכורת של דייל אוויר ? מה מופיע בתלוש חוץ משעות הטיסה ? תודה רבה.

ירון212

New member
אז אם ככה

המשכורת גבוהה מאוד. אם מקבלים כסף גם על שעות טיסה וגם על שעות שהייה בחו"ל. סבבה - שווה להיות דייל אוויר.

השכר מחושב לפי שכר מינימום

משרה מלאה לדייל אויר באלעל = 75 שעות טיסה מחשבים שעת טיסה מרגע הנעת המנוע עד הדממת המנוע (או מרגע שיחרור המעצר עד נעילתו חזרה) קחו שכר מינימום במשק תחלקו ב75 שעות טיסה זה יוצא כ50שח לשעה אין תוספת תשלום על הזמן של התדריך או על זמן עליית הנוסעים למטוס כמו כן אין תוספת תשלום על איחורים בהמראה מרגע שיוצאים את נתב"ג עד החזרה לנתב"ג מקבלים 2.31 דולר אמריקאי במשכורת דולרית פטורה ממסים זה נקרא אשל(אם עושים שהייה באילת גם מקבלים אשל) על שעת טיסה נוספת מעל 75 השעות של המשרה מקבלים 150% על כל שנה בצה"ל מקבלים תוספת של שעה טיסה למשכורת (בנים 3 שעות ובנות שעתיים) המשכורת השקלית מגיעה ב 10 לחודש המשכורת הדולרית ב15 לחודש

ירון212

New member
משהו שכתבת לא ברור לי

מה זה "...על כל שנה בצה"ל מקבלים תוספת של שעה טיסה למשכורת..." ? זאת אומרת שאם עשיתי 3 שנים שירות ודרך אגב בעוד 3 שבועות אני משתחרר מצה"ל באופן רשמי. מה מקבלים פה בעצם בזכות השירות הצבאי ? תודה רבה ירון ברגר

ירון212

New member
יש לך איזה טעות

זה לא 150 ש"ח - כי כל שעת טיסה זה 50 ש"ח לפי מה שאמרת מקודם. וכל זה בזכות ששירתתי 3 שנים בצבא ? מעניין.

ירון212

New member
התכוונתי ש....

זה אמור להיות 150 ש"ח לפי החשבון של השעות. שכחתי לשים סימן שאלה. סליחה.

למעלה